Λοιπόν παίδες επειδή το επόμενό μου θα είναι πάλι καταδυτικό αλλά λέω να ξεφύγω λίγο από τα τετριμμένα (seiko-citizen κλπ), παρακολουθώ εδώ και κάμποσο καιρό την συγκεκριμένη εταιρία, έχει πολύ καλά value for money ρολόγια με κάσες θωρηκτά, απίστευτης ποιότητας και μεγάλης (τουλάχιστον ονομαστικά) υδατοστεγανότητας, κρύσταλλο ζαφείρι και bezel ζαφείρι - κεραμεικο η απλό, μηχανές φοράνε η τις γνωστές NH της Seiko η Ελβετικές ΕΤΑ (ανάλογα το μοντέλο), σπανιότερα κάποια μοντελα φιλοξενούν miyota οπότε και στα ενδότερα είμαστε μια χαρά.
Ενα χαρακτηριστικό αυτής της εταιρίας είναι η υπερβολή στην λουμινόβα ακόμη και σε όλο το bezel (κάτι που προσωπικά μου αρέσει πολύ) με τα ακριβότερα μοντέλα της να φωτίζονται από ράβδους με τρίτιο.
Δυστυχώς τα μοντελα με τριτιο που μπορώ να βρω εδω Ευρώπη δεν μου αρέσουν και αυτά που μου αρέσουν είναι μόνο από Αμερική με τον φόβο του τελωνείου....

Επίσης κάποια ''μεγαλούτσικα'' που μου άρεσαν τα απέρριψα λόγω βάρους.
Έτσι μπήκα σε δίλημμα για κάποιο από τα 2 παρακάτω: (βγαίνουν και σε άλλα χρώματα καντραν..)
Deep Blue Sun Diver 2 (blue dail) automatic watch
Deep Blue Pro Aqua 1500 http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=2427.msg44389#msg44389Ακούω γνώμες, εσείς ποιό θα παίρνατε;; (από αυτά τα 2 μόνο η από την συγκεκριμένη εταιρία...δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο)
υ.γ. για όποιον ενδιαφέρεται επίσης μπορώ να του δώσω με ΠΜ link από Ισπανικό eshop που θα ψωνίσω και έχει δωρεάν μεταφορικά εντός Ε.Ε.