ergomax20/09/2012, ΕΥΤΥΧΙΟΣ
ΤΟ ΕΧΩ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 15 khm)
ANΕΤΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΕΝΝΑΛΑΓΗ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ.ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΗΡΟΥΝΙ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17/08/2012, ALEX
Εχω το ποδηλατο 4 μηνες και εχω κανει 600 Κμ. Αριστο στον δρομο, πολλη καλη ποιοτητα κυλισης. Αριστα φρενα δυνατα και με αισθηση.
Ταχυτητες εχουν ακριβεια κατα την αλλαγη τους μπρος-πισω.
Αρνητικα: Λιγα πραγματα.
Ηθελα λιγο καλυτερο μπροστινο πηρουνι.
Δεν κανει για χωμα παρα μονο για βατη διαδρομη οπως Αλσος Δαφνιου, Παρκο Ζαππειου, Παρκο Τριτση.
Λογο γεωμετριας αρκετα νευρικο-ακαμπτο
με αποτελεσμα να ενοχλη στα χερια σε διαδρομες με πλακοστρωτο-πετρα οπως Ερμου.
Και στα θετικα ενα ακομα:
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟΥ+
10/06/2012, . Απηλιώτης.
Αγαπητοί φίλοι καί τυχόν φίλες, τό IDEAL ERGOMAX , τό έχω λίγο καιρό, λιγότερο από δύο μήνες, αλλά νομίζω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή αγοράς. Είναι ένα ποδήλατο ΕΛΛΗΝΙΚΟ, καλοφτιαγμένο μέ πολύ καλή οδική συμπεριφορά στήν άσφαλτο, (δέν τό έχω πάει ακόμη σέ χώμα) καί εντυπωσιακά δυνατά καί αποτελεσματικά φρένα (δισκόφρενα εμπρός - πίσω παρακαλώ), κάτι τό οποίο όμως θα πρέπει να τό συνηθίσει ο αναβάτης. Αρκετά ξεκούραστο στήν ανηφόρα και με εύκολες αλλαγές ταχυτήτων. Καλές βόλτες και μεγάλη προσοχή και στούς άλλους ... χρήστες των χώρων / δρόμων πού μετακινήστε καί όχι μόνο.
11/05/2012, Nikos
Το έχω 7 μήνες και του έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα σε άσφαλτο μια και το χρησιμοποιώ για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά (περίπου 16klm την μέρα). Είναι ένα ποδήλατο που αξίζει με το παραπάνω τα χρήματα του, έχει καλή ολίσθηση και μπορείς να διανύσεις ξεκούραστα μεγάλες αποστάσεις. Η ανάρτηση του είναι καλή (για όχι λαδιού) και το κλείδωμα από το τιμόνι κάνει όλες τις ανηφόρες προσπελάσιμες

. Όμως και σε κατηφόρες η συμπεριφορά του είναι άψογη και αυτό οφείλεται στα πολύ καλά του υδραυλικά δισκόφρενα που σου επιτρέπουν να κινηθείς με μεγάλες ταχύτητες χωρίς ίχνος ανασφάλειας

. Θέλοντας να βρω και μειονεκτήματα θα πω ότι η συμπεριφορά του σε βρεγμένο δρόμο όπως και σε χώμα δεν είναι καλή και αυτό οφείλεται στα ελαστικά του. Έτσι λοιπόν όσοι θα ήθελαν να κινηθούν λίγο πιο γρήγορα σε χώμα καλό θα ήταν να του αλλάξουν λάστιχα ή να πάρουν το ΜΤΒ τους

. Τέλος για τους πολύ απαιτητικούς ποδηλάτες θα έλεγα ότι είναι λίγο βαρύ - αν θές όμως τα ίδια περιφερειακά σε πιο ελαφρύ σκελετό πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 400€ παραπάνω.
29/04/2012, Takis
To exw 5 mhnes gia boltes se asfalto kai xwmatodromous... den exw kanena parapono... kai to kyriwtero einai ELLHNIKO.
19/04/2012, lastdriver
Παιδιά αυτό λέει για χωμάτινη διαδρομή αλλά τα λάστιχά του δεν αποδεικνύουν κάτι τέτοιο. το έχει δοκιμάσει κάποιος σε χωματόδρομους?
06/04/2012, Γιώργος
Απλά υπέροχο!
19/03/2012, dimitris
το εχω κυκλοφορησει κανενα μηνα κυριως ασφαλτο αλλα και χωμα και πιστευω οτι επελεξα σωστα... γιατι γουσταρω να το κανω βολτες και ακομα αν η βολτα τελειωνει καπου θα βρω να κανω και μια εξτρα διαδρομη. θεωρω οτι αξιζε τα λεφτα του, και παρολα τα 111 κιλα μου συμπεριφερεται πολυ καλα...
07/03/2012, grigori
kita3e file to podilato den mas ta lei kala .to exo miso xrono kai ekana ena mikro alma kai kopike o lemos .to palioprama ante kontepse na me skotosi. ante mi to matho aglika kai to stilo adiabasto apo ki pou to pira ..............apo ton polizo eeeee na kserete na min patate to podisasgiati pola toy exo mazepsi.
23/02/2012, sakis
best of