0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε φυσικά. Για να πουλήσει κάποιος ένα ρολόι, κάπου δεν τον καλύπτει. Σταμάτησε να του αρέσει, του έβγαλε πρόβλημα, δεν μπορούσε να το συντηρήσει ... πολλες φορες η απαντηση ειναι η πιο απλη.
Το μόνο που μου λες είναι ότι ήταν παρορμητική αγορά. Δεν μου απάντησες γιατί δεν το κράτησες.Τεσπα. απαντας μονος σου,πιστευω
Sinn Chronograph Tachymeter Limited Edition Watch(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Όλα τα καλά μαζεμένα σε αυτό το ρολόι. Limited Edition μεν, αλλά σε λογική τιμή 1,350 Euros. Απλώς δε χρειάζεται χασομέρι αφού θα κυκλοφορήσουν μόνο 100.Μηχανή ότι το καλύτερο, τροποποιημένη 7750 (καλύτερα να πω "κομμένη")Μέγεθος 41mm, η χρυσή τομή. Ούτε μικρό αλλά ούτε και μεγάλο. Αντέχει και στο νερό (200 μέτρα η υδατοστεγανότητα).Vintage εμφάνιση που σκοτώνει, με τη spiral ταχυμετρική σκάλα, το ωραίο χρώμα στο lume και το "τρύπιο" λουράκι.Σημ. Μάλλον έπρεπε να το βάλω στο "τώρα τελευταία έχει στοιχειώσει το μυαλό μου"
Καλύτερα, ένας ανταγωνιστής λιγότερος, αν τελικά προχωρήσω σε αγορά.
Χμμ, νομίζω ότι όταν φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός, θα μείνει η απορία "τώρα αυτό γιατί το αγόρασα;".
Παράθεση από: ennea στις Αύγουστος 29, 2012, 22:27:00 μμΧμμ, νομίζω ότι όταν φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός, θα μείνει η απορία "τώρα αυτό γιατί το αγόρασα;". ... είπε η Πυθία, μασώντας φύλλα δάφνης. χαχαχα τι σχολιο και αυτο με την πυθια?!
...με πολύ ιδιαίτερο ...
Παράθεση από: time_ keeper στις Αύγουστος 30, 2012, 00:04:22 πμΠαράθεση από: ennea στις Αύγουστος 29, 2012, 22:27:00 μμΧμμ, νομίζω ότι όταν φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός, θα μείνει η απορία "τώρα αυτό γιατί το αγόρασα;". ... είπε η Πυθία, μασώντας φύλλα δάφνης. χαχαχα τι σχολιο και αυτο με την πυθια?!Σ' άρεσε, ε;
όπως το είδα σαν πρώτη εντύπωση μου θύμισε dodane type 21πολύ καλό!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.