0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
The Sinn 809 Aut has developed a bit of a cult following and generates plenty of interest when spotted on Instagram or various watch forums. Although the exact production dates for this Sinn model may have been lost in the annals of history, it likely dates back to the early 1990s with a lot of influence from 1980s sport watches and even the Heuer 980.004 from the late 1970s.wornandwoundCase diameter: 39 mmBand lug width: 21 mmCase thickness: 9.5 mm
Πολυ πρασινο ρολόι παιζει γενικά.Δεν μπορω να φανταστώ κανεναν λογο γιατί καποιος να πάρει πράσινο ρολόι. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 29, 2019, 11:50:18 πμΠολυ πρασινο ρολόι παιζει γενικά.Δεν μπορω να φανταστώ κανεναν λογο γιατί καποιος να πάρει πράσινο ρολόι. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟύτε το alpinist Νίκο;;Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χωρις να θελω να προσβαλλω τα παιδια που το εχουν αλλα τοσες χιλιαδες ευρω για ενα καταπρασινο ρολοι?Ουτε καν βαθυ πρασινο?Μεχρι 20€ τα εδινα...Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: tetos στις Σεπτέμβριος 29, 2019, 15:22:09 μμΧωρις να θελω να προσβαλλω τα παιδια που το εχουν αλλα τοσες χιλιαδες ευρω για ενα καταπρασινο ρολοι?Ουτε καν βαθυ πρασινο?Μεχρι 20€ τα εδινα...Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalkελευθερα
εκτός αυτού,είναι limited edition για κυνηγούςΟπου ακους limited edition,θελει προσοχη
Δεν πιστευω οτι δινει αξια σε ενα ρολοι,το LE
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.