0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σου δώσω λογαριασμό να μου βάλεις λεφτά;;;
καταλαβα,κριμα
Παράθεση από: Vagelis? στις Φεβρουάριος 25, 2016, 16:10:02 μμΝα σου δώσω λογαριασμό να μου βάλεις λεφτά;;;
καλα,να μας πεις εντυπωσεις
παρε ενα ρολογακι τους,αφου σου αρεσαν,εχεις χ..τει απο τη χαρα σου!
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 25, 2016, 16:08:51 μμπαρε ενα ρολογακι τους,αφου σου αρεσαν,εχεις χ..τει απο τη χαρα σου! εσυ θα παρεις κανα καλο και να αφησεις τα σιτιζεν του κατοσταρικου ή μονο θα κουραζεις κοσμο?
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 25, 2016, 18:25:02 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 25, 2016, 16:08:51 μμπαρε ενα ρολογακι τους,αφου σου αρεσαν,εχεις χ..τει απο τη χαρα σου! εσυ θα παρεις κανα καλο και να αφησεις τα σιτιζεν του κατοσταρικου ή μονο θα κουραζεις κοσμο?τα πηραμε,τα χαρηκαμε και καποια απο αυτα τα πουλησαμε,ειναι κακο κα εχεις seiko,citizen ?εσυ μας ειπες οτι αυτα τα ρολογια εχεις!
Στελακο,ξερω οτι εχω καποια καλα ρολογια,αλλα ειναι επιλογη να φοραω το seiko,citizen ή οτι εχει ο καθενας.Αν ειχες το NOMOS,ποσο συχνα θα το φορουσες?
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 25, 2016, 18:32:07 μμΠαράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 25, 2016, 18:25:02 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 25, 2016, 16:08:51 μμπαρε ενα ρολογακι τους,αφου σου αρεσαν,εχεις χ..τει απο τη χαρα σου! εσυ θα παρεις κανα καλο και να αφησεις τα σιτιζεν του κατοσταρικου ή μονο θα κουραζεις κοσμο?τα πηραμε,τα χαρηκαμε και καποια απο αυτα τα πουλησαμε,ειναι κακο κα εχεις seiko,citizen ?εσυ μας ειπες οτι αυτα τα ρολογια εχεις!εγω δεν λεω σε καθε ποστ στο καθε μελος που βαζει μια φωτο ,αντε παρε το ενα και παρε το αλλο ,δεν βλεπεις οτι κατανταει κουραστικο?
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 25, 2016, 18:36:00 μμΣτελακο,ξερω οτι εχω καποια καλα ρολογια,αλλα ειναι επιλογη να φοραω το seiko,citizen ή οτι εχει ο καθενας.Αν ειχες το NOMOS,ποσο συχνα θα το φορουσες?συνεχεια θα το φορουσα,σιγα το perpetual PP
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.