0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το βασικο ειναι παντα,τα ποιοτικα χαρακτηριστικα της μηχανης και σε αυτο η ETA ειναι σε πολυ καλο επιπεδο
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 04, 2015, 17:15:47 μμτο βασικο ειναι παντα,τα ποιοτικα χαρακτηριστικα της μηχανης και σε αυτο η ETA ειναι σε πολυ καλο επιπεδομια απλη μηχανη πρεπει να εχει τα εξης αξιοπιστια μεγαλο reserve και καλη χρονομετρια
Παράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 04, 2015, 17:17:26 μμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 04, 2015, 17:15:47 μμτο βασικο ειναι παντα,τα ποιοτικα χαρακτηριστικα της μηχανης και σε αυτο η ETA ειναι σε πολυ καλο επιπεδομια απλη μηχανη πρεπει να εχει τα εξης αξιοπιστια μεγαλο reserve και καλη χρονομετριααυτα που λες εχουν να κανουν με την ποιοτητα της μηχανης,για το reserve αρκει ενα πιο μεγαλο ελατηριο
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 04, 2015, 17:18:58 μμΠαράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 04, 2015, 17:17:26 μμΠαράθεση από: george_ στις Απρίλιος 04, 2015, 17:15:47 μμτο βασικο ειναι παντα,τα ποιοτικα χαρακτηριστικα της μηχανης και σε αυτο η ETA ειναι σε πολυ καλο επιπεδομια απλη μηχανη πρεπει να εχει τα εξης αξιοπιστια μεγαλο reserve και καλη χρονομετριααυτα που λες εχουν να κανουν με την ποιοτητα της μηχανης,για το reserve αρκει ενα πιο μεγαλο ελατηριοας το βαλουν ,πχ την powermatic 80 chronometer την θεωρω πολυ καλη μηχανη δεν με εξιταρει δεν κανει τιποτα σπουδαιο αλλα για απλη μηχανη ειναι αριστη
το ξερω αυτο που μου βαζεις,η ουσια ποια ειναι ομως cosc χρονομετρια διπλασιο σχεδον reserve και απο εμφανιση μια χαρα αρα παρε εσυ 2824 θα παρω εγω την αλλη
Παράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 04, 2015, 17:24:21 μμτο ξερω αυτο που μου βαζεις,η ουσια ποια ειναι ομως cosc χρονομετρια διπλασιο σχεδον reserve και απο εμφανιση μια χαρα αρα παρε εσυ 2824 θα παρω εγω την αλλη διαβασε βρε και κανα ποστ,τα εχω και με κοκκινα!
η βασικη διαφορα λεει ειναι οτι πηγε απο τις 28.800 στις 21.600
ακου τι εκαναν,πηραν μια δοκιμασμενη μηχανη ,αλλαξαν 2 γραναζια λιγοτερα,εριξαν και τους παλμους και πηγε στις 80 ωρες
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.