0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το δευτερο απο αριστερα ειναι το 157 ?
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 03, 2014, 15:29:20 μμμονο αυτο θα αγοραζα απο την sinn πιστευω και αυτο γιατι μου ειχε κανει εντυπωση η κασα του οταν ειχα πρωτομπει που ολο ελεγες καλα λογια για την sinn τιμη ξερουμε στο 157; ειναι τιτανιο; βασικα μαρεσει σαν κασα... βασικα Γιωργο εχει κανεις αλλο sinn εκτος απο σενα ή μονο εσυ εισαι οπαδος
Παράθεση από: _Batman_ στις Μάρτιος 24, 2014, 20:36:54 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 03, 2014, 15:29:20 μμμονο αυτο θα αγοραζα απο την sinn πιστευω και αυτο γιατι μου ειχε κανει εντυπωση η κασα του οταν ειχα πρωτομπει που ολο ελεγες καλα λογια για την sinn τιμη ξερουμε στο 157; ειναι τιτανιο; βασικα μαρεσει σαν κασα... βασικα Γιωργο εχει κανεις αλλο sinn εκτος απο σενα ή μονο εσυ εισαι οπαδος φοβερά ρολόγια έχει η sinn!Έχει ο ΒΒ, είχε (δεν ξέρω αν έχει ακόμα) ο κονακης και σίγουρα θα μου διαφεύγει και κανάς άλλος.Εγώ θέλω αυτό(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
ε 2 3 ατομα δε το λες και κοινο πλακα κανω!! ειναι ιδιαιτερο το 157 τιμη δε μου ειπες να σου πω σιγουρα αμα μου αρεσει
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.