Αποστολέας Θέμα: Αυτόματοι μηχανισμοί: Ερώτηση για την περιοδικότητα του service  (Αναγνώστηκε 3112 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

arvac

• Επισκέπτης
Παρακαλώ όποιον φίλο γνωρίζει, ας μας ενημερώσει σχετικά με το πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε service σε ένα αυτόματο ρολόι, ελβετικό ή μη, και αν η συχνότητα των service σχετίζεται με τη χρήση που κάνουμε στο εκάστοτε ρολόι.

Ευχαριστώ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Παρακαλώ όποιον φίλο γνωρίζει, ας μας ενημερώσει σχετικά με το πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε service σε ένα αυτόματο ρολόι, ελβετικό ή μη, και αν η συχνότητα των service σχετίζεται με τη χρήση που κάνουμε στο εκάστοτε ρολόι.

Ευχαριστώ.

περιπου 5 χρονια,παιζει ρολο η χρηση
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

arvac

• Επισκέπτης

[/quote]

Eυχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Φαντάζομαι εννοείς ότι όσο λιγότερο λειτουργεί τόσο αραιώνουν τα σέρβις.
Τα κουρδιστά στα 5 χρόνια χρειάζονται σέρβις κι αυτά και το κόστος είναι αντίστοιχο?
Πέρα από το προφανές, ρωτάω επειδή έχω μια μικρή συλλογή με διάφορα κομμάτια, το καθένα από τα οποία φοράω για ένα μικρό χρονικό διάστημα και το ξαναφοράω ύστερα από 1-2 χρόνια. Μήπως είναι προτιμότερο να επιλέγω, όποτε βρίσκω για αγορά, κάποια κουρδιστά αντί για αυτόματα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ

Eυχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Φαντάζομαι εννοείς ότι όσο λιγότερο λειτουργεί τόσο αραιώνουν τα σέρβις.
Τα κουρδιστά στα 5 χρόνια χρειάζονται σέρβις κι αυτά και το κόστος είναι αντίστοιχο?
Πέρα από το προφανές, ρωτάω επειδή έχω μια μικρή συλλογή με διάφορα κομμάτια, το καθένα από τα οποία φοράω για ένα μικρό χρονικό διάστημα και το ξαναφοράω ύστερα από 1-2 χρόνια. Μήπως είναι προτιμότερο να επιλέγω, όποτε βρίσκω για αγορά, κάποια κουρδιστά αντί για αυτόματα?
[/quote]

θεωρητικα ναι

δεν αλλαζει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
Ισχύει αυτό :

" όσο λιγότερο το μεταχειρίζεσαι, τόσο αραιώνουν τα service. " ;;;

Βασικά το όλο θέμα στα αυτόματα δεν είναι η κατάσταση των λαδιών; Τί άλλο μπορεί να πάθει; Μιλάω χωρίς έκτακτες καταστάσεις, να πέσει κάτω και να μετακινηθεί καποιο γρανάζι κ.λ.π.
Αν το μεταχειρίζεσαι ευλαβικά και το προσέχεις, δεν το βάζεις στην θάλασσα, δεν το πετάς από δώ και από κει, στο  service πέρα του καθαρισμού του μπρασελλέ και του λαδώματος τί άλλο θα κάνει ο μάστορας ;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Ισχύει αυτό :

" όσο λιγότερο το μεταχειρίζεσαι, τόσο αραιώνουν τα service. " ;;;

Βασικά το όλο θέμα στα αυτόματα δεν είναι η κατάσταση των λαδιών; Τί άλλο μπορεί να πάθει; Μιλάω χωρίς έκτακτες καταστάσεις, να πέσει κάτω και να μετακινηθεί καποιο γρανάζι κ.λ.π.
Αν το μεταχειρίζεσαι ευλαβικά και το προσέχεις, δεν το βάζεις στην θάλασσα, δεν το πετάς από δώ και από κει, στο  service πέρα του καθαρισμού του μπρασελλέ και του λαδώματος τί άλλο θα κάνει ο μάστορας ;;
+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
εγώ έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα χρονομετρίας λόγω "ισχυρών σοκ" όπου η τρίχα ταρακουνήθηκε άσχημα, ρωσσιδάκι μεν, αυτόματο δε κ δεν υπάρχει κ ανταλλακτικό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
εγώ έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα χρονομετρίας λόγω "ισχυρών σοκ" όπου η τρίχα ταρακουνήθηκε άσχημα, ρωσσιδάκι μεν, αυτόματο δε κ δεν υπάρχει κ ανταλλακτικό

και να βρεις ειναι ακριβο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ

τώρα που το λες κ στο monster έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα από πτώση κ χρειάζεται να αλλαχθεί το σύστημα της κορώνας κ θέλει 60 ευρώ, οπότε για ρολόι αξία 120 ευρώ δε το αλλάζω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης

τώρα που το λες κ στο monster έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα από πτώση κ χρειάζεται να αλλαχθεί το σύστημα της κορώνας κ θέλει 60 ευρώ, οπότε για ρολόι αξία 120 ευρώ δε το αλλάζω

τωρα εισαι μπαταριοκινητος και δε μασας!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ

το hairspring ειναι το πιο ακριβο,οι τιμες σε ενα ελβετικο ξεκινουν απο 250 ευρω περιπου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ

calibre 2100, arnie, cwc, protrek αυτά φοράω! όντως έχεις δίκιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης

calibre 2100, arnie, cwc, protrek αυτά φοράω! όντως έχεις δίκιο
8) 8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions