Αποστολέας Θέμα: Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?  (Αναγνώστηκε 18492 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Ειστε ευχαριστημενοι απο το φορουμ?
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 17:53:23 μμ »
Είχα σκοπό να γράψω στο spammers αλλά αυτό το θέμα μου δίνει κατά την αποψή μου περισσότερο "χώρο".
Παρακολουθώ εδώ και παρά πολύ καιρό το φόρουμ αρχικά χωρίς εγγραφή. Είμαι από αυτούς που γενικά δεν συμμετέχουν σημαντικά σε συζητήσεις, (φαίνεται και από τον αριθμό των σχολίων μου), για πάρα πολλούς λόγους.
 Δεν έχω την γνώση των περισσότερων ενεργών μελών, δεν έχω αντίστοιχες συλλογές, αλλά μου αρέσει να μαθαίνω διαβάζοντας,  χαίρομαι με την χαρά και των ενθουσιασμό των μελών, να αποκτούν και να καταφέρνουν τους στόχους που θέτουν (αναφέρομαι στα ρολόγια τους αλλά και στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα τους), λυπάμαι όταν (ευτυχώς όχι και πολύ συχνά) συμβαίνει το αντίθετο.

Είμαι μέλος και σε άλλα φόρα που έχουν να κάνουν με ενδιαφέροντα μου άλλα, και με σύνολα μελών που υπερβαίνουν κατά πολλές δεκάδες χιλιάδες τα μέλη του παρόντος (π.χ. moto.gr).  Λειτουργούσα και λειτουργώ και εκεί με σεβασμό στον "χώρο" που μου παρέχουν και την "άποψη" που μου επιτρέπουν οι εκάστοτε διαχειριστές/ιδιοκτήτες κτλ κτλ. ΑΛΛΑ συγχρόνως στο βαθμό, τους κανόνες, και την "ελευθερία" που έχει ένα ιντερνετικό club με αυτή την δομή.

Επιλέγοντας λοιπόν ένα φόρουμ για "ρολόγια" θέλω σίγουρα να βλέπω και να βρίσκω θεματολογία γύρω από αυτά. Σίγουρα όμως θεωρώ ότι η καθημερινή "συνύπαρξη" εδώ επιτρέπει σταδιακά και την ύπαρξη χώρου για επιπλέον θεματολογία που θα παρουσιάζει ενδιαφέρον έξω και πέρα από ΥΩ.

θα ήθελα λοιπόν περισσότερα τεχνικά θέματα, θέματα που αφορούν μια σχετική συντήρηση/καθαρισμό κτλ κτλ ίσως και με παρουσίαση φωτογραφιών. Από την αλλαγή λουριών και μπρασελέ μέχρι την πολύ όμορφη παρουσίαση που διάβασα από συμφορουμίτη πρόσφατα για το "λύσιμο" και τον καθαρισμό μετά από εντατική υποβρύχια χρήση χρήση.

και λίγο περισσότερο ανοχή ακόμη και σε αυτούς που έρχονται να ζητήσουν μια γνώμη για την αγορά του "γαμπριάτικου" ρολογιού τους έστω και αν θα είναι μόνο αυτό που θα πάρουν στην ζωή τους και δεν τρέφουν την βαθιά αγάπη προς το ρολόι όπως συμβαίνει με τα περισσότερα μέλη.   

Υ.Γ. Συγνώμη για το μακροσκελές του πράγματος. υπόσχομαι μικρότερα στο μέλλον.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 17:58:07 μμ »

Μπορει οποιος θελει επισης να προτεινει και αλλες θεματικες ενοτητες που μπορει να προστεθουν οι καποιες αλλες που ισως πρεπει να αφαιρεθουν....

Δημοκρατικά σας λέω, ότι τον Διπλό Πειρασμό δεν πρόκειται να τον αφαιρέσω ότι και να ψηφίσετε  ;D

(Σημ. Γιώργο (george_) διάβαζε ποιος σου γράφει τι, γιατί θα ανοίξεις πολλά μέτωπα χωρίς λόγο. Για τις ειδήσεις από το ίντερνετ ο Θέμης έχει αντίρηση όχι ο Ηλίας)

+1000000000000000000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 20:44:18 μμ »
Σε γενικες γραμες ναι. Εχω συνηθησει το τροπο που γραφουν αρκετοι και δεν αρπάζομαι με το παραμικρο.
 Αυτο το διαστημα ειμια ερκετα πιεσμενος και δυστυχώς δε μπορω να μαζεψω ατομα για να κανουμε κανα meeting και να συναντηθουμε, συντομα ομως αυτο θα αλλαξει  ;)
Μου αρεσουν τα θεματα που υπαρχουν και δε νομιζω οτι εχω καμια καλη προταση.
Θα ηθελα πολυ να δω καποιο project. Ξερω οτι το θεμα εχει τεθει αρκετες φορες (απο μενα  :D) , ειτε με ρολοι ειτε με θηκη ειτε με μπουζακια κλπ.
Ο Γιωργος και ο Κωστας ειναι εναντια σε αυτο (προφανως θα υπαρχει καποιος λογος που μου διαφευγει) Πιστευω ομως οτι και θα εχει ενδιαφέρων και θα καλυτερεύσει τις σχέσεις μεταξύ μας. 
Γνωριζω οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και οτι ολοι προσεχουμε τις αγορες μας κλπ κλπ. Αν ομως δίναμε ενα καλο περιθώριο στο να ολοκληρωθει πχ και να μαζευτουν τα χρηματα, κρατωντας και το κοστος χαμηλά νομιζω οτι το χουμε  :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 21:38:56 μμ »
Ωραιος Ο Γιαννης! Απαντηση δικαιολογημενη....

Οπως θα επρεπε να ειναι...  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 21:45:13 μμ »
μου αρέσουν πολύ τα vs αν κ δεν έχω διάθεση/χρόνο να δικαιολογώ πλέον την επιλογή μου, διαβάζω των άλλων όμως

θα ήθελα περισσότερη δυναμική στο θέμα της θεματολογίας, νέα προϊόντα, παρουσιάσεις κλπ

δεν έχω καμία όρεξη να διαβάζω ειρωνίες κ να λέει ο ένας στον άλλο "τί δεν καταλαβαίνεις", δε μαρέσει να διαβάζω υποκύψεις κ υπεροπτικές συμπεριφορές
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 22:16:31 μμ »
Είμαι ευχαριστημένος από το φόρουμ αλλά θα μπορούσαμε να το κάνουμε και καλύτερο.
Δεν βαριέμαι τα vs, τα βλέπω με χαλαρή διάθεση και πιστεύω ότι συχνά προκύπτει και κάποιο ενδιαφέρον συμπέρασμα.
Υπάρχουν μέλη με πάθος και γνώσεις στο ρολόι και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό από τα υπόλοιπα αντίστοιχα φόρουμ. Μικρότερο φόρουμ ναι αλλά σίγουρα πιο ενδιαφέρον.
Τον george μην τον παίρνετε από τα μούτρα.
Είναι ένας καθαρόαιμος άνθρωπος του ρολογιού που προσπαθεί να διαχειριστεί ένα φόρουμ με αρκετές έριδες. Σίγουρα υποπίπτει σε λάθη αλλά ουδείς αλάθητος, ιδίως όταν δέχεται πυρά ακατάπαυστα.
Η πρότασή του να προσπαθήσουμε να μην περιμένουμε τον άλλο στη γωνία είναι το σωστό γιατρικό για το φόρουμ και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Είναι ένα λάθος που έχω κάνει πολλάκις και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη.
Είμαι παρορμητικός χαρακτήρας και δεν μασάω τα λόγια μου αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να είμαι προσεκτικότερος κατά την συμμέτοχη μου εδώ και αλλού. Είναι αλλιώς ο γραπτός λόγος και σε συνδυασμό με την έλλειψη face to face επαφής μεγενθύνει τις εντάσεις. Κάτι που πρέπει να εκλείψει για να μην χαλάσουμε μια όμορφη προσπάθεια όπως αυτό το φόρουμ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ennea

• Sr. Member
  • Κράτησα τη ζωή μου... κατά το πλάγιασμα της βροχής
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 01:00:37 πμ »
Όταν αποκόπηκα συνειδητά από το μάι γουότς, πίστευα ότι θα μπω σε ένα "υγιές" κλίμα όπου θα μπορούμε να συζητάμε για την κοινή μας τρέλα χωρίς να μας ζαλίζουν τον έρωτα πρακτικές που άλλοτε μας έκαναν να βγάζουμε σπυριά ή άλλες 'micro-malakies' που έλεγε κι ο φίλος μου ο Franco από τη Βενεζουέλα. Και θέλω να πιστεύω ότι συνεισέφερα κι εγώ στο βαθμό που μπορούσα/ήθελα στην αρχή του αλλά και στη συνέχεια...
Αν είμαι ευχαριστημένος από το φόρουμ; Όχι δεν είμαι. Πώς να είμαι; Αφού η κοινότητα γενικώς πνέει τα λοίσθια. Το ενδιαφέρον των μελών φθίνει. Μόνο κατά διαστήματα υπάρχουν κάτι πυροτεχνήματα και μετά πάλι ισοηλεκτρική γραμμή.
Η κοινότητα αυτή έχει τα συστατικά που χρειάζονται για να είναι πετυχημένη η συνταγή. Αν γίνει λύσσα στο αλάτι, στο πιπέρι ή στις 'micro-malakies' -που έλεγε κι ο φίλος μου ο Franco από τη Βενεζουέλα-, ε, δεν θα τρώγεται...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 17:05:14 μμ »
Νομιζω rose οτι και μια εξωτερικη αξιολογηση δεν βλαπτει καπου καπου.....

Ηδη υπάρχουν 2 σχετικά θεματα, αν θελεις γραφεις εκει γιατι ανοιγεις νεο θεμα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 18:10:53 μμ »
Το φόρουμ μου αρέσει.
Τα vs ειδικά έχουνε ενδιαφέρον και σε βοηθάνε πολλές φορές να.......διαλέξεις τον δρόμο που πραγματκά θες να ακολουθήσεις.
Ο διπλός πειρασμός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ! ! ! !
 :P :P :P
και δεν πειράζει που δεν είναι πάντα διπλός μιας και σε αρκετές φωτογραφίες τα ρολόγια απουσιάζουν.
Περισσότερα τεχνικά θέματα ίσως θα βοηθούσανε. Συμβουλές, tips.
Οι θεματικές ενότητες είναι αρκετές. Γενικα΄το φόρουμ έχει καλή δομή.

Το μεγάλο τώρα πρόβλημα που υπάρχει στα περισσότερα χόμπυ. Υπάρχουνε 53432 φόρουμ με το ίδιο ακριβώς θέμα. Γιατί;
Γιατί κάποτε ήταν 1. Απλά επειδή άνθρωποι ήμαστε και μαζί δεν κάνουμε και χώιρα δεν μπορούμε, μπαίνουνε ένα σωρό βλακείες στην μέση, δημιουργούνται ίντριγκες, διαφωνίες, αντιπαλότητες και στο τέλος βλέπεις το κάθε μέλος να ανοίγει καινούργιο thread και να ποστάρει το ίδιο ακριβώς πράγμα σε 3-4 διαφορετικά φόρουμ. Πόσο άσχημο...αλλά τόσο συνηθισμένο πια, που δεν μου κάνει καμία εντύπωση.

Ηρεμία χρειάζεται και χαλάρωση. Μπαίνεις εδώ γιατί γουστάρεις και θες να ξελαμπικάρεις, να ξεφύγεις λίγο με κάτι που σου αρέσει, σου φτιάχνει την διάθεσει και με αυτό κερδίζεις πολύτιμα λεπτά ζωής. Αν το φόρουμ-καφενείο μετατρέπεται σε χώρο στρες, έντασης, τσιγάρου, κ.λ.π. τότε το κόβεις.

Είμαι ο Θοδωρής και μόλις τελείωσα με αυτά που είχα να πώ. 
:D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 18:36:26 μμ »
με πειράζει γενικότερα η σοβαροφανια (εκτός απο την φασολάδα).
θεωρό γελοίο να θιχτεί ο Α επειδή ο Β έκραξε τα ροουλεξ (όπου ροουλεξ βάλε όποια εταιρία γουστάρεις).
με πειράζει επίσης που ένας τύπος εδώ μέσα νομίζει οτι ειναι αυτός και κανένας άλλος.
παρακολουθώ και τα υπόλοιπα φόρουμ και ειδα οτι κατα καιρους εχει θίξει πολλά ατομα με τη μαλακια που τον δέρνει...
οι πονηράδες και οι ειρωνείες του, μου τη δίνουν στον κρόταφο.
το φόρουμ ωραίο ειναι, παρακολουθούσα και τα 4 ελληνικά και διάλεξα να συμμετέχω (περισσότερο) σε αυτο γιατι πιστεύω πως με γεμίζει περισσότερο απο τα υπόλοιπα.

υγ. είμαι και αρχαιολαγνος και χωρίς την πυθία δεν αντέχω στιγμή!!! ;D 8)

we love

και για να μην ξεχνιόμαστε!!!!

μη λέτε ρε αλήτες στον τζορτζ_ για τα ρολεξ, είδατε τι παθαίνει!!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ennea

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 18:52:45 μμ »
...μου τη δίνουν στον κρόταφο.

Ρε Αποστόλη ώρες ώρες έχεις τις πιο θυμωμένες αλλά και πιο αστείες ατάκες! :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 18:54:53 μμ »
...μου τη δίνουν στον κρόταφο.

Ρε Αποστόλη ώρες ώρες έχεις τις πιο θυμωμένες αλλά και πιο αστείες ατάκες! :D

το ρίχνω στα ναρκωτικά για να μη γίνω εγκληματίας!!! :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 18:55:32 μμ »
Όταν αποκόπηκα συνειδητά από το μάι γουότς, πίστευα ότι θα μπω σε ένα "υγιές" κλίμα όπου θα μπορούμε να συζητάμε για την κοινή μας τρέλα χωρίς να μας ζαλίζουν τον έρωτα πρακτικές που άλλοτε μας έκαναν να βγάζουμε σπυριά ή άλλες 'micro-malakies' που έλεγε κι ο φίλος μου ο Franco από τη Βενεζουέλα. Και θέλω να πιστεύω ότι συνεισέφερα κι εγώ στο βαθμό που μπορούσα/ήθελα στην αρχή του αλλά και στη συνέχεια...
Αν είμαι ευχαριστημένος από το φόρουμ; Όχι δεν είμαι. Πώς να είμαι; Αφού η κοινότητα γενικώς πνέει τα λοίσθια. Το ενδιαφέρον των μελών φθίνει. Μόνο κατά διαστήματα υπάρχουν κάτι πυροτεχνήματα και μετά πάλι ισοηλεκτρική γραμμή.
Η κοινότητα αυτή έχει τα συστατικά που χρειάζονται για να είναι πετυχημένη η συνταγή. Αν γίνει λύσσα στο αλάτι, στο πιπέρι ή στις 'micro-malakies' -που έλεγε κι ο φίλος μου ο Franco από τη Βενεζουέλα-, ε, δεν θα τρώγεται...

Χάρη ξέρεις ότι σε εκτιμώ, θα ήθελα όμως να μου επιτρέψεις να κάνω μια μικρή προσωπική παρέμβαση, πιστεύεις ότι κατα διαστήματα με κάποιες παρεμβάσεις ότι έχεις  βοηθήσει στη καλυτέρευση κάποιων συνθηκών; τονίζω ότι γνωρίζω ότι δεν είμαι το καλύτερο παιδί αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να κάνω κ την αυτοκριτική μου, όπως σωστά αναφέρθηκε ο rose
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ennea

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 19:01:41 μμ »

Χάρη ξέρεις ότι σε εκτιμώ, θα ήθελα όμως να μου επιτρέψεις να κάνω μια μικρή προσωπική παρέμβαση, πιστεύεις ότι κατα διαστήματα με κάποιες παρεμβάσεις ότι έχεις  βοηθήσει στη καλυτέρευση κάποιων συνθηκών; τονίζω ότι γνωρίζω ότι δεν είμαι το καλύτερο παιδί αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να κάνω κ την αυτοκριτική μου, όπως σωστά αναφέρθηκε ο rose

Με κάποιες παρεμβάσεις όχι.
Με κάποιες άλλες νομίζω ναι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 23, 2013, 19:30:11 μμ »
Όχι, δεν είμαι ευχαριστημένος από το forum. Όχι όπως τον πρώτο καιρό που θεωρώ ότι πέταγε!
Το forum ξεκίνησε πολύ δυναμικά και με μπόλικη όρεξη από τα περισσότερα μέλη -παλιούς και νέους-, με πολλά ουσιαστικά και ενδιαφέροντα θέματα/παρουσιάσεις.
Οπως είναι φυσιολογικό είχε τα σκαμπανεβάσματα του όσον αφορά την κίνηση, συμβαίνει.
Στην συνεχεια το ενδιαφέρον μειώθηκε αισθητά και άρχισα να παρατηρώ ότι ότι ο κόσμος έπαψε να ποστάρει και μάλιστα άτομα με βαθιά γνώση πάνω στο αντικείμενο.
Γιατί; Αναρωτήθηκα. E, σημεία των καιρών, ο κάθε ένας έχει την καθημερινότητα του, τα προβλήματα του, τις υποχρεώσεις του, φυσικά και δεν μπορεί να ασχολείται συνεχώς με ένα forum.
Δεν κράτησα όμως για πολύ αυτό τον συλλογισμό, γιατί σκεπτόμενος τους λόγους που εγώ μπαίνω στο forum -όπως για να χαλαρώσω, να μάθω κάτι καινούργιο, να κάνω τον χαβαλέ μου με άτομα που καταλαβαίνουν την τρέλα μου και κατά συνέπεια να μοιραστώ το πάθος μου-, υπέθεσα πως αυτή η αποχή οφείλεται σε ενδεχόμενους χαρακτηρισμούς που μπορεί να προκύψουν -όπως και έχουν προκύψει- για τις επιλογές του καθενός.
Με λίγα λόγια, αν είναι να σκέφτομαι να ποστάρω επειδή ενδέχεται να με 'κεράσουν' κάποια ταμπέλα, χωρίς μάλιστα να προστατευτώ, ε τότε ας το κρατήσω για την πάρτη μου!
Επίσης, ώρες ώρες μου δίνετε η εντύπωση πως τα περισσότερα θέματα στο forum πάνε ανάλογα με την μόδα η την τάση της αγοράς κτλ, για να τραβήξουν απλά κόσμο.

Στο forum μου αρέσει που δεν σβήνονται post και δεν κλειδώνονται θέματα, για να βγάζει ο κάθε ένας τα συμπεράσματα του.
Μου αρέσουν οι φωτογραφίες που στην πλειονότητα τους είναι εξαιρετικές (η πρόταση με το photo album είναι πολύ καλή).
Μου αρέσει να βλέπω άτομα -που παρά την κρίση- μοιράζονται τις νέες αγορές τους με τους άλλους.

Τελικά τα θετικά -οποια και να είναι αυτά- υπερτερούν;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions