Αποστολέας Θέμα: spammers  (Αναγνώστηκε 5415 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

SYZo

• Επισκέπτης
Απ: spammers
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 13:11:10 μμ »
χειροκινητα.
Τροποι υπαρχουν αρκετοι το θεμα ειναι τι συμφωνια εχει γινει με τον τεχνικο και τον host  ;)

Ακόμα και για κάποιον άσχετο σαν και εμένα είναι σχετικά εύκολο. Όταν έτρεχα το δικό μου φόρουμ μια φορά την εβδομάδα έκανα short στο members list ποιοι έχουν μηδενικά ποστ και τους διεγραφα συνολικά. Λογικά κάτι παρόμοιο θα γίνεται και σε αυτή την πλατφόρμα.
[/quote]
+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 13:11:59 μμ »
Εκτός κι αν θέλουμε να δείχνουμε μπούγιο  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 13:14:17 μμ »
καλά αυτό δεν είναι και δίκαιο. Μπορεί ο άλλος να παρακολουθεί το φόρουμ από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του, κάθε μέρα, όλη μέρα και απλά να μην γουστάρει να συμμετέχει στις συζητήσεις που γίνονται. Το έχω συναντήσει σε πολλά φόρουμ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 13:16:40 μμ »
καλά αυτό δεν είναι και δίκαιο. Μπορεί ο άλλος να παρακολουθεί το φόρουμ από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του, κάθε μέρα, όλη μέρα και απλά να μην γουστάρει να συμμετέχει στις συζητήσεις που γίνονται. Το έχω συναντήσει σε πολλά φόρουμ.
ok αλλα το ονομα του δε θα ειναι poulaoftinarologiachina
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 13:18:57 μμ »
ok αλλα το ονομα του δε θα ειναι poulaoftinarologiachina

Σε αυτό συμφωνώ! Τα ονόματα των spambots είναι καραμπινάτα !
Ακόμα και η panerai και η rolex δηλαδή έχουνε μεγαλύτερη έμπνευση στα σχέδιά τους  :P :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 13:21:22 μμ »

Και τότε ποιος ο λόγος να εγγραφεί? Μπορεί να κάνει τα ίδια χωρις registration. Επίσης το ίδιο σορτάρισμα γίνεται και με βάση τις επισκέψεις, οπότε αν θέλεις επιλέγεις αυτούς που έχουν 0 ποστ και ταυτόχρονα μήνες να επισκευθουν. Τέλος πάντων, εγώ μια μπακάλικη ιδέα πέταξα, προσωπικά μου φαίνεται αστείο να βλέπω γενέθλια ανύπαρκτων χρηστών αλλά δε με ενοχλεί κιόλας. Εν τέλει είναι θέμα του Admin/ιδιοκτήτη πως θέλει να το τρέχει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 13:27:53 μμ »
Νομίζω πως "χάθηκε" η προηγούμενη απάντησή μου: Αν το διαγράψω ποιος εγγυάται ότι δεν θα μπει με άλλο όνομα, IP ή mail (για το spambot μιλάω)
Να φέρω ένα παράδειγμα που το ξέρετε σχεδόν όλοι; Indy. Ton διαγράφουν, τον μπλοκάρουν και όλο μέσα είναι με ....άλλο όνομα, IP ή mail. Και δημοσιεύει. Τέτοια φαινόμενα προσπαθούμε να αποφύγουμε και δεν έχουμε πειστεί ότι η διαγραφή είναι λύση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 13:28:08 μμ »

Και τότε ποιος ο λόγος να εγγραφεί? Μπορεί να κάνει τα ίδια χωρις registration. Επίσης το ίδιο σορτάρισμα γίνεται και με βάση τις επισκέψεις, οπότε αν θέλεις επιλέγεις αυτούς που έχουν 0 ποστ και ταυτόχρονα μήνες να επισκευθουν. Τέλος πάντων, εγώ μια μπακάλικη ιδέα πέταξα, προσωπικά μου φαίνεται αστείο να βλέπω γενέθλια ανύπαρκτων χρηστών αλλά δε με ενοχλεί κιόλας. Εν τέλει είναι θέμα του Admin/ιδιοκτήτη πως θέλει να το τρέχει.

Συμφωνώ 10000% με το μπανάρισμα. Και εγώ το ίδιο θα έκανα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Giorgos mg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 13:31:01 μμ »
εγω το εγραψα γιατι κανει μπαμ οτι ειναι ψευτικα μελη.

η αρχικη μου σκεψη δεν ηταν το οτι ποσταρουν λινκς η virus

εκτος κι αν ειναι αυτο που ειπε ο κκωστας και μας βολευει για επισκεψιμοτητα  ;)

τοτε παω πασο

μαζι σας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 13:32:31 μμ »
Νομίζω πως "χάθηκε" η προηγούμενη απάντησή μου: Αν το διαγράψω ποιος εγγυάται ότι δεν θα μπει με άλλο όνομα, IP ή mail (για το spambot μιλάω)

Τα spambot δημιουργούνται αυτόματα απο μηχανήματα άσχετα με το αν έχεις διαγράψει ή όχι τα προηγούμενα. Πιθανόν αφήνοντας τα (δεν το ξέρω, υποθέτω) να δημιουργείς και security danger.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 14:08:59 μμ »
Να φέρω ένα παράδειγμα που το ξέρετε σχεδόν όλοι; Indy. Ton διαγράφουν, τον μπλοκάρουν και όλο μέσα είναι με ....άλλο όνομα, IP ή mail. Και δημοσιεύει. Τέτοια φαινόμενα προσπαθούμε να αποφύγουμε και δεν έχουμε πειστεί ότι η διαγραφή είναι λύση.

Γιατι αν δεν κανω λάθος και ας με διορθωσει καποιος σε αυτο, δεν μπορει να έχει προσβαση σε όλα τα θέματα χωρις registration.

Φιλικά

Ακης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 14:19:33 μμ »

και εμεις πρεπει να κρινουμε γιατι το εκανε?!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 14:21:26 μμ »

εκτος κι αν ειναι αυτο που ειπε ο κκωστας και μας βολευει για επισκεψιμοτητα  ;)

τοτε παω πασο

μαζι σας

οχι φιλε μου,το φορουμ δεν εχει τετοιο θεμα,το βασικο ειναι οτι δεν εχουμε ασχετα ποστ ,οπως αλλου.. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Giorgos mg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 14:51:02 μμ »

τοτε παω πασο

μαζι σας

οχι φιλε μου,το φορουμ δεν εχει τετοιο θεμα,το βασικο ειναι οτι δεν εχουμε ασχετα ποστ ,οπως αλλου.. ;)

για να το λες εσυ ετσι θα ναι
παντως δεν ειναι κακο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 22, 2013, 14:52:32 μμ »

τοτε παω πασο

μαζι σας

για να το λες εσυ ετσι θα ναι
παντως δεν ειναι κακο

απαντησα σε αλλο θεμα,να το πω και εδω !με μαγικα και χωρις ουσια,δεν μπορεις να κοροιδεψεις το φορουμιστα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions