0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...ενώ, στο πιο "λογικό", των 15.000 περίπου, έχω 3 επιβεβαιωμένες αγορές ( πως λέμε ..."επιβεβαιωμένες καταρρίψεις" (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) στην αεροπορία ? )Η μία απο αυτές, εδώ, με την πλαστικούρα, η άλλη είχε παρουσιαστεί εδώ από συμμετέχοντα, και η τρίτη από γνωστό. Δεν έχω φωτό. Ισως βγάλω.Το θέμα με αυτά είναι το service.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 08, 2018, 15:36:11 μμ...ενώ, στο πιο "λογικό", των 15.000 περίπου, έχω 3 επιβεβαιωμένες αγορές ( πως λέμε ..."επιβεβαιωμένες καταρρίψεις" (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) στην αεροπορία ? )Η μία απο αυτές, εδώ, με την πλαστικούρα, η άλλη είχε παρουσιαστεί εδώ από συμμετέχοντα, και η τρίτη από γνωστό. Δεν έχω φωτό. Ισως βγάλω.Το θέμα με αυτά είναι το service.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το πλαστικο,για ξεκαρφωμα?
Άντε να το πας για σέρβις αυτό...
Παράθεση από: Petros1 στις Ιανουάριος 19, 2019, 15:59:16 μμΆντε να το πας για σέρβις αυτό... Αν έχεις να το αγοράσεις λογικα θα τα κουτσοκαταφερνεις και με το σερβις !
Εγω το βλέπω
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.