Καλοριζικη Θοδωρή, ομορφη η θηκη και στιβαρή!!
Θα σε βολέψει πολύ, θα τα εχεις όλα τακτοποιημένα.
Εγώ σήμερα πηρα στα χερια μου το invicta. Aναγκάστηκα, αφού τα πράγματα φαίνονταν παγωμένα, να τους πάρω τηλ. στο Μαρκόπουλο για να δω τι εχει γινει και μια ευγενική κυρία με πληροφόρησε ότι το δεμα βρίσκεται στην Κω!! Σε μια μικρή τοπική κούριερ που εχει την Fedex και την ΤΝΤ εδώ, αλλά κανεις δεν ειχε επικοινωνησει μαζί μου, ουτε προσπάθησαν να το φερουν εννοείται. και επειδή ουτε καν δεν το ειχαν σκαναρει, δεν φαινόταν η αφιξη στην Κω !!

Το απόγευμα μαλιστα παραδόθηκε και στην ιδιοκτήτρια, η οποία με παρακάλεσε να ανοίξω την ατσαλάκωτη και καθαρή χαρτονενια συσκευασία, η οποία ειχε εσωτερικά το κιτρινο φοντο και τα σηματα της εταιρείας. Ακολουθούσε το εξωτερικό χαρτινο αναδιπλούμενο κουτί και τέλος το εσωτερικό πλαστικό με υφή δερματος κουτί με το ρολόι. Όλα κιτρινα!!

Το ρολόι ειναι πιο εντυπωσιακό απ'ότι ειναι στις φωτογραφίες. Από το λιγο που το επιασα στα χερια μου, το ιδιο το ρολόι φαινόταν αρκετά ποιοτικό και στιβαρό. Και ΝΑΙ, η κορώνα ειναι βιδωτή!! Ειχες δικιο, Γιώργο!! Ξεβίδωσε και βίδωσε ευκολα και με ακρίβεια για την αλλαγή της ώρας. Τη στεφάνη δεν την δοκίμασα, μου την πούνε κιόλας. Αλλά πού θα πάει θα τη γυρίσω...

Αυτό που ειναι ψιλοχαλια και δειχνει φθηνό ειναι το μπρασελέ, δεν νομίζω όμως ότι λειτουργικά θα εχει κάποιο πρόβλημα, το clasp ειναι σφικτό και κλεινει καλά. Θέλει βεβαια κοντυμα, αλλά δεν το αναλαμβάνω, να πάει σε ρολογά...

Να δούμε βεβαια αν θα αντέξουν και πόσο τα χρυσά PVD μέρη, κορώνα, στεφάνη και κυριως το μισό-μισό μπρασελέ...

Τέλος πάντων, ωραία καθόταν στο χέρι της, το μισό-μισό δεν δειχνει κιτς σε γυναικείο καρπό, μάλλον το αντίθετο...οπότε καλορίζικο να ειναι και να το χαρεί...