Αποστολέας Θέμα: Κινητα τηλεφωνα  (Αναγνώστηκε 254405 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Κινητα τηλεφωνα
« Απάντηση #120 στις: Μάρτιος 17, 2013, 23:43:41 μμ »
καλα τα σμαρτ αλλα και τα απλα καλα.... ειχα σμαρτ το οποιο εσπασα πριν λιγο καιρο γιατι εκανε τα παντα εχτος απο το να μιλας!

Ακριβώς αυτό φίλε.
Προσωπικά αγοράζω τηλέφωνο γιατί θέλω ΤΗΛΕΦΩΝΟ και για να λέμε την αλήθεια τα smartphones είναι καλά σε όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό.
αν εχεις φτηνο ιντερνετ,μετα θες smartphone
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #121 στις: Μάρτιος 17, 2013, 23:48:46 μμ »
καλα τα σμαρτ αλλα και τα απλα καλα.... ειχα σμαρτ το οποιο εσπασα πριν λιγο καιρο γιατι εκανε τα παντα εχτος απο το να μιλας!

Ακριβώς αυτό φίλε.
Προσωπικά αγοράζω τηλέφωνο γιατί θέλω ΤΗΛΕΦΩΝΟ και για να λέμε την αλήθεια τα smartphones είναι καλά σε όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό.

καποιες φορες εβαζα ανοιχτη ακροαση στο σμαρτ και δεν ακουγα τιποτα... στο απλο εχω τερμα χαμηλά τον ηχο γιατι ακουγετε σαν τηλεβοας το ακουστικο, αν βαλω ανοιχτη ακροαση στο απλο????   "έχουμε παρτυ εδω"!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #122 στις: Μάρτιος 18, 2013, 00:20:55 πμ »
Ακριβώς αυτό φίλε.

Κι εσένα όταν στα λεγαμε δεν άκουγες  ;D

Κώστα υπάρχουν κινητά που είναι πιο απλά χωρίς λειτουργικά συστήματα και ένα σωρό περίεργες λειτουργίες.
Μην αγχώνεσαι να εξαντλήσεις όλο το ποσό της επιδότησης,πάρε 2 μεσαίου κόστους.Εμένα δεν μου΄χει παρουσιάσει πρόβλημα κανένα κινητό.Το πιο ακριβό που είχα έκανε 180€.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #123 στις: Μάρτιος 18, 2013, 01:32:41 πμ »
πολλες φορες δε μας βολευει κατι γιατι ειτε δεν ξερουμε να το χρησιμοποιουμε σωστα, ειτε γιατι επιλεξαμε λάθος προιον.
το να υπαρχουν δυνατοτητες και τεχνολογιες δεν κανει κανενα κακο, οποις δεν θελει δε τις χρησιμοποιει. το να κατηγορει και να νειι οτι ειναι κακο και οτιδηποτε δεν στεκει γιατι πολυ απλα αν ξερες να χρησιμοποιεις κατι το κανεις κτημα σου και οπλο σου
ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες και διαφορετικα γουστα. καποτε αγοραζα δυο κινητα το χρονο των 500 ευρω. εχω δει πολλα και μπορω με τη πρωτη ματια να ξεχωρίσω κατι καλο απο το μαπα.
δεν υπαρχει πιο μεγαλη χαρα απο το να μπορεις να ακουσεις ραδιοφωνο οποτε θελεις, να εχει ενα φακο παντα μαζι σου, να μπορεις να δεις μια ταινια η ενα βιντεο για να ψυχαγωγηθείς, να μπορεις να βγαλεις φωτο και βιντεο οποτε θελεις. και για να παω και πιο μακρυα, να μπορεις να το μοιραστεις εκεινη τη στιγμη η οποτε εσυ θελησεις με ανθρωπους. με τη δικια σας λογικη θα επρεπε να γεμισετε το σπιτι με αλμπουμ και φωτογραφιες και αν εχετε καποιον που μενει μακρυα να στειλετε τις φωτο με το ταχυδρομειο. ημαρτων εν ετη 2013
 μπορω να συνεχισω να γραψω και αλλα, δεν εχει ομως νοημα. καλύτερα να το κανουμε αυτο σε ενα αλλο θεμα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Μάρτιος 18, 2013, 02:36:00 πμ »
Κλασσικά θύματα τις τεχνολογίας και της μόδας. Πρόσφατο παράδειγμα..το wireless mouse.

ξέχασαν να πούνε ότι αυτό είναι BATTERYLESS..χμ wireless..batteryless άραγε ποια τεχνολογία είναι καλύτερη??

Tο ίδιο με τα κινητά μέχρι

υπήρχε αρκετά σοβαρός λόγος να δώσεις χρήματα για να πάρεις κάτι πιο μικρό να χωράει στην τσέπη να είναι ελαφρύ κτλ.

Δεν γινόταν να μικρύνει άλλο οπότε σου λέει "τι να κάνουμε τώρα"
Θα λέμε τα πράγματα smart ( όπως το TOYOTA IQ που μόνο άμα δεν έχεις IQ το αγοράζεις σε αυτή την τιμή ) και θα τους τα πουλάμε.
Παράδειγμα 1: Τα πρώτα έγχρωμα είχαν τόσο μεγάλα pixels και πολύ πιο μάπα οθόνη από τα τοπ ασπρόμαυρα, αλλά οι κινητάκιδες όπως πάντα τρέχαν να τα πάρουν βρίσκοντας κάποιο χαζό επιχείρημα ανωτερότητας για να δικαιολογήσουν τη gadgetοφρενίτιδα τους.
Παράδειγμα 2: Η κάμερα στα πρώτα κινητά δεν έβγαζε τίποτα σχεδόν και δεν μπορούσες να στείλεις εικόνες ούτως η άλλως.
                       Kσι πάλι τα αγόραζαν με κάποια "smart" δικαιολογία.

Και πάλι με τα smartphones. Τουch είναι, αφής δεν είναι μιας και η αφή είναι το μόνο που δεν χρησιμοποιείς σε αυτά τα κινητά, ενώ στα κινητά πλήκτρων μπορούσες να τηλεφώνήσεις μέσα από την τσέπη του παντελονιού με το ένα χέρι.

Τα ονομάζουν smart για να πείσουν τους κατόχους.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ smart ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΟΛΤΑ.

δεν υπαρχει πιο μεγαλη χαρα απο το να μπορεις να ακουσεις ραδιοφωνο οποτε θελεις, να εχει ενα φακο παντα μαζι σου, να μπορεις να δεις μια ταινια η ενα βιντεο για να ψυχαγωγηθείς, να μπορεις να βγαλεις φωτο και βιντεο οποτε θελεις.
Nα φας τη μπαταρία ωραία και καλά με τις ταινίες και μετά από 1 ώρα μόλις έρθει η ώρα να πάρεις τηλέφωνο θα πάρεις τα...σου.
+ οτι τα παλιά κινητά όταν έκλειναν από μπαταρία άνοιγαν τουλάχιστον να δείς τον κατάλογο μια φορά ή να κάνεις μια τελέυταία κλίση
δεν είναι και μικρό πλεονέκτημα.
Τα smart άμα κλείσουν παίρνεις

όταν οδηγάς είναι 1000φορές χειρότερα,  για να στείλεις μήνυμα χρειάζεσαι 2 χέρια, είναι πιο μεγάλα, πιο βαριά, η μπαταρία κρατάει λίγο,  χάνεις κλείσεις αν προσπαθείς να το βγάλεις από την τσέπη και πατήσεις κάτι καταλάθος

Aν δεν το θέλεις για επαγγελματική χρήση τότε πάρτο ακριβώς για τον ίδιο λόγο που ένας δικηγόρος παίρνει MAC. Για το μήλο και το φωτάκι.
Και μην προσπαθείς να το παίξεις DJ που παίρνουν Μac συνειδητά για τους γνωστούς λόγους ή χρήστης ArchiCAD για επίλυση στατικών.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2013, 02:49:31 πμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Μάρτιος 18, 2013, 02:37:29 πμ »
2 κινητα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Μάρτιος 18, 2013, 02:57:29 πμ »
Ε ναι, γι'αυτό γίνεται η φασαρία δεν μ'αρέσει που έχω δύο και διαμαρτύρομαι  ;D   ;D
Ας φτιάξουν κάτι σωστό.
Δεν φτάνει που βγάζουν touch, καταργούν τα TOP μοντέλα με κουμπιά με αποτέλεσμα αν θέλω High Εnd κινητό με κουμπιά
να μην υπάρχει καν στην αγορά ως προιόν.
Μόνο των 30ευρώ βρίσκεις πλέον. Δηλαδή αν θες ποιότητα, φινίρισμα, καλύτερο πλαστικό, ότι για παράδειγμα είχε το SONY walkman w595
ή τα NOKIA με αλουμίνιο και τιτάνιο, να μην υπάρχει ούτε για δείγμα στην αγορά από κανένα brand.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2013, 03:03:28 πμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Μάρτιος 18, 2013, 02:58:41 πμ »
Ε ναι, γι'αυτό γίνεται η φασαρία δεν μ'αρέσει που έχω δύο και διαμαρτύρομαι  ;D   ;D
Ας φτιάξουν κάτι σωστό.
Δεν φτάνει που βγάζουν touch, καταργούν τα TOP μοντέλα με κουμπιά με αποτέλεσμα αν θέλω High Εnd κινητό με κουμπιά
να μην υπάρχει καν στην αγορά ως προιόν.
Μόνο των 30ευρώ βρίσκεις πλέον. Δηλαδή αν θες λίγο φινίρισμα, καλύτερο πλαστικό, ότι για παράδειγμα είχε το SONY walkman w595
να μην υπάρχει ούτε για δείγμα στην αγορά από κανένα brand.
2...
οχι

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Μάρτιος 18, 2013, 03:01:16 πμ »
ή κινητό των 30 ευρώ ή μετά αν θες κουμπιά αυτό

τα κουμπιά πληρώνονται  :D
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2013, 03:08:53 πμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #129 στις: Μάρτιος 18, 2013, 03:33:57 πμ »
Κλασσικά θύματα τις τεχνολογίας και της μόδας. Πρόσφατο παράδειγμα..το wireless mouse.

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

ξέχασαν να πούνε ότι αυτό είναι BATTERYLESS..χμ wireless..batteryless άραγε ποια τεχνολογία είναι καλύτερη??

Tο ίδιο με τα κινητά μέχρι

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

υπήρχε αρκετά σοβαρός λόγος να δώσεις χρήματα για να πάρεις κάτι πιο μικρό να χωράει στην τσέπη να είναι ελαφρύ κτλ.

Δεν γινόταν να μικρύνει άλλο οπότε σου λέει "τι να κάνουμε τώρα"
Θα λέμε τα πράγματα smart ( όπως το TOYOTA IQ που μόνο άμα δεν έχεις IQ το αγοράζεις σε αυτή την τιμή ) και θα τους τα πουλάμε.
Παράδειγμα 1: Τα πρώτα έγχρωμα είχαν τόσο μεγάλα pixels και πολύ πιο μάπα οθόνη από τα τοπ ασπρόμαυρα, αλλά οι κινητάκιδες όπως πάντα τρέχαν να τα πάρουν βρίσκοντας κάποιο χαζό επιχείρημα ανωτερότητας για να δικαιολογήσουν τη gadgetοφρενίτιδα τους.
Παράδειγμα 2: Η κάμερα στα πρώτα κινητά δεν έβγαζε τίποτα σχεδόν και δεν μπορούσες να στείλεις εικόνες ούτως η άλλως.
                       Kσι πάλι τα αγόραζαν με κάποια "smart" δικαιολογία.

Και πάλι με τα smartphones. Τουch είναι, αφής δεν είναι μιας και η αφή είναι το μόνο που δεν χρησιμοποιείς σε αυτά τα κινητά, ενώ στα κινητά πλήκτρων μπορούσες να τηλεφώνήσεις μέσα από την τσέπη του παντελονιού με το ένα χέρι.

Τα ονομάζουν smart για να πείσουν τους κατόχους.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ smart ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΟΛΤΑ.

δεν υπαρχει πιο μεγαλη χαρα απο το να μπορεις να ακουσεις ραδιοφωνο οποτε θελεις, να εχει ενα φακο παντα μαζι σου, να μπορεις να δεις μια ταινια η ενα βιντεο για να ψυχαγωγηθείς, να μπορεις να βγαλεις φωτο και βιντεο οποτε θελεις.
Nα φας τη μπαταρία ωραία και καλά με τις ταινίες και μετά από 1 ώρα μόλις έρθει η ώρα να πάρεις τηλέφωνο θα πάρεις τα...σου.
+ οτι τα παλιά κινητά όταν έκλειναν από μπαταρία άνοιγαν τουλάχιστον να δείς τον κατάλογο μια φορά ή να κάνεις μια τελέυταία κλίση
δεν είναι και μικρό πλεονέκτημα.
Τα smart άμα κλείσουν παίρνεις

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

όταν οδηγάς είναι 1000φορές χειρότερα,  για να στείλεις μήνυμα χρειάζεσαι 2 χέρια, είναι πιο μεγάλα, πιο βαριά, η μπαταρία κρατάει λίγο,  χάνεις κλείσεις αν προσπαθείς να το βγάλεις από την τσέπη και πατήσεις κάτι καταλάθος

Aν δεν το θέλεις για επαγγελματική χρήση τότε πάρτο ακριβώς για τον ίδιο λόγο που ένας δικηγόρος παίρνει MAC. Για το μήλο και το φωτάκι.
Και μην προσπαθείς να το παίξεις DJ που παίρνουν Μac συνειδητά για τους γνωστούς λόγους ή χρήστης ArchiCAD για επίλυση στατικών.
εγω προσωπικα οταν οδηγαω στελνω μηνυμα με φωνητικές εντολες, απλα και ομορφα. επεισεις μπορω να τσεκαρω το ποσοστο της μπαταρις μου καθε στιγμη και ετσι δε μενω ποτε. αν ξερω οτι θα κανω κατι που θα φαει πολυ μπαραρια, εχω μαζι μου ενα usb φορτιστη με ηλιακη ενεργεια.
οσο για το mac δε το σχολιαζω, θα πω πολυ απλα οτι οσο πιο ασχετος εισαι το mac θα σου κατσει πιο καλα. δε μπορεις να κανεις κατι λαθως ουτε να το κολησεις, ενα πραγμασα το iphone που πραγματικα ειναι τ κινητο του χαζου. εχει ολο το μενου με εικονιδια και δε μπορεςι να μπερδευτεις ουτε να κανεις κατι λαθος. εκανε την αρχη και ακολουθησαν πολυ.
ναι ειναι πολυ βολικο να εχεις μικρο κινητο, ειδικα αν εχεις χερια κουπια και πατας 4 πληκτρα μαζι.. ουτε καν
με τα νεα κινητα μπορεις ανα πασα ωρα να γνωριζεις με στιγμα που βρισκετε το παιδι σου η ο πατερας σου που εχει αλτσχαιμερ απλα και ομορφα. με την οθονη αφης εχεις οσα πληκτρα μπορεις να φανταστεις και δε περιοριζεσαι σε 16 κουμπια.
εχω παντα μαζι μου οτι αρχειο θελω ειτε ειναι pdf ειτε εινα word ειτε excel, μπορω να μετα φερω δεδομενα χωρις να χρειαζετε να κουβαλαω κατι αλλο, μπορω ακομα και να τα στειλω ασυρματα
και παει λεγοντας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Μάρτιος 18, 2013, 03:55:35 πμ »
Και εγώ τα κάνω αύτα, βάζω το μυαλό μου να σκεφτεί αν πήρα μαζί τη 2ή μπαταρία ή το φορτιστή ή απλώς το USB για να φορτίσω μέσω θύρας που πλέον υπάρχει παντου.
Εκεί που δεν είμαι σίγουρος είναι αν αυτά μου κάνουν τη ζωη πιο ευκολή η αν βάζω επιπλέον πράγματα στο κεφάλι μου (και στις τσεπες )χωρίς λόγο.
Tώρα το mac αν είναι για κάποιον άσχετο τα 1500+ευρώ για word, skype και facebook δεν δικαιολογούν την τιμή.
Τo φωτάκι την δικαιολογεί γιατί 365μέρες x 5χρόνια ( μέσος όρος ζωής ) = 1825μέρες
1500ευρώ δια 1825μέρες= 82λεπτά τη μέρα είναι σχεδόν τσάμπα για πουλ μουρ στην καφετέρια και για να έχεις ένα καλό μηχάνημα άσχετως αν δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες του και τα προγράμματά του δεν σημαίνει ότι δεν είναι από τα κάλύτερα.
Η χρήση του κινητού ως μνήμη είναι τεράστιο πλεονέκτημα, απλά και τα παλαιότερα χρησιμοποιούνταν ως μνήμη USB χωρίς να είναι smartphone απαραίτητα.
Παιδί δεν έχω ακόμα, αλλά το στίγμα φαντάζομαι είναι φοβερό πλεονέκτημα για την Αθήνα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2013, 03:57:23 πμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Μάρτιος 18, 2013, 03:57:45 πμ »
το στίγμα

?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Μάρτιος 18, 2013, 04:17:20 πμ »
μπορεις ανα πασα ωρα να γνωριζεις με στιγμα που βρισκετε το παιδι σου

Εγώ δεν ξέρω τίποτα  8)  ο  SYZο παρακολουθεί κόσμο  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Μάρτιος 18, 2013, 04:18:06 πμ »
μπορεις ανα πασα ωρα να γνωριζεις με στιγμα που βρισκετε το παιδι σου

Εγώ δεν ξέρω τίποτα  8)  ο  SYZο παρακολουθεί κόσμο  :D
:D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ted

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Μάρτιος 18, 2013, 09:34:49 πμ »
θέμα αναγκών λοιπόν.
εγώ από ένα κινητό θέλω μια αρκετά καλή φωτογραφική με auto-focus και απαραίτητα flash (για να το χρησιμοποιώ και σαν φακό άμα χρειαστεί )
θέλω αυτονομία τουλάχιστον 4-5μέρες.
και θέλω να μην είναι τόσο ευαίσθητο ώστε να το προσέχω μην μου πέσει, μην το αφήσω στο τραπέζι με παραπάνω δύναμη από ότι συνήθως
και φυσικά να μην έχω δώσει τόσα πολλά λεφτά έτσι ώστε όταν μου το κλέψουν ή μου πέσει το καλοκαίρι από την βερμούδα ή το μαγιό που φοράω να μην στεναχορηθώ καθολου.
το σημαντικότερο να είναι φουλ αξιόπιστο και να μην ανοιγοκλείνει όποτε του κ@υλώσει.

Για όλους αυτούς τους λόγους όταν μου χάλασε το nokia 6303 που είχα πέρσυ το καλοκαίρι, πήρα ένα μεταχειρισμένο nokia n79 με 60ευρώ και είμαι άρχοντας.

Όσο για τα ταχυδρομικά περιστέρια και όλα αυτά τα ειρωνικά που γράφτηκαν από κάποιους, για αυτό έγραψα την ηλικία μου πιο πάνω, είμαι 22 και σπουδάζω μηχανολόγος σε πολυτεχνείο. Πρώτη μου επαφή με υπολογιστή όταν ήμουν 4χρονών. Autocad και πρόσβαση σε internet είχε ο υπολογιστής μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Έχω περάσει από pstn, isdn, dsl. Είχα υπολογιστή και internet όταν οι περισσότεροι συμμαθητές μόνο στο σχολείο βλέπανε τί εστί pc. Και μεγάλωσα σε καλό προάστιο της Αθήνας.

Αν μη τι άλλο ξέρω πολύ καλά τί εστί τεχνολογία και την χρησιμοποιώ. Και εγώ βγάζω βίντεο, φώτο και εγώ στέλνω και απαντάω σε email, απλά ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ να φτάσω σπίτι να ανοίξω pc και να τις στείλω.
Δεν μου είναι απαραίτητο να τα κάνω όλα αυτά από το κινητό εν κινήσει.
Εδώ πήγανε και βάλανε WI-FI και λογισμικό στις φωτογραφικές μηχανές για να μπορείς να κάνεις upload τις φωτγραφίες την ώρα που τις βγάζεις.
 ::) ::) ::)
Αυτό προσπαθώ να σας πώ. Το βρίσκω υπερβολή. Τόσο περίεργος και ανώμαλος και homos erectus είμαι; Δεν νομίζω.

Και οκ υπάρχουν και χρήστες smartphone που τα χρησιμοποιούν πράγματι και εκμεταλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητές τους, αλλά πραγματικά μην κοροϊδευόμαστε, είμαι νέος μέσα στα πράγματα και ξέρω. Οι περισσότεροι, 6 στους 10 απλά παίζουνε angry birds και διάφορα άλλα παιχνιδάκια και κάνουνε μόστρα.
Τα Χριστούγεννα είχα πάει στον Γερμανό να πάρω μα ζελατίνα για την φωτογραφική μου μηχανή που αγόρασα και σκάει μύτη μια κυρία γύρω στα 50 και λέει στον πωλητή " θέλω το iphone 5 το έχετε φέρει; "
Μένει λίγο κόκκαλο ο πωλητής και τις κάνει " ναιιιιιι, γιατί καταλήξατε στο iphone; "
απάντηση : " βασικά για κλήσεις και μηνύματα το θέλω και μου είπανε τα παιδιά μου ότι είναι το καλύτερο. "

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Όσο για τα mac πράγματι είναι ΤΑ κορυφαία μηχανήματα της αγοράς με απίστευτο λογισμικό ( βασικά το λογισμικό τους είναι το δυνατό χαρτί τους ), καταφέρνουν και έχουν φοβερή διαχείρηση μνήμης, έχουνε τρομερή μελέτη πάνω στον σχεδιασμό τους, αλλά όπως ειπώθηκε και παραπάνω για να χαζολογώ στο ίντερνετ, να γράφω κανά doc και κανά xls, να στέλνω email και να χαζεύω γκόμενες στο facebook με καλύπτει και ένα οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2013, 09:47:23 πμ από ted »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions