Αποστολέας Θέμα: Κινητα τηλεφωνα  (Αναγνώστηκε 253907 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
Απ: Κινητα τηλεφωνα
« Απάντηση #1335 στις: Μάρτιος 11, 2015, 02:12:43 πμ »

iOS ........Η διαφορετικότητα και το ξεχωριστό της Apple κανει την διαφορα!!!!Ολα τα αλλα τα κάνουν οι υπόλοιποι αλλα και ολα τα Pc....

G.K

Αυτό θέλει μεγάλη συζήτηση, μπορώ να δεχτώ πως μια κατηγορία ανθρώπων αυτό την ικανοποιεί, θα πρέπει να γίνει δεκτό όμως πως αυτό δε μπορεί να είναι μια κοινή παραδοχή για το καλύτερο. Καλύτερο είναι αυτό που εξυπηρετεί περισσότερες ανάγκες.
Γνώμη σου.....και σεβαστή
Εμένα όλες μου οι ανάγκες καλύπτονται χωρις κανενα κενο!!!!!

G.K

Επίσης σεβαστό και ειλικρινά δε θα παρέμβαινα καν στη συζήτηση αν δε διάβαζα τα περί πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο κ.τ.λ.
Είναι σωστό να καλύπτει τις δικές σου ανάγκες και κανενός άλλου. Υπάρχουν άνθρωποι που για αυτούς το καλύτερο τηλέφωνο είναι ένα Nokia με κουμπιά ηλικίας 10 ετών και εννοείται πως είναι σωστό.
Άλλωστε είναι γνωστές οι διαμάχες apple/samsung, που αν θέλετε τη γνώμη μου είναι και στημένες, μεταξύ 2 εταιρειών που συνεργάζονται.
Μερικές αγωγές ο ένας στον άλλον και είπαν σε όλον τον πλανήτη εμείς οι 2 είμαστε οι κορυφαίοι, όλοι οι άλλοι στη ουρά! Έξυπνο δε βρίσκεις;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1336 στις: Μάρτιος 11, 2015, 02:25:20 πμ »
Οι αριθμοί των πωλήσεων πάντα κάτι σημαίνουν. Μιλάμε για χρήματα, δηλαδή κέρδη και επίσης μιλάμε για αποφάσεις ανθρώπων που μπαίνουν στη διαδικασία να αγοράσουν το x προιόν. Το να τα ρίχνεις όλα στο marketing, (με όλο το σεβασμό που σου έχω) αν μου επιτρέπεις σε αδίκει, γιατί από τον τρόπο που ποστάρεις φαίνεσαι άνθρωπος πολύ σοβαρού πνευματικού επιπέδου και είναι πολλή μεγάλη η χαρά μας που σε έχουμε μέλος στο φόρουμ μας.
Iphone όμως δεν κατάλαβα να είχες ποτέ!!  :D :D :D ...εκτός αν η ανάγνωση μου ήταν πλημμελής και κάτι δεν κατάλαβα, οπότε ζητώ συγγνώμη.
Για να κλείσω θα πω ότι το ευτυχέστερο σε  μια αγορά είτε τηλεφωνου, είτε ρολογιού είναι να υπάρχει δικαίωση της επιλογής του χρήστη.....όλα τα άλλα είναι να ᾽χαμε να λέγαμε...κι εσύ κι εγώ και όλοι μας  ;)

(istar μην αρχίσεις τα δικά σου....θέλω να πέσω για ύπνο!! Κερνάω καφέ να τα πούμε από κοντα!!!  :D :D :D )
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 11, 2015, 02:38:02 πμ από charisps »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1337 στις: Μάρτιος 11, 2015, 02:45:50 πμ »
Το Nokia 8210 κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1999 και αποτέλεσε μία state-of-the art συσκευή για τα δεδομένα της εποχής της, καθώς προσέφερε μία σειρά από λειτουργίες και τεχνικά χαρακτηριστικά που θεωρούνταν τότε πολύ εξελιγμένα. Πλέον, το Nokia 8210 θα το βρείτε να εκτίθεται σε κάποιο μουσείο με παλαιά προϊόντα τεχνολογίας, όμως όσο και εάν σας φαίνεται απίστευτο, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί μεγάλη ζήτηση για το εν λόγω "αρχαίο" κινητό της Nokia!

Όχι δεν πρόκειται για συλλέκτες ή για φανατικούς λάτρεις των παραδοσιακών κινητών, καθώς η αυξημένη ζήτηση της συγκεκριμένης συσκευής παρατηρείται αποκλειστικά στις κακόφημες συνοικίες του Λονδίνου. O λόγος βέβαια είναι φαινομενικά απλός, καθώς οι dealers ναρκωτικών ουσιών αναζητούν ασφαλείς συσκευές κινητής τηλεφωνίας που θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν άφοβα τις παράνομες συνδιαλλαγές τους. Σύμφωνα με τις αρχές, τo Nokia 8210 είναι τέλειο για παράνομες δραστηριότητες αυτού του τύπου, καθώς χωρίς Wi-Fi, GPS και άλλες μοντέρνες τεχνολογίες που φέρουν όλα τα σύγχρονα smartphones είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς. Επιπλέον, η λειτουργία υπερύθρων, το καθιστούν ιδανικό για την γρήγορη μεταφορά αρχείων και δεδομένων που ενδεχομένως να σχετίζονται με τον συντονισμό παράνομων ενεργειών. Μάλιστα, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος συσκευών κινητής τηλεφωνίας με έδρα το Soho, αναφέρει ότι είναι σύνηθες να του ζητούν το Nokia 8210 και άλλα παμπάλαια κινητά, ενώ είναι τόσο μεγάλη η «φήμη» του συγκεκριμένου μοντέλου της Nokia που έχει συμβεί χρήστης να ανταλλάσσει το 8210 του, για να εξασφαλίσει τη δόση του!

Τελικά, από τα παραπάνω μπορούμε να συμπεράνουμε ένα πράγμα… οι συσκευές της Nokia όσο χρόνια και εάν περάσουν, εξακολουθούν και παραμένουν χρήσιμες και λειτουργικές (αν και βέβαια από ότι αποδεικνύεται στην παραπάνω περίπτωση, όχι πάντα για τους καλύτερους λόγους)!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1338 στις: Μάρτιος 11, 2015, 02:52:18 πμ »
Οι αριθμοί των πωλήσεων πάντα κάτι σημαίνουν. Μιλάμε για χρήματα, δηλαδή κέρδη και επίσης μιλάμε για αποφάσεις ανθρώπων που μπαίνουν στη διαδικασία να αγοράσουν το x προιόν. Το να τα ρίχνεις όλα στο marketing, (με όλο το σεβασμό που σου έχω) αν μου επιτρέπεις σε αδίκει, γιατί από τον τρόπο που ποστάρεις φαίνεσαι άνθρωπος πολύ σοβαρού πνευματικού επιπέδου και είναι πολλή μεγάλη η χαρά μας που σε έχουμε μέλος στο φόρουμ μας.
Iphone όμως δεν κατάλαβα να είχες ποτέ!!  :D :D :D ...εκτός αν η ανάγνωση μου ήταν πλημμελής και κάτι δεν κατάλαβα, οπότε ζητώ συγγνώμη.
Για να κλείσω θα πω ότι το ευτυχέστερο σε  μια αγορά είτε τηλεφωνου, είτε ρολογιού είναι να υπάρχει δικαίωση της επιλογής του χρήστη.....όλα τα άλλα είναι να ᾽χαμε να λέγαμε...κι εσύ κι εγώ και όλοι μας  ;)

(istar μην αρχίσεις τα δικά σου....θέλω να πέσω για υπνό!! Κερνάω καφέ να τα πούμε από κοντα!!!  :D :D :D )

Ας ξεφύγουμε λίγο από την apple και την samsung...

Οι πωλήσεις ενός προϊόντος δεν συνδέονται μόνο με τα έσοδα αλλά και με τα έξοδα που δαπανά για την προώθηση του προϊόντος! Το αποτέλεσμα Έσοδα μείον έξοδα κάνει το κέρδος.
Άρα το marketing είναι σοβαρή υπόθεση και μάλιστα πολύ σοβαρή, γιατί μπορεί να έχεις ένα πολύ καλό προϊόν και να μην πάρεις το μερίδιο της αγοράς που σου αναλογεί και αντιστρόφως, μπορεί να έχεις ένα μέτριο ή απλά καλό προϊόν και να πάρεις μεγαλύτερο μερίδιο.

Ξαναγυρίζουμε στις 2 εταιρείες της -υγειούς ελπίζω- αντιπαράθεσης.
Είμαι ιατρικός επισκέπτης, 7 στους 10 συναδέλφους μου (και από την εταιρεία μου και από τον ανταγωνισμό) έχουν iPhone και οι 6 από τους 7 δε χρησιμοποιούν ούτε το 5% των δυνατοτήτων του. Αυτό το συνδέω ευθέως με το μάρκετινγκ, αυτοί οι 6 (που είναι συντριπτικά οι περισσότεροι από το σύνολο των 7) το αγόρασαν για λόγους πρεστίζ και μόνο. Μεγάλος πληθυσμός από το γυναικείο φύλο αγοράζει επίσης τα iPhone για λόγους πρεστίζ, θέλω να πιστεύω πως αυτό δεν είναι μόνο δική μου εντύπωση, το βλέπουμε γύρω μας παντού όλοι.
Ομολογώ πως εγώ δεν έχω iPhone, όμως είμαι λίγο technofreak και έχω "σκαλίσει" πολύ πριν πάρω τις αποφάσεις μου και έχω την ευκαιρία καθημερινά να έχω επαφή με τα iPhone. Όταν πρωτοβγήκε το Note υπήρχε πολύ καζούρα για το μέγεθος του με οθόνη 5'', ιδιαίτερα από τους κατόχους iPhone, όμως η επαγγελματική καθημερινότητα ήταν ένα θαύμα, ανάγνωση και πλοήγηση ήταν ένας παράδεισος με αυτό το τηλέφωνο. Σήμερα όλες οι εταιρείες έχουν τηλέφωνα 5'' και κάποιες έφτασαν και στις 6''.
Η γραφίδα των Note σε μια επαγγελματική καθημερινότητα είναι ένα μικρό θαύμα! Ξέρεις τι είναι την ώρα που μιλάς με κάποιον, να μπορείς άμεσα με ένα απλό τράβηγμα από τη θέση της να ανοίγει το σημειωματάριο και να αποθηκεύεις την πληροφορία χωρίς να ψάχνεις για χαρτιά, μπλοκάκια κ.τ.λ.;

Τέλος πάντων, το κλείνω εδώ με μια μικρή δόση στεναχώριας καθώς "ένιωσα" πως το αρχικό μου κείμενο ίσως φανεί εριστικό αλλά δεν υπάκουσα στο ένστικτο μου με κίνδυνο να αξιολογηθώ ως ολίγον "περίεργος".

Καλά να είμαστε να χαιρόμαστε τα τηλέφωνα μας, από το πιο απλό ως το πιο hi-tech και να μπορούμε να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας ως συνάδελφοι και εραστές μιας κοινής αγάπης για τα ρολόγια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1339 στις: Μάρτιος 11, 2015, 03:46:17 πμ »
Μήπως να βάζαμε στο παιχνἰδι έναν πολύ σοβαρό παράγοντα όπως το θέμα της έμφανισης ;; Πιστεύω δεν είναι τόσος μεγάλος ο αριθμός των...ψώνιων και των fashion victims (δικές μου εκφράσεις)
Πάρα πολύς κόσμος επιλέγει με αυτό το σοβαρότατο κριτήριο μιας και μιλάμε για τις απόλυτα ατομικές συσκεύες. Ακόμα και το 8210 που αναφέρθηκε πιο πάνω, εξαιρετικά μεγάλο κομμάτι των πωλήσεων του το όφειλε στην εμφάνιση του.
Ξέχασα να αναφέρω κάτι που αρκετοί γνωρίζουν εδώ μέσα. Είχα όλα τα Note από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν. Μια χαρά τηλέφωνα ήταν, αλλά ρε γμτ πιο μαρκετίστικο από τα 4Κ υπάρχει;´Σε μια οθόνη 5,5 τότε και 5,7 σήμερα! Επειδή καταλαβαίνω ότι ασχολείσαι, σε πόσες τηλεοράσεις  μπορείς να παίξεις το 4Κ βίντεο που τραβαέι το κινητό σου; Και επειδή είμαι κι εγώ γνώστης και μου αρέσει να μη  μένω στα χαρτιά, ό,τι 4Κ βίντεο έχω δει στις έχουσες τη δυνατότητα  να αναπαράγουν τέτοιου είδους εικόνα τηλεοράσεις ,  ειλικρινά σου λέω το δικό μου μάτι τουλάχιστον δεν εντόπισε καμία διαφορά....και μιλάω για τηλεοράσεις 50+ ιντσών.
Νομίζω ότι από την πλευρά μου το εξάντλησα το θέμα.....Καλό βράδυ και καλά να περνάμε!!
(Ερώτηση προς τους έτερους mods: Μήπως κάποια στιγμή να στέλναμε ό,τι αφορά το iphone στο νήμα της R?)
 :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1340 στις: Μάρτιος 11, 2015, 03:48:18 πμ »
Μήπως να βάζαμε στο παιχνἰδι έναν πολύ σοβαρό παράγοντα όπως το θέμα της έμφανισης ;; Πιστεύω δεν είναι τόσος μεγάλος ο αριθμός των...ψώνιων και των fashion victims (δικές μου εκφράσεις)

Και εσύ από που το πιστεύεις? Βγαίνεις μετά τις 12 το βράδυ σε καθημερινή βάση μήπως?
Η μήπως συχνάζεις σε μέρη 18-24 για να δεις αν το iPhone χρησιμοποιείται στις διαπροσωπικές σχέσεις των singles.

Παλιά έπαιζε η εμφάνιση ρόλο, αλλά το 99% τον κινητών ήταν γυμνά στα χέρια των κατόχων και είχαν τεράστιες σχεδιαστικές διαφορές ανά brand.
Όταν σχεδόν όλα τα smartphones είναι σε θήκες και ουσιαστικά είναι μια οθόνη με μια σιλικόνη γύρω γύρω ποια εμφάνιση???

(istar μην αρχίσεις τα δικά σου....θέλω να πέσω για ύπνο!! Κερνάω καφέ να τα πούμε από κοντα!!!  :D :D :D )

Σου έχω φέρει και souvenir κατάλογο αν και είναι λίγο dress και βλέπω να τον παίρνει κανένας dress fan της παρέας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 11, 2015, 04:02:45 πμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1341 στις: Μάρτιος 11, 2015, 04:49:23 πμ »
Θέλεις να εντυπωσιάσεις τη γκόμενα στο μπαρ, το iPhone είναι η συσκευή που χρειάζεσαι, αγόρασε το, θα το αναγνωρίσει αμέσως!
+1  σε αυτό τα λεφτά του τα βγάζει και με το παραπάνω. Το αναγνωρίζουν και με θήκη οπότε μην αγχώνεσαι.
Μην αγοράσεις το iphone6 αν το θέλεις για γκομενοπαγίδα.
Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη πολύ και δεν το αντιλαμβάνονται από το σχήμα αμέσως όπως το 5άρι.
Προτίμησε το iPhone5 γιαυτή τη δουλειά.

Αν ήταν όπως τα λες παραπάνω, κανένας δε θα είχε iphone .....

Αν ήταν όπως τα λέτε και οι δύο τα smartphones θα είχαν τιμή ακόμη πιο ακριβή από τα ultrabooks κτλ. λόγω portapble multitasking μηχανήματος και δεν θα είχαν τιμή τηλεφώνου.
Έχεις έναν πολύ εύχρηστο μικρό υπολογιστή. Άρα θα έπρεπε να είναι πιο ακριβό προιόν όπως ένα laptop είναι πιο ακριβό από ένα desktop για την ίδια εργασία.

Με το να πουλάνε 75.000.000 iphones και 70.000.000 samsung και άλλα μύρια από τα λοιπά brands σαν facebook engines
στις μάζες που χρησιμοποιούν το 10% , κατεβάζουν το κόστος  ώστε να μπορείτε εσείς που το "χρειάζεστε πραγματικά" να το αγοράσετε σε κόστος smartphone, σημαντικά πιο χαμηλό απ' ότι θα περίμενε κανείς για τέτοια συσκευή τεχνολογίας

και καταλήγετε εσείς οι δύο που χρησιμοποιείτε το 200% των δυνατοτήτων σαν το ανέκδοτο με τους ψαράδες (υπάρχει και η παραλλαγή με τους γεωργούς και τα αγγούρια).

Ήταν ένας κυνηγός και ένας ψαράς...και μιλούσαν. Σε μια στιγμή ο ψαράς λέει:

- "Εγώ έπιασα μια σαρδέλα 20 μέτρα, τι δεν με πιστεύεις;" τότε ο κυνηγός απαντάει:

- "Εντάξει!! και εγώ είχα και μια περιπέτεια μια μέρα πήγα για κυνήγι στο δάσος. Βλέπω ξαφνικά τον θάμνο να κουνιέται, τον χτυπάω και ήταν πίσω απο τον θάμνο ήταν ένας άλλος κυνηγός και τον σκότωσα. Κοιτάζω πάνω μου και βλέπω τρεις δασοφύλακες να με παρακολουθούν, γυρίζω με το αυτόματο και τους σκότωσα όλους. Τους κουβαλάω για να τους κρύψω. Ξαφνικά βλέπω ένα πούλμαν με παιδιά. Αφωνος ο ψαράς ρωτάει:

- "Μην μου πεις ότι τα σκότωσες και αυτά βρε αθεόφοβε;"

- "Αμα δεν κόψεις και εσύ 19 μέτρα από την σαρδέλα σου, όλους θα τους σκοτώσω!!"

και με το περσινό μοντέλο μια χαρά θα δουλεύατε και χαμπάρι δεν θα παίρνατε ότι σας λείπουν "οι δυνατότητες" του νέου άμα δεν ασχολιόσασταν όλη την ώρα τι βγήκε? πότε θα βγει? και δεν σας το διαφήμιζαν όλη την ώρα. Αν περιμένατε να σας χρειαστεί κάτι καλύτερο για να αναζητήσετε το επόμενο από μόνοι σας θα περνούσαν πολλοί μήνες/χρόνος.
Κατά τα άλλα το marketing δεν παίζει ρόλο..

Τέλος πάντων, το κλείνω εδώ με μια μικρή δόση στεναχώριας
Και εγώ με στεναχώρια το κλείνω.
Το να παίρνεις πίσω το σχόλιο σου για την εξαίρεση που χρησιμοποιεί iPhone κανονικά, είναι σαν να γράφουμε για τις Mercedes στα πάρκινγκ νυχτερινών κέντρων που τις βάζουν μπροστά για το status και να παρεξηγηθεί ο ένας που την έβαλε μπροστά στο μαγαζί επειδή έχει έγκυο γυναίκα μαζί του και τη χρειάζεται παρκαρισμένη όσο πιο κοντά γίνεται.

Η τελευταία πρόταση του post σου είναι προσβλητική για όλους τους χρήστες του τηλεφώνου που αναφέρεις.
Για το Θεό!! Δεν έχει ακατάλληλο λεξιλόγιο η πρότασή του.
Αν βγεί αυτή  η πρόταση με την ίδια λογική πρέπει να αφαιρεθεί το μισό forum όπου αναφέρονται παρόμοιες προτάσεις για το status και τα Rolex για όποιον προσβάλλεται, "Τα Swatch είναι για παιδάκια." κοκ.
Σιγά μην βάλουμε και σήμα ακατάλληλο για ανηλίκους.

Αν την πήρες αυτούσια από κάπου ενημέρωσε κάποιον από τους mod μέσω pm να τη βάλει σε εισαγωγικά και να γράψει την πηγή.
"Οποιος έχει iPhone την έχει μικρή" είπε ο καουμπόης στον ινδιάνο.   :D   :D   :D

"Θα μας τρελάνετε σήμερα που μπήκαμε να διαβάσουμε λίγο πριν κοιμηθούμε να χαλαρώσουμε λίγο." αυτό το λέω εγώ.   :D

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 11, 2015, 05:13:24 πμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1342 στις: Μάρτιος 11, 2015, 04:50:05 πμ »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 11, 2015, 04:51:38 πμ από Istar »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1343 στις: Μάρτιος 11, 2015, 09:25:57 πμ »

και καταλήγετε εσείς οι δύο που χρησιμοποιείτε το 200% των δυνατοτήτων σαν το ανέκδοτο με τους ψαράδες..............

..............και με το περσινό μοντέλο μια χαρά θα δουλεύατε και χαμπάρι δεν θα παίρνατε ότι σας λείπουν "οι δυνατότητες" του νέου άμα δεν ασχολιόσασταν όλη την ώρα τι βγήκε? πότε θα βγει? και δεν σας το διαφήμιζαν όλη την ώρα. Αν περιμένατε να σας χρειαστεί κάτι καλύτερο για να αναζητήσετε το επόμενο από μόνοι σας θα περνούσαν πολλοί μήνες/χρόνος.
Κατά τα άλλα το marketing δεν παίζει ρόλο..

Δύο ενστάσεις, εγώ έγραψα πως χρησιμοποιώ το 20% των δυνατότητων του τηλεφώνου (και αν ), όπως επίσης έγραψα πως μια χαρά θα ήμουν και με το Note 2 του 2012 (αν δεν είχε σπάσει ), δε χρειαζόμουν περισσότερα!

Στάλθηκε από Samsung Galaxy Note 4
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Istar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1344 στις: Μάρτιος 11, 2015, 09:42:06 πμ »
Δύο ενστάσεις, εγώ έγραψα πως χρησιμοποιώ το 20% των δυνατότητων του τηλεφώνου (και αν ), όπως επίσης έγραψα πως μια χαρά θα ήμουν και με το Note 2 του 2012 (αν δεν είχε σπάσει ), δε χρειαζόμουν περισσότερα!

Ε γιαυτό δεν χρειάζεσαι iPhone εσύ.
Μόνο 20% ? ο Charisp χρησιμοποιεί 200%    :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Actorius

• Sr. Member
  • Κωνσταντίνος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1345 στις: Μάρτιος 11, 2015, 09:52:30 πμ »
Θέλεις να εντυπωσιάσεις τη γκόμενα στο μπαρ, το iPhone είναι η συσκευή που χρειάζεσαι, αγόρασε το, θα το αναγνωρίσει αμέσως!

Ισχύει.
Στον τελευταίο καφέ με τα παιδιά απο εδώ, όταν έβγαλα το iphone απο την τσέπη να φωτογραφίσω τα ρολόγια, παρατήρησα οτι άρχισε να με κοιτάει διαφορετικά ο ένας απο την παρέα...
Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, μη με πιέζετε, γιατί ήταν κ απο τη συντονιστική ομάδα...
Καλά, για τη σερβιτόρα που δε σταμάτησε να με κερνάει νερό, δεν το συζητώ καν.
 8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
When I was a baby, an evil fairy cursed me with expensive taste and no money.

gkblues

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1347 στις: Μάρτιος 11, 2015, 11:34:58 πμ »

Ισχύει.
Στον τελευταίο καφέ με τα παιδιά απο εδώ, όταν έβγαλα το iphone απο την τσέπη να φωτογραφίσω τα ρολόγια, παρατήρησα οτι άρχισε να με κοιτάει διαφορετικά ο ένας απο την παρέα...
Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, μη με πιέζετε, γιατί ήταν κ απο τη συντονιστική ομάδα...
Καλά, για τη σερβιτόρα που δε σταμάτησε να με κερνάει νερό, δεν το συζητώ καν.
 8)
Είσαι ωραίος!

Ρε σεις... μη με παρεξηγήσεται, δεν είμαι -πως το έλεγε κάποιος εδώ;- smartphoneSnob....

Στάλθηκε από Samsung Galaxy Note 4

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1348 στις: Μάρτιος 11, 2015, 14:18:36 μμ »
Έχω διαβασμα λεμε.
Εγω προτιμώ το αντροιντ το ios ειναι καλο αλλα οχι για μένα
Άσχετα που έχω windows phone για άλλους λόγους (κάμερα)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1349 στις: Μάρτιος 11, 2015, 15:20:00 μμ »
Έχω διαβασμα λεμε.
Εγω προτιμώ το αντροιντ το ios ειναι καλο αλλα οχι για μένα
Άσχετα που έχω windows phone για άλλους λόγους (κάμερα)

Double temptation addicted..... ;D ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions