Δηλαδη δικαιολογεις τα 800€;μπορεις να παρεις ενα πολυ φθηνοτερο και καλυτερο εργαλειο απλα δεν θα ειναι iphone?ετσι δεν ειναι?
κοίταξε να δεις...η συνδεσιμότητα που έχουν μεταξύ τους οι συσκευές της Apple, μου είναι απίστευτα χρήσιμη. Δε χρειάζεται ανάλυση το συγκεκριμένο θέμα.
Το λειτουργικό τους σύστημα το θεωρώ καλύτερο και πιο γρήγορο...
Επίσης κάτι που χρησιμοποιώ 500 φορές την ημέρα θέλω να μου αρέσει πάρα πολύ!
Όπως είπα και παραπάνω για μένα το κινητό είναι εργαλείο και σαν εργαλείο πρέπει να είναι ό,τι πιο εύχρηστο
για μένα!Όλες οι συσκευές στην οικογένεια είναι Apple....έχω Apple από τα 80s.....
δοκίμασα και windows φυσικά και όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι είχα και Android κινητά....δεν τα συγκρίνω καν σε πολλούς τομείς....
Απαντώντας λοιπόν στην ερώτηση σου θα σου θυμήσω πόσο έχει πχ ένα Seiko 007 και πόσο έχει ένα αντίστοιχο Ελβετικό!!Περί ορέξεως ουδείς λόγος!!!Για τις επιλογές μας δε θα απολογηθώ ούτε εγώ, ούτε εσύ Στέφανε....το τί βολεύει τον καθένα είναι προσωπικό του θέμα, όπως βέβαια και ο λόγος που το αγοράζει....
Ο κόσμος δε χωρίζεται σε φιγουρατζήδες με iphone και Rolex και σε φυσιολογικούς με Seiko και Android...Δόξα τω Θεώ σήμερα που μιλάμε μπορώ να δώσω τα χρήματα και να πάρω κάτι που θέλω - αν αύριο δεν μπορώ, φυσικά και θα συμβιβαστώ με ένα κινητό του 50άρικου