Η apple ανέκαθεν κοστολογούσε τα προϊόντα της αρκετά ακριβότερα από τον όποιο ανταγωνισμό.
Έχω το 5 εδώ και 1,5 χρόνο και το πήρα κατ' "ανάγκη" αφού η εταιρία κινητής τηλεφωνίας μου έδινε αυτό "δωρεάν" ενώ δεν έδινε κανένα άλλο από τις λοιπές εταιρίες με αντίστοιχα ή καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Ήμουν απο αυτούς που ανέκαθεν θεωρούσα οτι το κόστος κτήσης του είναι εκπληκτικά γελοίο ειδικά αν το συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό. Ήταν και παραμένει υποδεέστερο σε παραμετροποίηση και δυνατότητες απο λοιπές συσκευές με την μισή τιμή. Απεχθανόμουν επίσης την "ρετσινία" που ακολουθεί ολα τα προιόντα της apple, οτι δηλαδή είναι περισσότερο για ανθρώπους του φαίνεσθε.
Αλλά, η ποιότητα κατασκευής του είναι σημαντικά καλύτερη από οτιδήποτε έχω δει και χρησιμοποιησει, η απλότητα λειτουργίας τού το κάνει εξαιρετικά εύχρηστο, και μετά από 1,5 χρόνο βαριάς χρήσης από ένα μέσο χρήστη δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό, δείχνει σαν να αγοράστηκε εχθές, και σου δίνει την αίσθηση ότι θα αντέξει έτσι για πολύ καιρό ακόμη.
Δεν θα έδινα ποτέ τα χρήματα που ζητάει μετρητοίς η εταιρία για την αγορά του, αλλά ήδη επεξεργάζομαι τρόπους για το πως θα μπορέσω να αποκτήσω τις επόμενες σειρές που αναμένονται.. (Λογικά θα το κλέψω με τις σημερινές οικονομικές συνθήκες.

)