Αποστολέας Θέμα: Κινητα τηλεφωνα  (Αναγνώστηκε 254021 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Κινητα τηλεφωνα
« Απάντηση #1140 στις: Σεπτέμβριος 11, 2014, 23:24:15 μμ »
απλα πραγματα αν εγω παρω ρολοι των 700 ευρω πχ ενα hamilton στα ματια της γκομενας δεν εχω λεφτα αν δει το iphone 6 τσουπ κατι εχω λαλακιες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1141 στις: Σεπτέμβριος 11, 2014, 23:55:11 μμ »
Το τηλέφωνο για μένα είναι εργαλείο για τη  δουλειά μου - το ρολόι είναι αξεσουάρ & το μοναδικό ανδρικό κόσμημα...
Το τηλέφωνο είναι ένα - τα ρολόγια μου πολλά!
Πολύ ευχαρίστως θα πλήρωνα αδρά για το εργαλείο μου...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1142 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:07:57 πμ »
Δηλαδη δικαιολογεις τα 800€;μπορεις να παρεις ενα πολυ φθηνοτερο και καλυτερο εργαλειο απλα δεν θα ειναι iphone?ετσι δεν ειναι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #1143 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:21:54 πμ »
Δηλαδη δικαιολογεις τα 800€;μπορεις να παρεις ενα πολυ φθηνοτερο και καλυτερο εργαλειο απλα δεν θα ειναι iphone?ετσι δεν ειναι?
κοιτα αν εννοεις hardware υλικα δηλαδη... εγω προσωπικα το θεωρω δυσκολο αλλα μπορει να βρεις ναι... αν μιλας για software δηλαδη ios vs android τοτε εγω μακραν λεω ios... εκει δε μπορεις να βρεις καλυτερο... γιατι ειναι στην ουσια εχουμε ios, android, windows phone 8 και το ios μακραν ειναι το καλυτερο... ειδικα στις εφαρμογες tablet... 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"The quieter you become, the more you are able to hear..."

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1144 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:23:00 πμ »
κοιτα αν εννοεις hardware υλικα δηλαδη... εγω προσωπικα το θεωρω δυσκολο αλλα μπορει να βρεις ναι... αν μιλας για software δηλαδη ios vs android τοτε εγω μακραν λεω ios... εκει δε μπορεις να βρεις καλυτερο... γιατι ειναι στην ουσια εχουμε ios, android, windows phone 8 και το ios μακραν ειναι το καλυτερο... ειδικα στις εφαρμογες tablet...
την δυσκολια που την εντόπισες?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #1145 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:25:05 πμ »
εννοεις να υπαρχει κινητο με καλυτερα υλικα; ε οκ ποτε δε ξερεις βγαζουν συνεχεια android κινητα... μην πουμε πολλα η apple παιζει με 64bit και οι αλλοι με κανονικους... να μου πεις δεν τον χρειαζομαι αρα γιατι να σκασω τοσα τοτε οκ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1146 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:25:43 πμ »

κοίταξε να δεις...η συνδεσιμότητα που έχουν μεταξύ τους οι συσκευές της Apple, μου είναι απίστευτα χρήσιμη. Δε χρειάζεται ανάλυση το συγκεκριμένο θέμα.
Το λειτουργικό τους σύστημα το θεωρώ καλύτερο και πιο γρήγορο...
Επίσης κάτι που χρησιμοποιώ 500 φορές την ημέρα θέλω να μου αρέσει πάρα πολύ!
Όπως είπα και παραπάνω για μένα το κινητό είναι εργαλείο και σαν εργαλείο πρέπει να είναι ό,τι πιο εύχρηστο για μένα!
Όλες οι συσκευές στην οικογένεια είναι Apple....έχω Apple από τα 80s.....
δοκίμασα και windows φυσικά και όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι είχα και Android κινητά....δεν τα συγκρίνω καν σε πολλούς τομείς....
Απαντώντας λοιπόν στην ερώτηση σου θα σου θυμήσω πόσο έχει πχ  ένα Seiko 007 και πόσο έχει ένα αντίστοιχο Ελβετικό!!Περί ορέξεως ουδείς λόγος!!!
Για τις επιλογές μας δε θα απολογηθώ ούτε εγώ, ούτε εσύ Στέφανε....το τί βολεύει τον καθένα είναι προσωπικό του θέμα, όπως βέβαια και ο λόγος που το αγοράζει....
Ο κόσμος δε χωρίζεται σε φιγουρατζήδες με iphone και Rolex και σε φυσιολογικούς με Seiko και Android...
Δόξα τω Θεώ  σήμερα που μιλάμε μπορώ να δώσω τα χρήματα και να πάρω κάτι που θέλω - αν αύριο δεν μπορώ, φυσικά και θα συμβιβαστώ με ένα κινητό του 50άρικου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1147 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:26:49 πμ »
εννοεις να υπαρχει κινητο με καλυτερα υλικα; ε οκ ποτε δε ξερεις βγαζουν συνεχεια android κινητα... μην πουμε πολλα η apple παιζει με 64bit και οι αλλοι με κανονικους... να μου πεις δεν τον χρειαζομαι αρα γιατι να σκασω τοσα τοτε οκ...
ελα πες μου οτι αυτο δεν το ειπες σοβαρα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1148 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:27:34 πμ »
Ρε παιδια οσο ευχρηστο και αν ειναι το ios αξιζει Τοοοοοοοσα πολλα παραπανω?πραγματικα καθιστε και διανοηθειτε το ποσο που ζητανε. Απο 800€€€€€€€€€ και πανω.δηλαδη σε 1,5 χρονο που θα βγει το iphone 7 θα εχει χαλαρα 1000.ενταξει νομιζω αρκετα το εξαντλησαμε.απλα ειναι το κοινωνικο του θεματος που με πειραζει,τιποτα αλλο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #1149 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:27:55 πμ »
σοβαρα γιατι;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1150 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:28:29 πμ »
σοβαρα γιατι;
αμα το ειπες σοβαρα δεν εχει νοημα να συζηταμε για αυτο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #1151 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:29:32 πμ »
Ρε παιδια οσο ευχρηστο και αν ειναι το ios αξιζει Τοοοοοοοσα πολλα παραπανω?πραγματικα καθιστε και διανοηθειτε το ποσο που ζητανε. Απο 800€€€€€€€€€ και πανω.δηλαδη σε 1,5 χρονο που θα βγει το iphone 7 θα εχει χαλαρα 1000.ενταξει νομιζω αρκετα το εξαντλησαμε.απλα ειναι το κοινωνικο του θεματος που με πειραζει,τιποτα αλλο
ναι και σου λεω δε τα ζηταει η apple... γιατι στην Αμερικη τα δινουν $200!!= 155€ αλλα η Ευρωπη...ουτε εγω συμφωνω σε αυτο... γιατι το κοστος του ειναι περιπου 65€
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #1152 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:30:05 πμ »
σοβαρα γιατι;
αμα το ειπες σοβαρα δεν εχει νοημα να συζηταμε για αυτο
ποια αλλη εταιρια δουλευει 64b;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1153 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:30:38 πμ »
ναι και σου λεω δε τα ζηταει η apple... γιατι στην Αμερικη τα δινουν $200!!= 155€ αλλα η Ευρωπη...ουτε εγω συμφωνω σε αυτο... γιατι το κοστος του ειναι περιπου 65€
ρε μαστορα μην λες οτι νανε τιμη με συμβολαιο ειναι αυτη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος _Batman_

• Full Member
  • **
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #1154 στις: Σεπτέμβριος 12, 2014, 00:31:22 πμ »
ρε μαστορα μην λες οτι νανε τιμη με συμβολαιο ειναι αυτη
τιμη συμβολαιου που ολοι ετσι ψωνιζουν γιατι εκει δεν υπαρχουν sim...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions