Αποστολέας Θέμα: Breitling  (Αναγνώστηκε 450969 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Breitling
« Απάντηση #2385 στις: Ιούλιος 09, 2022, 12:58:02 μμ »
Στον ασπρο-μπλε χρωματισμο, προτιμω το παλιο.
Αλλα μου αρεσαν αρκετα απ τα νεα χρωματα, ειδικα το πρασινακι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #2386 στις: Ιούλιος 09, 2022, 13:32:06 μμ »
Και το παλιό ωραίο αλλά το καινούργιο παιδιά είναι αλλού...
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,Argo982001,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2387 στις: Ιούλιος 09, 2022, 13:36:18 μμ »
Και το παλιό ωραίο αλλά το καινούργιο παιδιά είναι αλλού...

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ τους… κυριολεκτικά!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #2388 στις: Ιούλιος 09, 2022, 13:39:02 μμ »
Συμφωνώ με τον beast...
Βέβαια εμείς το έχουμε δει από κοντά και έχουμε πιο ολοκληρωμένη άποψη..!
Και το παλιό ωραίο αλλά το καινούργιο superocean είναι ένα ξεχωριστό diver..
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,Beastaras,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2389 στις: Ιούλιος 09, 2022, 13:53:47 μμ »
Εν αναμονή του πρώτου λοιπόν που θα δώσει 4600 με κουτσουρεμένη πλεον έκπτωση, για σελίτα από ΕΤΑ και μείον 200 μέτρα από την όποια προηγούμενη έκδοση.

Και μετά κορόιδευαν την panerai με τις νέες εκδόσεις με χειρότερα specs από τις προηγούμενες.

Όπως επίσης την Oris που ζητούσε 2 χιλιάρικα + για σελίτα. Και φτάσαμε τα 4600. Σοβαρή πρόταση  :D

Κοίτα που στο τέλος θα λέμε Τούντορ και πάλι Τούντορ.
Γιατί η αλήθεια είναι ότι στην παρούσα φάση είναι η μόνη με τιμές που δεν προκαλούν γέλια και μάλιστα και με ινχαουζ μηχανές.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2390 στις: Ιούλιος 09, 2022, 13:57:12 μμ »
Κάτω από 3 χιλιάρικα,αξιοπρεπές ρολόι το Tudor,τώρα για τις sellita που λες,είναι μονόδρομος πλεον
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #2391 στις: Ιούλιος 09, 2022, 14:16:57 μμ »
Wasteg8 δεν έχεις άδικο αλλά είναι η μια όψη του νομίσματος..!
Η άλλη είναι ότι το νέο superocean είναι ένα πολύ πιο εντυπωσιακό και ξεχωριστό diver από το προηγούμενο..  πιο λεπτό, πιο ευκολοφόρετο με καταπληκτική κάσα και clasp..! Τώρα για τις in-house μηχανές της tudor..  ok..  εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το δικό μου αλλά γενικά υπάρχει γκρίνια..! Όσο για τα 500m δεν μου λένε πλέον τίποτα..  προτιμώ πιο λεπτή κάσα..!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2392 στις: Ιούλιος 09, 2022, 14:48:54 μμ »
Το ταμείο κρίνει φίλε.

Περιμένουμε να δούμε πόσα θα πουλήσουν να πούμε καλοφορετα.

Είδαμε seamaster, είδαμε 58, αμέσως ήρθαν και τα πρώτα pro, οπότε περιμένουμε αναλογικά να δούμε και τα πρώτα νέα superocean.

Και το θέμα δεν είναι τα 200, 300 ή 500 μέτρα που και 50 να ήταν μας αρκούν. Είναι ότι κάνεις έκπτωση σε προδιαγραφές (μηχανή, στεγανότητα, σχεδόν μηδενικά crown guards) σε σχέση με ένα απερχόμενο μοντέλο και παράλληλα ανεβάζεις τιμή.

Για ποιο λόγο? Για εμένα μόνο το κούμπωμα αποτελεί αναβάθμιση.

Γιατί μόνο για μια εμφάνιση δεν δικαιολογείται η αύξηση τιμών. Και ακόμα και για την εμφάνιση οι γκρίνιες είναι πάρα πάρα πολλές. Ίσως μεγαλύτερη και από τα specs αλλά είπαμε αυτό είναι υποκειμενικό.

Εγώ πχ θεωρώ ότι στα χρήματα που κοστίζει πχ το black bay pro είναι μονόδρομος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2393 στις: Ιούλιος 09, 2022, 14:50:33 μμ »
Ωραία τα λες  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2394 στις: Ιούλιος 09, 2022, 15:00:36 μμ »
Ωραία συζήτηση και για όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει μόνο για το νέο superocean από το 36:00 και μετά όπου σχολιάζονται πολλά από αυτά που συζητάμε εδώ.

https://www.fratellowatches.com/fratello-on-air-flaming-comments-and-scorching-summer-citizen-dive-watches/
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
sea_dweller,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2395 στις: Ιούλιος 09, 2022, 15:47:32 μμ »
Έχετε απόλυτο δίκιο διότι η μείωση των μέτρων δεν λέει απολύτως τίποτε. Επίσης αποκτήσατε ιδία άποψη από την επίσκεψή σας οπότε από κοντά θα πρέπει να είναι πολύ εντυπωσιακό.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,Beastaras,
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2396 στις: Ιούλιος 09, 2022, 16:24:58 μμ »
Η τιμη του νέου superocean ειναι οντως πολυ υψηλή. Βεβαια κρινω την εμφανιση του χωρις να το εχω δει απο κοντα και πανω στο χερι μου, ισως αν το δω απο κοντα να με εντυπωσιασει οπως ανέφεραν οι φιλοι πιο πανω αλλα και παλι τα specs δεν το δικαιολογούν.

Επειδη οι τιμες αυξάνονται σε ολα τα ρολογια νομιζω πως καθε γκρουπ προσπαθει να καλυψει το κενο που αφηνει καποια αλλη εταιρια, δηλαδη το swatch group προσπαθει να ανεβασει την Ω και να καλυψει το κενο με την Breitling και το κενο που θα αφησει η Β να το καλυψει με τη Longines η καποια αλλη και παει λεγοντας. Οπως εκανε η Rolex με την Tudor. Ολες οι εταιριες κανουν το παιχνιδι τους με σκοπο το κερδος τους και εμεις καθομαστε και τρωγόμαστε.

Το black bay pro το ειδα τις προάλλες και ειναι οντως πολυ ομορφο και το πάχος του εμενα προσωπικα μου αρεσε. Δεν μου φανηκε σε καμια περιπτωση παχύ. Παιζουν εκπτωσεις στην Tudor γενικα;

Οι in-house μηχανες εννοείται πως ειναι συν αλλα μπορει να ειναι και παγιδα. Υπαρχουν eta μηχανες που ειναι παρα πολυ καλες και δοκιμασμένες. Δηλαδη δεν σημαινει απαραίτητα πως μια in-house θα ειναι και καλυτερη απο μια eta.

Out of topic αλλα ειχα επισκεφτεί το Düsseldorf πριν κανα μηνα και χαζευα στην Königsallee ολες τις κορυφαίες εταιριες. Επαθα πλακα με την Breguet, μιλαμε για εργα τέχνης, για μενα ισως τα πιο ομορφα ρολογια που υπαρχουν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2397 στις: Ιούλιος 09, 2022, 16:32:58 μμ »
Οι in-house μηχανες εννοείται πως ειναι συν αλλα μπορει να ειναι και παγιδα. Υπαρχουν eta μηχανες που ειναι παρα πολυ καλες και δοκιμασμένες. Δηλαδη δεν σημαινει απαραίτητα πως μια in-house θα ειναι και καλυτερη απο μια eta.
Μπορεί να συμβεί
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2398 στις: Ιούλιος 09, 2022, 16:43:49 μμ »
Το ταμείο κρίνει φίλε.

Περιμένουμε να δούμε πόσα θα πουλήσουν να πούμε καλοφορετα.

Είδαμε seamaster, είδαμε 58, αμέσως ήρθαν και τα πρώτα pro, οπότε περιμένουμε αναλογικά να δούμε και τα πρώτα νέα superocean.

Και το θέμα δεν είναι τα 200, 300 ή 500 μέτρα που και 50 να ήταν μας αρκούν. Είναι ότι κάνεις έκπτωση σε προδιαγραφές (μηχανή, στεγανότητα, σχεδόν μηδενικά crown guards) σε σχέση με ένα απερχόμενο μοντέλο και παράλληλα ανεβάζεις τιμή.

Για ποιο λόγο? Για εμένα μόνο το κούμπωμα αποτελεί αναβάθμιση.

Γιατί μόνο για μια εμφάνιση δεν δικαιολογείται η αύξηση τιμών. Και ακόμα και για την εμφάνιση οι γκρίνιες είναι πάρα πάρα πολλές. Ίσως μεγαλύτερη και από τα specs αλλά είπαμε αυτό είναι υποκειμενικό.

Εγώ πχ θεωρώ ότι στα χρήματα που κοστίζει πχ το black bay pro είναι μονόδρομος.

Καμία έκπτωση σε προδιαγραφές δεν έκανε κι θα σου εξηγήσω τι εννοώ, ως προς τα “ανύπαρκτα” crown guards… για το μέγεθος της κάσας και της κορώνας, μια χαρά είναι. Μην ξεχνάς ότι η κορώνα στο νέο, είναι αισθητά μεγαλύτερη από ότι στο παλιό..😊
Ως προς την στεγανότητα, η μείωση έγινε για να μειωθεί το πάχος της κάσας, θα μου πεις τώρα και η Squale έχει στα 500m με πιο λεπτή κάσα από ότι το νέο SO, ναι σωστά, αλλά τι να τα κάνουμε τα 500??? Εδώ τα 50 μας είναι αρκετά, όπως εύστοχα είπες…
Και πάμε τώρα στην μεγάλη έκπτωση, που είναι ο μηχανισμός του. Φοράει sellita και όχι in house και ζητάει 4650… και λέω τώρα εγώ, μήπως αυτό το έκανε εσκεμμένα η εταιρία για να κρατήσει χαμηλά την τιμή, γιατί το μόνο εύκολο για εκείνη ήταν να κοτσάρει τον in-house που έχει και στο heritage και η τιμή να πάει κοντά 6000, σαν την Ω ένα πράγμα, που πολλοί την κράζουν για τις συνεχείς αυξήσεις που κάνει.. όποτε;;;
Θεωρώ ότι η εταιρία κάποια στιγμή θα βάλει τον πολυπόθητο in house αλλά και θα αυξήσει και την τιμή μετά, το μόνο σίγουρο! Όμως αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά και όχι από τα 3650 στα 5500-6000 με την μια.. :)
Για τέλος, ποιο το κακό με την sellita??? Το Hublot που δεν πήρα για χάρη του Reverso -αλλά θα το πάρω γιατί είναι το μεγάλο μου πάθος- έχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε 7900 και φοράει sellita.
Και λέω τώρα εγώ.. Τι να την κάνω εγω την μηχανή και ας είναι και open back, όταν θα βλέπω αυτό το υπέροχο dial και ρολόι συνολικά (υποκειμενικό είναι αυτό) και θα λιώνω… :P ;D ;) ::)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2399 στις: Ιούλιος 09, 2022, 16:53:18 μμ »
Η τιμη του νέου superocean ειναι οντως πολυ υψηλή. Βεβαια κρινω την εμφανιση του χωρις να το εχω δει απο κοντα και πανω στο χερι μου, ισως αν το δω απο κοντα να με εντυπωσιασει οπως ανέφεραν οι φιλοι πιο πανω αλλα και παλι τα specs δεν το δικαιολογούν.

Επειδη οι τιμες αυξάνονται σε ολα τα ρολογια νομιζω πως καθε γκρουπ προσπαθει να καλυψει το κενο που αφηνει καποια αλλη εταιρια, δηλαδη το swatch group προσπαθει να ανεβασει την Ω και να καλυψει το κενο με την Breitling και το κενο που θα αφησει η Β να το καλυψει με τη Longines η καποια αλλη και παει λεγοντας. Οπως εκανε η Rolex με την Tudor. Ολες οι εταιριες κανουν το παιχνιδι τους με σκοπο το κερδος τους και εμεις καθομαστε και τρωγόμαστε.

Το black bay pro το ειδα τις προάλλες και ειναι οντως πολυ ομορφο και το πάχος του εμενα προσωπικα μου αρεσε. Δεν μου φανηκε σε καμια περιπτωση παχύ. Παιζουν εκπτωσεις στην Tudor γενικα;

Out of topic αλλα ειχα επισκεφτεί το Düsseldorf πριν κανα μηνα και χαζευα στην Königsallee ολες τις κορυφαίες εταιριες. Επαθα πλακα με την Breguet, μιλαμε για εργα τέχνης, για μενα ισως τα πιο ομορφα ρολογια που υπαρχουν.

Στην Tudor οι εκπτώσεις στα μοντέλα που πουλάνε έχουν κοπεί γενικότερα.

Υ.η. Η Breitling δεν ανήκει στο swatch group.. :)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,