Το superocean δεν πιάνει μια μπροστά στο pelagos και δεν μιλάω για πωλήσεις. (το οποίο και δεν διαθέτω, αλλά έχω κάνει κατάδυση με φίλου) ας μην λέμε ότι θελουμε σε πραγματικά δεδομένα και κάτω από το νερό... και όχι από τον καναπέ.
Μιλάω πάντα για καταδυτικά για να μην πει κάποιος για ιστορίες κλπ της breitling ... μια χαρά εταιρία είναι, είχα και πιλοτικό κάποτε αλλά το έδωσε πήρα κάτι άλλο... ωστόσο δεν βρήκα την ανάγκη να ξανά πάρω κάποιο breitling...
Το ότι έχει παρά πολλά όπως αναφέρει κάποιος φίλος δεν σημαίνει ότι φοριούνται κιόλας όλα αυτά, τα περισσότερα δεν λένε τίποτα είναι μόνο για εφέ κλπ...
βεβαίως και έχει και κάποια λίγα πολύ ωραία τα οποία και θα φορούσα.
αλλά αφού έτυχε και αναφέρθηκε pelagos vs superocean λέω με σιγουριά ότι δεν το φτάνει το pelagos σε καμία περίπτωση...
Σε ποιο suoerocean αναφέρεσαι ;
Αναφέρομαι στο superocean II. Η σειρά superocean heritage δεν έχει καν αρίθμηση στη στεφανή, πράγματα που σημαίνει ότι δεν κάνεις κατάδυση με τέτοιο ρολόι χωρίς αρίθμηση... πράγμα που επίσης σημαίνει ότι αν πρέπει να μείνω 10 λεπτά κάτω από το νερό στα 30 μέτρα βαθος π.χ. και παραπάνω, μέσα στα σκοτάδια θα πρέπει να παρατηρήσω το ρολόι κάποια δευτερόλεπτα παραπάνω για να μην μπερδευτω και να είμαι απόλυτα σίγουρος... γιατί αν μπερδευτω και προφανώς δεν έχω κάποιο άλλο όργανο μαζί μου (που έχω πάντα)... θα βρεθώ σε δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση... ακόμα και τα δευτερόλεπτα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.
Αν βρεθείς στο έλος του superocean heritage και δεν έχεις άλλο όργανο μαζί σου τότε την πατάς πολύ εύκολα... το πιο πιθανόν να κάνεις λανθασμένο υπολογισμό.
Όλα αυτά βέβαια όταν τα εργαλεία αυτά χρησιμοποιούνται σε πραγματικές συνθήκες για κάτι που έχουν φτιαχτεί... τώρα αν κάποιος θέλει να το βαράει στο σπίτι κλπ όλα καλά. Αλλά ρολόι χωρίς αρίθμηση στη στεφανή δεν είναι καταδυτικό. Είναι μόνο για εφέ.