0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σαν...εξωγήινα μοιαζουν στα μάτια μου αυτά τα μοντέλα Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Απρίλιος 12, 2020, 21:57:28 μμΣαν...εξωγήινα μοιαζουν στα μάτια μου αυτά τα μοντέλα Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι που να δεις Αλέξανδρε όταν φόρεσα ένα με led κάπου στο 1972, ....χθεσινά πράγματα δηλαδή .... να δεις πως φαινόταν στον κόσμο που το έβλεπε. Και σαν πιτσιρικάς που είμουν, καμαααάρι εγώ.
Παράθεση από: iraklis.hellas στις Απρίλιος 12, 2020, 22:08:42 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Απρίλιος 12, 2020, 21:57:28 μμΣαν...εξωγήινα μοιαζουν στα μάτια μου αυτά τα μοντέλα Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι που να δεις Αλέξανδρε όταν φόρεσα ένα με led κάπου στο 1972, ....χθεσινά πράγματα δηλαδή .... να δεις πως φαινόταν στον κόσμο που το έβλεπε. Και σαν πιτσιρικάς που είμουν, καμαααάρι εγώ. Πολύ θα γούσταρα να δω καμμια φώτο σου με το ρολόι αν σου έχει ξεμείνει κάπου . Και λογικο είναι να καμαρώνεις .Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι είναι αυτο?
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 12, 2020, 22:53:40 μμΤι είναι αυτο?Ωχ! Χαλάσαμε το νήμα. Uranus Made in U.S.A.
Avenger Automatic GMT 45 Night Mission paired with our Diver Pro Rubber strap for a full stealth look
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.