Τι αρνητική εμπειρία έχεις από τα b?
Προσωπικά έχω στην κατοχή μου τα τελευταία 16 χρόνια breitling και είναι τα πιο απροβλημάτιστα ρολόγια που έχουν περάσει από τα χέρια ( χωρίς να έχω γενικά κάποια σοβαρή αρνητική εμπειρία από τα αλλα)
Για 7 χρόνια σα μοναδικό ρολοι το old navitimer ii με 24/7 χρήση και μέχρι και τη μέρα που το έδωσα (χαζομάρα μου..) ήταν πραγματικά άψογο και τα τελευταία 9 χρόνια το soh εκ των οποίων τα πρωτα 5 επισης με χρήση 24/7 βγαίνοντας από τον καρπό μόνο για να αλλάξει λουρί και μέχρι και σημερα μετά από 9 χρόνια χωρίς σέρβις ειναι το καλυτερο ρολόι μου από άποψης χρονομετρίας..σταθερά στο -1 από την πρώτη μερα!
Σου απαντώ.
Μου άρεσαν και τα κοίταγα σοβαρά. Τότε ψαχνόμουν πολύ, και αγόραζα συνεχώς ρολόγια.
Μου άρεσε ιδιαίτερα, αυτό με το ψηφιακό χρονόμετρο και τους αναλογικούς δείκτες. Και όμορφο και πρακτικό.
Το αγόρασε όμως ο κουμπάρος μου, και είχε συνεχώς προβλήματα.
Στην αρχή, έφυγε η κορώνα.
Μετά εφυγε μία βίδα από την στεφάνη. Εκείνου είχε 15-30-45 με κάτι ανασηκώματα και βιδίτσες. Χάλαγε ολα τα πουκάμισα.( Εψαξα να βρώ το μοντέλο, αλλά δεν το αναγνωρίζω.)
Του παρουσίασε πρόβλημα το ψηφιακό, και είχε μπλεξίματα. Δεν κατάφερε να το φτιάξει. ( Αν θυμάμαι του είπαν ότι είχε βραχεί, ή κάτι τέτοιο. Δεν υπογράφω, δεν θυμάμαι )
Από σέρβις φυσικά..............

Μιλάω για 1987 -1993.
Απογοητεύτηκα, και πήρα το GMT.
Δεν ήταν το μοναδικό. Και συνάδελφοι είχαν, και δεν ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Θεωρούσαν οι περισσότεροι ότι είχαν πληρώσει παραπάνω από ότι άξιζε.
Εκτός από όνομα ( καλό ) αεροπορικού στύλ ρολόγια , και μετά και με την Μπέντλευ, δεν ξέρω όλα τα μοντέλα, ΟΥΤΕ ΞΑΝΑ-ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ.