Αποστολέας Θέμα: Breitling  (Αναγνώστηκε 451928 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Breitling
« Απάντηση #990 στις: Ιούλιος 30, 2016, 00:44:13 πμ »
Και lemania και Venus και δε ξερω εγώ τι..δεν είναι αυτό το θέμα.Το θέμα ειναι ότι δε γινεται να συγκρίνουμε τη τιμή ενα moonwatch με αυτή του navitimer 01.Να τα συγκρίναμε αν και η b είχε επιλέξει να βγάζει τα navitimer-cosmonaute ίδια και απαράλλακτα όπως τα έβγαζε πριν 60 -40 χρόνια ..
Και η ωμέγα όταν το speedmaster το εκμοντερνισε με το 9300 κτλπ το πήγε διπλή τιμή + ..κάτι θα ξερει από τα κόστη των δυο προϊόντων..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #991 στις: Ιούλιος 30, 2016, 00:47:46 πμ »
Τα ρολόγια της σειράς,  με αυτή τη μηχανή είναι τα πιο ακριβά. Εγώ δεν έκανα καμία  σύγκριση με το moonwatch
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #992 στις: Ιούλιος 30, 2016, 00:49:42 πμ »
Πήγε την τιμή η Omega στα διπλά λεφτα ,πολύ σωστά , χτίζει προφιλ απέναντι στη Rolex
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #993 στις: Ιούλιος 30, 2016, 00:50:42 πμ »

Τι αρνητική εμπειρία έχεις από τα b?
Προσωπικά έχω στην κατοχή μου τα τελευταία 16 χρόνια breitling και είναι τα πιο απροβλημάτιστα ρολόγια που έχουν περάσει από τα χέρια ( χωρίς να έχω γενικά κάποια σοβαρή αρνητική εμπειρία από τα αλλα)
Για 7 χρόνια σα μοναδικό ρολοι το old navitimer ii με 24/7 χρήση και μέχρι και τη μέρα που το έδωσα (χαζομάρα μου..) ήταν πραγματικά άψογο και τα τελευταία 9 χρόνια το soh εκ των οποίων τα πρωτα 5 επισης με χρήση 24/7 βγαίνοντας από τον καρπό μόνο για να αλλάξει λουρί και μέχρι και σημερα μετά από 9 χρόνια χωρίς σέρβις ειναι το καλυτερο ρολόι μου από άποψης χρονομετρίας..σταθερά στο -1 από την πρώτη μερα!

Σου απαντώ.

Μου άρεσαν και τα κοίταγα σοβαρά. Τότε ψαχνόμουν πολύ, και αγόραζα συνεχώς ρολόγια.

Μου άρεσε ιδιαίτερα, αυτό με το ψηφιακό χρονόμετρο και τους αναλογικούς δείκτες. Και όμορφο και πρακτικό.

Το αγόρασε όμως ο κουμπάρος μου, και είχε συνεχώς προβλήματα.

Στην αρχή, έφυγε η κορώνα.

Μετά εφυγε μία βίδα από την στεφάνη. Εκείνου είχε 15-30-45 με κάτι ανασηκώματα και βιδίτσες. Χάλαγε ολα τα πουκάμισα.( Εψαξα να βρώ το μοντέλο, αλλά δεν το αναγνωρίζω.)

Του παρουσίασε πρόβλημα το ψηφιακό, και είχε μπλεξίματα. Δεν κατάφερε να το φτιάξει. ( Αν θυμάμαι του είπαν ότι είχε βραχεί, ή κάτι τέτοιο. Δεν υπογράφω, δεν θυμάμαι )

Από σέρβις φυσικά.............. :D

Μιλάω για 1987 -1993.

Απογοητεύτηκα, και πήρα το GMT.

Δεν ήταν το μοναδικό. Και συνάδελφοι είχαν, και δεν ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Θεωρούσαν οι περισσότεροι ότι είχαν πληρώσει παραπάνω από ότι άξιζε.

Εκτός από όνομα ( καλό ) αεροπορικού στύλ ρολόγια , και μετά και με την Μπέντλευ, δεν ξέρω όλα τα μοντέλα, ΟΥΤΕ ΞΑΝΑ-ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 30, 2016, 00:52:20 πμ από Giorgos_I »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος charislet

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #994 στις: Ιούλιος 30, 2016, 04:29:27 πμ »
Το κλασικό ρολόι της Β ειναι το navitimer aopa.Μιας κ ο τιτλος είναι Β θελω να πω το εξής...από παλία όταν το έβλεπα στο χέρι κάποιου,πάντα κάτι με έπιανε!Υπήρχε έρωτας 8)!Μοναδικό,αλλιώτικο,όμορφο,γοητευτικό!Όλα αυτά γύρω στο 1990.Κανένας ποτέ δεν μου είπε ότι δεν ήταν ευχαριστημένος,ότι είχε πρόβλημα και ότι δεν ήταν <<καλό>> για τα χρήματα που είχε δώσει.Μπορεί να έτυχε!Από την άλλη ποτέ εκείνα τα χρόνια δεν με είχε πλησιάσει κάποιος ένοχα να μου πουλήσει φθηνό αντίγραφο γιατί δεν ήταν στο εγχώριο ρεύμα της εποχής κ δεν έφερε το εμβληματικό σήμα και σταματάω εδώ!Το σημαντικότερο όλων όμως ήταν η χημεία!Η Β έχει εγγύηση 5 χρόνια,δεν ξέρω πόσο καιρό τωρα.Επίσης έχει και ακριβό service.Ένα γενικό για navi κοστίζει περίπου 850ε και σε ανεξάρτητο επισκευαστή περίπου τα μισά.Εκεί το ρισκάρεις περισσότερο και αν κάτι πάει  στραβά δεν σου φτάει η Β.Το κόστος του μετά,είναι κάτι που πρέπει να λαμβάνεται εξαρχής υπ όψιν.Υπάρχουν περιπτώσεις που το ρολόι θα πρέπει να πάει Ελβετία.Έχω δει τέτοια περίπτωση από κοντά και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό αλλά με το ανάλογο κόστος.Το πρόβλημα με την μανσέτα από τα πουκάμισα το είχα και γώ με αρκετά ρολόγια.Το πρόβλημα δεν ήταν στα ρολόγια αλλά στην μανσέτα που ήταν πιο στενή.Η λύση είναι να μην φοράς πουκάμισα! ??? Φυσικά κάνω πλάκα.Η λύση είναι αν φτιάχνεις πουκάμισα,ζητάς η μια μανσέτα να είναι λίγο πιο φαρδιά.Αν δεν φτιάχνεις, απλά βγάζεις λίγο προς τα έξω το κουμπί. Κλείνοντας και η Maserati έχει μικρότερο <<κοινό>> αυτό όμως δεν κάνει τα αυτοκινητά της <<κακά>> και μη 
ποιοτικά.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 30, 2016, 04:37:29 πμ από charislet »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #995 στις: Ιούλιος 30, 2016, 10:00:56 πμ »
Συμφωνω με το Γιωργο,ηταν παντα ο 3ος και εφτιαξε μια μηχανη,ποσο μπορει να σταθει διπλα σε Omega και Rolex...

Αν ειναι ετσι τότε το Moonwatch ειναι τσάμπα ... Γιατί όχι και αυτο στα 6500 ευρώ ...;;;
Γιατί συγκρίνεις το moonwatch με το navitimer 01..?Το moonwatch από άποψη τιμής σύγκρινε το με τα navitimer προ 2000 εποχής όπως το cosmonaute τοτε που δεν είχε date ,ήταν κουρδιστό κτλπ..Συγκρινε το speedmaster 9300 με το navi 01 και δες αυτό πόσο το κοστολογεί η ωμεγα με in house ,κρύσταλλο ζαφείρι κτλπ κτλπ

Βασίλη τα συνέκρινα ως επώνυμα ... ιστορικά ... εμβληματικά ... με μεγάλη κληρονομιά για τις εταιρείες τους ρολόγια ... χωρίς να μπω σε επιμέρους τεχνικές συγκρίσεις ... !!! :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #996 στις: Ιούλιος 30, 2016, 10:18:41 πμ »
Ναι το κατάλαβα πως το έκανες Δημήτρη απλώς θεωρώ πως είναι λάθος η σύγκριση στο θέμα της τιμής και μόνο..Η breitling δε βγάζει navitimer ίδιο και απαράλλακτο τα τελευταία δεν ξερω πόσα εγω χρόνια όπως κανει η ωμεγα με το moonwatch για να συγκρίνουμε τιμές και άσε τι κανει η breitling ,η ίδια η ωμεγα δες που όλα τα σύγχρονα μοντέλα της ,ακόμα και τα speedmaster με ζαφείρια,co axial,ημερομηνια,in house 9300 κτλπ τα έχει πιο ακριβά από το  moonwatch..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #997 στις: Ιούλιος 30, 2016, 10:56:41 πμ »
Ναι Βασίλη έχεις δίκαιο ... Ίσως αν έβγαζε η Β ενα navi κουρδιστό με πλεξι τζαμί όπως το αρχέτυπο να είχε ενα ενδιαφέρον το ποσό θα το κοστολογούσαν ....

Και τότε θα μπορούσαμε να τα    Συγκρίνουμε    μεταξύ τους  ....!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #998 στις: Ιούλιος 30, 2016, 12:21:27 μμ »
Το κλασικό ρολόι της Β ειναι το navitimer aopa.Μιας κ ο τιτλος είναι Β θελω να πω το εξής...από παλία όταν το έβλεπα στο χέρι κάποιου,πάντα κάτι με έπιανε!Υπήρχε έρωτας 8)!Μοναδικό,αλλιώτικο,όμορφο,γοητευτικό!Όλα αυτά γύρω στο 1990.Κανένας ποτέ δεν μου είπε ότι δεν ήταν ευχαριστημένος,ότι είχε πρόβλημα και ότι δεν ήταν <<καλό>> για τα χρήματα που είχε δώσει.Μπορεί να έτυχε!Από την άλλη ποτέ εκείνα τα χρόνια δεν με είχε πλησιάσει κάποιος ένοχα να μου πουλήσει φθηνό αντίγραφο γιατί δεν ήταν στο εγχώριο ρεύμα της εποχής κ δεν έφερε το εμβληματικό σήμα και σταματάω εδώ!Το σημαντικότερο όλων όμως ήταν η χημεία!Η Β έχει εγγύηση 5 χρόνια,δεν ξέρω πόσο καιρό τωρα.Επίσης έχει και ακριβό service.Ένα γενικό για navi κοστίζει περίπου 850ε και σε ανεξάρτητο επισκευαστή περίπου τα μισά.Εκεί το ρισκάρεις περισσότερο και αν κάτι πάει  στραβά δεν σου φτάει η Β.Το κόστος του μετά,είναι κάτι που πρέπει να λαμβάνεται εξαρχής υπ όψιν.Υπάρχουν περιπτώσεις που το ρολόι θα πρέπει να πάει Ελβετία.Έχω δει τέτοια περίπτωση από κοντά και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό αλλά με το ανάλογο κόστος.Το πρόβλημα με την μανσέτα από τα πουκάμισα το είχα και γώ με αρκετά ρολόγια.Το πρόβλημα δεν ήταν στα ρολόγια αλλά στην μανσέτα που ήταν πιο στενή.Η λύση είναι να μην φοράς πουκάμισα! ??? Φυσικά κάνω πλάκα.Η λύση είναι αν φτιάχνεις πουκάμισα,ζητάς η μια μανσέτα να είναι λίγο πιο φαρδιά.Αν δεν φτιάχνεις, απλά βγάζεις λίγο προς τα έξω το κουμπί. Κλείνοντας και η Maserati έχει μικρότερο <<κοινό>> αυτό όμως δεν κάνει τα αυτοκινητά της <<κακά>> και μη 
ποιοτικά.
Λίγο ακριβά τα σέρβις, είσαι σίγουρος?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #999 στις: Ιούλιος 30, 2016, 13:00:02 μμ »
ποιοτικά.
Λίγο ακριβά τα σέρβις, είσαι σίγουρος?

Δυστυχώς...
Πρόσφατα πέρασα από τεχνίτη στο Χαλάνδρι για μπαρέτες και αυτός το ίδιο μου είπε.Λόγω μηχανής σχολίασε.
σε δολάρια....

free photo upload
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1000 στις: Ιούλιος 30, 2016, 13:04:54 μμ »
Αν και Ελλάδα , ζητάει αυτά τα λεφτά είναι πάρα πολλά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1001 στις: Ιούλιος 30, 2016, 13:12:21 μμ »
Αν και Ελλάδα , ζητάει αυτά τα λεφτά είναι πάρα πολλά
Τόσο είναι 800/400
Γενικά ζητάνε πολλά..απλός Ω τοκάς,κόστος 50ε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1002 στις: Ιούλιος 30, 2016, 13:17:10 μμ »
Το σέρβις , τι σχέση έχει με τον τοκα?Γνωστές μηχανές φοράει ,τα θεωρώ πολλά, σε ένα καλό ανεξάρτητο πας κάπου στα 200
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1003 στις: Ιούλιος 30, 2016, 13:24:33 μμ »
Το σέρβις , τι σχέση έχει με τον τοκα?Γνωστές μηχανές φοράει ,τα θεωρώ πολλά, σε ένα καλό ανεξάρτητο πας κάπου στα 200
Δεν έχει...έχει σχέσει με τα πολλά!
Το 01 φοράει in house,κάνω λάθος?
ο κάλος ανεξάρτητος ηταν όπως ξαναέγραψα στα 400.
Τεσπα αν εσυ ξέρεις ανεξ/το και καλό και με 200 και θές,πες και σε μένα να τον έχω υπ όψιν!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1004 στις: Ιούλιος 30, 2016, 13:33:35 μμ »
Μέχρι και πριν λίγα χρόνια είχε 7750,όπως και πολλοί άλλοι, μια γνωστή μηχανή σε όλους! Από φίλους που έχουν σερβίρειτα ρρολόγια τους σε ανεξάρτητους, γνωρίζω ότι κάπου εκεί είναι οι τιμες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions