Να συμπληρώσω: Η φύση των Breitling είναι τα ρολόγια της να είναι "φορτωμένα" ( που το φορτωμένα δεν είναι σωστός χαρακτηρισμός, όταν αναφερόμαστε σε ρολόγια για επαγγελματίες ). Αν είναι έτσι, τότε και τα Casio είναι φορτωμένα. Τί σημαίνει αυτό δηλαδή?
Το Navitimer με το Slide Rule δεν είναι φορτωμένο. Το πιο "φορτωμένο" μοντέλο της Breitling, που είναι πολύ όμορφο αλλα δύσκολο ρολόι λόγω του φορτώματος, είναι το Montbrillant Datora. Ήταν το ρολόι που ήθελα ν'αγοράσω στην αρχή ( με το Panamerican Bronze dial ), αλλα με το που είδα πως δε μπορώ εύκολα να διαβάσω τα totalizers των λεπτών και της ώρας λόγω των πολλών δεικτών που είχε, δε το πήρα. Για να το διαβάσεις, έβγαζες τα μάτια σου. Ενώ το Montbrillant Olympus που έχει κι αυτό Moonphase και semi-perpetual ημερολόγιο, διαβάζεται πολύ πιο εύκολα.
Όλα βέβαια είναι θέμα συνήθειας. Το Bentley 6.75 που είχα πριν το Β01, είχε κι αυτό Slide Rule και όλα τα καλούδια. Ε...., έκατσα και έμαθα πως δουλεύει το Slide Rule, που χρησιμεύει, γιατί το έβγαλαν κ.τ.λ , και μετά λάτρεψα τη χάρη του και γενικότερα την χάρη όλων των Breitling ρολογιών.
Επίσης: Στην εξεταστική στο μάθημα Πληροφορική Θεωρία, επειδή ο καθηγητής ήταν λίγο μ.....ς, είπε τις πράξεις να τις κάνουμε με το χέρι. Με το που λέει: Γράφετε..., πατάω το μπουτόν του χρονογράφου, για να βλέπω πόση ώρα έχω διαθέσιμη και 2ον: Την Άσκηση 1 που ήθελε πολλαπλασιασμούς και διαιρέσεις, τις έκανα με το Slide Rule, την τελείωσα πολύ πιο γρήγορα απο τους άλλους, πήρα τις 2,5 μονάδες, έκανα και τις υπόλοιπες ασκήσεις, και πέρασα με 6! Να που τελικά μου χρησίμευσε το Slide Rule! Είπε: Απαγορεύεται το κομπιουτεράκι.., όχι απαγορεύεται το Slide Rule! Οπότε
και είχα χρονογράφο που με βοήθησε στο να βλέπω πόση ώρα έχω διαθέσιμη,
+ Slide Rule για τις πράξεις να τις κάνω τσάκ μπάμ! Έχει πολλές λειτουργίες και πολλά υπέρ, το ...... "υπερφορτωμένο" Breitling!