Αποστολέας Θέμα: Αν..  (Αναγνώστηκε 10886 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Αν..
« Απάντηση #45 στις: Ιανουάριος 24, 2013, 19:03:00 μμ »
τα παιδια περνουν παραδειγμα απο τους γονεις, αν ο πατερας ειναι μουσικος το παιδι λογικα θα μαθει μουσικη, αν του αρεσουν τα αυτοκινητα το ιδιο. εξαιρεσεις υπηρχαν υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν
τα υπολοια περι δευτερη ζωη και dna και λοιπα δε τα σχολιαζω γιατι οπως εσεις δε μπορειτε να τα αποδειξετε, ετσι και γω δε μπορω να τα διαψευσω  :)

ουτε το 1ο μπορει να αποδειχθει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 24, 2013, 19:05:06 μμ »
με τον πατέρα μου δεν εχω ουτε ενα κοινό σημείο και το εννοω, με τον παππου μου που δεν εχω ζήσει μαζι του εχω πολλα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 24, 2013, 19:08:37 μμ »
τα παιδια περνουν παραδειγμα απο τους γονεις, αν ο πατερας ειναι μουσικος το παιδι λογικα θα μαθει μουσικη, αν του αρεσουν τα αυτοκινητα το ιδιο.
με τον πατέρα μου δεν εχω ουτε ενα κοινό σημείο και το εννοω, με τον παππου μου που δεν εχω ζήσει μαζι του εχω πολλα!
τα υπολοια περι δευτερη ζωη και dna και λοιπα δε τα σχολιαζω γιατι οπως εσεις δε μπορειτε να τα αποδειξετε, ετσι και γω δε μπορω να τα διαψευσω  :)

ουτε το 1ο μπορει να αποδειχθει

εξαιρεσεις υπηρχαν υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 24, 2013, 19:16:55 μμ »
τα παιδια περνουν παραδειγμα απο τους γονεις, αν ο πατερας ειναι μουσικος το παιδι λογικα θα μαθει μουσικη, αν του αρεσουν τα αυτοκινητα το ιδιο. εξαιρεσεις υπηρχαν υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν
δευτερη ζωη? ποιος ειπε κατι τετοιο και αυτα που εγραψα ειναι αποδεδειγμενα οσο αποδεδειγμενα βεβαια μπορει να ειναι τετοιου ειδους πραγματα διοτι δεν μιλαμε για μαθηματικα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 24, 2013, 22:54:38 μμ »
Αν και τα δικα μου παιδια ξεκινησαν καπως καλα μπορω να πω-
δηλ ο μικρος πχ τωρα ειναι 17 πριν3 χρονια πρωτοφορεσε ενα Rotary auto(established in Swiss),τωρα Casio edifice
o μεγαλος 22 ξεκινησε με dress  >:( Τοm Hilfiger , με gant chrono Astoria (ωραια κασα),τωρα κοιταει προς Tissot,Hamilton σε quartz(προς Tissot γερνει η ζυγαρια)-
δεν τους αρεσουν αυτα που φοραω εγω και δεν τους ενδιαφερει η "συλλογη"
δεν ενδιαφερονται για την ιστορια για την τεχνη για το πολυτιμο αυτο προιον και στενοχωριεμαι καπως.Το βλεπουν ως ενα αξεσουαρ και τιποτα αλλο.
Αρα σε λιγα χρονια ετιμαστειτε θα τα βγαλω ολα στο σφυρι για να εκπληρωσω την αγορα των ονειρων μου

:D :D :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

vlasis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 26, 2013, 12:37:28 μμ »
αν κανω αγορι θα προσπαθησω να τον κανω να τα εκτιμησει ,αλλα κ παλι θα του τα δωσω κ πιστευω απο σεβασμο στον πατερα του θα τα κρατησει,αν κανω κοριτσι θα τα δωσω στον αδερφο μου,δεν θα μου τα φαει κανεις επιτηδειος γαμπρος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος damokles

• Sr. Member
  • The sky is the limit...
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουάριος 26, 2013, 13:56:46 μμ »
αν κανω αγορι θα προσπαθησω να τον κανω να τα εκτιμησει ,αλλα κ παλι θα του τα δωσω κ πιστευω απο σεβασμο στον πατερα του θα τα κρατησει,αν κανω κοριτσι θα τα δωσω στον αδερφο μου,δεν θα μου τα φαει κανεις επιτηδειος γαμπρος

εκτός κι αν ο γαμπρός είναι από το φόρουμ... ε; ε; χαχαχαχα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return" Leonardo da Vinci

vlasis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 27, 2013, 12:29:03 μμ »
συμφωνω,αλλα πρεπει να εχει μια συλογη απο patek,AP,VC,JLC,κ οπωσδηποτε τα μισα να ειναι tourbillon με  minute repeater,δεν δεινω την κορη μου οπου να ναι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions