πιστευω πως αν ειχαμε τα ρολογια διπλα διπλα το doxa θα ειχε 0 αντε 1 το πολυ.
προχτες ειμουν εξω φορουσα το alpinist και ενας παπαρας μου ελεγε οτι το fossil που φορουσε ειναι πιο καλο γιατι ειναι πιο μεγαλο και γιατι το αγορασε 400 ευρω.. ενα παλικαρι αχετος απο ρολογια πηρε και τα δυο ρολογια στα χερια του τα περιεργαστικε και στο τελος ειπε στον άλλο νταξει σου επιασαν τον κ%$#%
Καλα φιλε συνεχισε το spam attack στο doxa, μια χαρα.
ναι εχω κερδος, εχω μετοχες στη seiko και μου εκλεψε τη γκομενα ο γιος του Doxa. Εχει αναγκη η seiko απο ανθρωπους σα και μενα να τη βοηθουν στις πωλησεις, η οι πωλησεις της doxa θα πεσουν κατακορυφα μετα απο μια δηλωση μου
κουβεντα κανουμε και αποχεις ανταλαζουμε. δευτερη φορα που ενοχλείσαι απο κατι που εγραψα, οταν κατι μας ενοχλει απλα το προσπερναμε δεν ασχολουμαστε εκτος και αν ψαχνόμαστε
Προσωπικά πιστεύω ότι αν ο φίλτατος syzo έβλεπε από κοντά το doxa θα πέταγε την σκούφια του στον αέρα...
φιλε Kkosta δε νομιζω.. αγοραζω ρολογια με πολυ διαφορετικα κρητηρια αξιολογησης απ οτι οι περισσότεροι πιστεύω. καθε ρολοι που εχω αγορασει το εχω κραξει για κατι ενω οι περισσοτεροι αναφεροντε στις αγορες τους ως το τέλειο το μοναδικο κλπ κλπ και μετα βλεπουμε αγγελιες του τυπου "δινεται λογω ανευρεσης νεου στοχου"
εχω δει αρκετα ρολογια απο κοντα, τα μονο απου μου εκαναν εντυπωση περαν των seiko ειναι τα orient star τα rolex και τα sinn.
το Doxa εχει καποιο τροπο να πιστοποιησει τα μετρα που δηλωνει? γινεται ελενχος πριν το ρολοι φτασει στον αγοραστη? ο αγοραστης περνει τα χαρτια του ελενχου στα χερια μαζι με την εγγυηση?