0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σαν πέσιμο μου ακούγεται
Εχεις μπερδευτει Pit. Στις πρωτες μας κουβεντες εδω, οταν ζητησα την βοηθεια σας ειπα οτι ευχαριστως θα ειχα ενα ρολεξ αν η εταιρια δεν ζητουσε την αξια του ρολογιού επι 3. Ειπα επισης οτι τα omega μου αρεσουν περισσοτερο.Επισης ειπα οτι αν η omega υιοθετήσει το μάρκετινγκ της ρολεξ θα φαει και αυτη κραξιμο.Αλλη γλωσσα μιλαω και δεν καταλαβαινετε;
Εγώ πάντως άλλα διάβαζα. Τέλος πάντων.
Omega είχα,χρονογραφο με αξιόλογη μηχανή,όπως και το MARK II,αυτό που γράφεις είναι επιεικώς χαζό
Να σε ρωτήσω κάτι,ζητάς τη βοήθεια του φόρουμ, αλλά μας πιάνεις από τα μούτρα με ειρωνικό στυλάκι,σοβαρά τώρα?
Δειξε μας και μας τοτε τι διάβαζες.Μην μας κρατας στο σκοταδι
Έχεις δίκιο και ανακαλώ. Δεν τα χαρακτήρισες βαρετά.
Θέλω να ρωτήσω τον Saegias.Όταν ήρθε στο forum ζητούσε τη βοήθειά μας ή τέλος πάντων έγινε κουβέντα για τα Ω που ήθελε να πάρει και τελικά πήρε. Μέσα σε αυτές τις κουβέντες ήταν γενικά αρνητικός απέναντι στα Rolex χαρακτηρίζοντάς τα "βαρετά". Δύο σελίδες πριν δήλωσε ότι είναι ωραία ρολόγια. Τελικά; Τι; Είναι ωραία; Είναι βαρετά; Έχουν κακό marketing; Η Ω έχει marketing; Δεν έχει; _ θες να πουλήσεις μετοχές Cartier ή να αγοράσεις χαμηλά του group;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.