0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιας και η κουβέντα άρχισε από την τιμή του UltraDeep, να σχολιάσω ότι μια χαρά το τιμολογεί η Ω. Και αφού ήδη αναφέρθηκε η Rolex, να υπενθυμίσω ότι το αντίστοιχο (στην γκάμα όχι στην τεχνολογία) ρολόι της το τιμολογεί ακριβότερα.
Η αν το θελεις αλλιως ειπωμένο, δεν βασιζεται στην ποιοτητα του προϊόντος της αλλα στην αναγνωρισιμότητα του.Σε αυτό που λες ,πρέπει να σου απαντήσει μια παλιά καραβάνα που ξέρει ο κύριος Γιώργος!
Στον argo και τον wolf πες το που νομιζουν οτι τα ρολεξ εχουν αυτες τις τιμες επειδη οι έμποροι και οι ιδιώτες ειναι τρελοι.
Βρε φίλε τι να μου πει ; Συγκρίνεις τιμές retail από τη μια με παράλληλης αγοράς από την άλλη .Έλα σε παρακαλώ και μη σχολιάζεις το τι νομίζω …Έλα σε παρακαλώ! Σύγκρινε ποσό κοστολογεί η omega το ultra deep ( σαν όνομα από τσόντα είναι ) και ποσό η Rolex το seadweller της για να πεις αυτό που θέλεις γιατί και πάλι πιο ακριβά το κοστολογεί η ρόλεξ .Αλλά οι τιμές στη γκρι αγορά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο .Θέλεις να κρίνεις ποσά είναι διατεθειμένος να δώσει κάποιος για omega και πόσα για ρόλεξ ; Τότε ναι…σύγκρινε τιμές αγοράς .Με τις εκπτώσεις ,τα καπέλα κτλπ…
Γιατί όπως τα λες, δεν είναι και τόσο ποιοτικά
"Σαν όνομα από τσόντα" 3-0
Εχεις μπερδευτει.Συγκρινω τιμες που μπορεις να βρεις ρολογια της omega και ρολογια της rolex.Σημασια εχει τι γραφει σαν τιμη το σαιτ της rolex ή η τιμη που φτανει στον καταναλωτή;Υποδείξεις τι θα σχολιάζω αλλου.
Με διέλυσε.Εχω μετοχές στην omega και τωρα θα πεσει η επενδυση μου εξω.
Έχω βαρεθεί να βλέπω τόσα χρόνια στα φόρουμ άτομα με εισαγωγικό σημείωμα γεια σας δεν ξέρω που πάνε τα 4 …μέσα σε λίγους μήνες να νομίζουν πως έμαθαν τον χώρο και να εκφράζονται τόσο δογματικά για πράγματα που δεν κατανοούν.
dogecoin - όποιος πρόλαβε
Sagia,κανα παλιο μέλος με άλλο όνομα είσαι και μπήκες για καβγά,μάλλον
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.