Εμένα πάντως με εξέπληξε πολύ θετικα!
Αρχικά πατάει σε ένα πολύ όμορφο σχέδιο και διαχρονικο και του δίνει το κατιτίς παραπάνω με τρελα χρώματα.
Οπότε ναι μεν πρόκειται για ομαζ, αλλά με την πραγματικη έννοια του όρου. Φόρος τιμης η έστω επανέκδοση, έμπνευση κτλ. Το σχέδιο, ο κόπος, το χρήμα του σχεδίου είναι της εταιρείας για να το χρησιμοποιήσει.
Το ιδο η tudor/rolex, η seiko/gs etc.
Η ένσταση μου είναι όταν 3ος κλέβει η έστω "κλέβει" τον πνευματικό κόπο κάποιου και βγάζει μια κόπια με δική του μπραντα πάνω, για να το πει ομαζ.
Στα του ρολογιού λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε : πολύ όμορφα ρολογακια, που θα γίνουν ανάρπαστα σίγουρα.
Μία απ τις πιο ωραίες κασες που φοριέται τέλεια (το χα άλλωστε), και σε τρομερά όμορφα σχέδια για όλα τα γούστα: από ψιλό-πιστ χρωματισμό, funky χρωματακια, limited edition χρωματακια κτλ.
Όσο για την ποιότητα, αφενός, χωρίς να χω πιάσει και τεστάρει σε βάθος χρόνου το βιοκεραμικο, δεν μπορώ να το πω πλαστικουρα. Μπορεί να βγει έτσι, αλλά για τώρα δεν μπορώ να το πω έτσι.
Αφετέρου, σίγουρα δε θα χει την αντοχή ενός g shock, αλλά όποιος το πάρει για να το χει για tool watch, φταίει ο ίδιος. Τα swatch ανέκαθεν ήταν ρολόγια βόλτας, σχεδίου, ένα "fun accessory". Πάνω σε αυτή τη λογική χτίστηκε άλλωστε η swatch και έσωσε και όλη την Ελβετικη ωρολογοβιομηχανια για όποιον το χει ψάξει. Κι αυτό το πετυχαίνει τέλεια, είναι ένα ρολόι που θα το φοράς στη βόλτα ή στο ποτάκι, στο ταξιδάκι και θα χαμογελάς, θα παίρνεις και το κοπλιμέντο σου και θα χαίρεσαι. Χταπόδια δε θα βγάζεις, ούτε ξύλα θα κόβεις

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk