Πριν κάποια χρόνια είχα δει ένα Snoopy σε βιτρίνα καταστήματος μεταχειρισμένων, με κουτί, χαρτιά, όλα. Δεν το πήρα γιατί μου φάνηκε ακριβό. Τιμή, 13000 αυστραλέζικα, ήτοι 8000 ευρώ.
Εντάξει το ξέρω, στερνή μου γνώση... και hindsight 20/20, αλλά ακόμα πονάει...
Θα σου πω κάτι πολύ καλοπροαίρετα, αν σου άρεσε αρκετά (και είχες και τα χρήματα) θα το είχες πάρει. Αφού δεν το πήρες δεν πειράζει.

Τώρα αν το βλέπεις και σε τρελαίνει σαν ρολόι και το έχασες τότε, να κλάψουμε και εμείς μαζί.

Πάντως μην νομίζει κάποιος ότι αν το είχε τώρα, σε δύο μέρες το πούλαγε 47.000 επειδή κάποιοι το έχουν αγγελία τόσο και το κρατάνε στη θυρίδα.
Εγώ πχ που θέλω πραγματικά ένα moonwatch ναι να τραβάω τα μαλλιά μου που δεν πρόλαβα να πάρω καινούριο με 2500(οκ με το παλιό κουτί), ή κάποια μτχ πένα κάτω από διχιλιαρο.
Αλλιώς το ότι έχασα πχ την ευκαιρία να πάρω κάτι κάποτε σε καλή τιμή απλά επειδή τώρα θα ήταν καλή επένδυση, δεν μου λέει κάτι.
Μετά πάμε στο θέμα του άλλου νήματος περί επηρεασμού από φόρουμ κλπ και την δημιουργία τεχνητής ανάγκης να κατέχω κάτι και να πληρώνω όσο όσο για μια φούσκα.
Δεν θα κλάψω πχ ποτέ που πριν λίγα χρόνια πήρα μηχανή και αμάξι και δεν τα έδωσα για αρκετά ρολεξ, για να πιάσω κάποιους κωτσο σήμερα και να κανω ένα καλό κεφάλαιο.
Δεν γράφω στο επενδυσεις.com ούτε είμαι λάτρης των επενδύσεων.
Ωρολογοφιλος είμαι και αγοράζω αυτά που μου αρέσουν.