0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 13, 2020, 16:01:16 μμTα χρώματα δεν υπάρχουν.Στα μάτια μου πιο όμορφο και από το μπλέ!Είναι καταπληκτικό Νίκο...! Μου φαίνεται απίστευτο το πόσο όμορφο κάνανε ένα ρολόι το οποίο ποτέ δεν μου άρεσε...!
Tα χρώματα δεν υπάρχουν.Στα μάτια μου πιο όμορφο και από το μπλέ!
Θα παίξω εγώ τον ρόλο του ανωμάλου της παρέας και θα πω ότι από κοντά δεν με εντυπωσίασε τόσο πολύ. Ίσως επειδή είχα άλλου στραμμένη την προσοχή μου αλλά δυστυχώς για τα λεφτά του δεν θα με πήγαινε ταμείο.
10ρικο....?!!!!!Ένα ωραίο seamaster φτιάξανε και αυτό στο 10ρικο...?!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γιατί τόσα πολλα?
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 13, 2020, 18:05:01 μμΓιατί τόσα πολλα?Στο εντωμεταξύ βλέποντας το στην βιτρίνα σκεφτόμουν: "τι γαμάτο αυτό το seamaster... δεν υπάρχει... να μπω να το δοκιμάσω...? άσε βαριέμαι.. πόσο να έχει...? ε δεν θα μου το αφήσει κάνα 3,5 K"....!! Γελάνε και οι βιτρίνες...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.