0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Petraras87 στις Μάιος 04, 2020, 20:59:16 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 04, 2020, 20:45:18 μμΕυχαριστώ πολύ παιδιά αλλά ήδη το έδωσα Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατσε να δεις τι πήρα πρώτα ή και τι θα πάρω Περιμένουμε!!!!!Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάιος 04, 2020, 20:45:18 μμΕυχαριστώ πολύ παιδιά αλλά ήδη το έδωσα Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ παιδιά αλλά ήδη το έδωσα Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλέξανδρος και 3 ρολόγια δεν πάνε μαζί αυτά τα 3 σε λίγο καιρό θα γίνουν 10 τα οποία θα δώσει να πάρει πάλι 3 ολοκαίνουργια
Αλεξ,περιμένουμε παρουσίαση
Είμαι σε ορολογιακο παροξυσμό δυο βδομάδες τώρα, ειναι αδύνατο να σταματήσω οεοοοοοοοοοοοοοοο Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Απρίλιος 18, 2020, 20:05:45 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο δικό μου top7 των πιο όμορφων και ποθητών ρολογιών
Έκανα την πρώτη μου αγορά για το 2020 αδέλφια.Back to the Planet Ocean μετά απο κάτι χρονάκια.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τυχερός και με την πλήρη ευθυγράμμιση του logo πάνω στην κορώνα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Οεοοο.Να το χαρείς όσο πάει!!Σωστή επιλογή
Ρολογάρα, καλοφόρετο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.