Η Ω, ΙΜΟ, πρέπει να δώσει επιλογές και να πάει τεχνολογικά / σχεδιαστικά λίγο πιο πέρα.
Με μια επιτυχία, που την σέρνει χρόνια τώρα, σε διάφορες παραλλαγές, προσφέροντας κουτιά, εργαλεία, ξεβιδωτήρια, διαστημόπλοια και εξωγήϊνους, δεν μπορεί να σταθεί στην απαιτητική αγορά του σήμερα.
Αν ήμουν ο CEO, πρόεδρος, ή ο " λαμβάνων τις αποφάσεις", θα έβγαζα ένα φεγγαρορόλογο, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν το του διαστημικού προγράμματος ( exact copy of the original ), και θα άφηνα να το αγοράζουν οι φανατικοί / οι ονειροπόλοι / οι συλλέκτες / οι επιδειξίες

, κλπ.
Αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Ετσι ήταν κύριοι, έτσι το έχουμε. Πάρτε το να' χετε ένα κομμάτι της ιστορίας της ανθρωπότητος.

Ολα τα άλλα, είναι ντεμί. Πλέον με τα G-shock, και τα ψηφιακά εν γένει, κανείς δεν αγοράζει Ω moon για μετρήσεις. Το αγοράζει για την ιστορία του, την ομορφιά του, το όνομα Ω.
Αρα στο προσφέρω γνήσιο, με τις ατέλειές του μεν, αλλά ξέρεις ότι
θα μπορούσε να ήταν και το δικό σου στο διάστημα. Οτι μπορεί, απλώς, έτυχε να είσαι στην γή.

Κάνε και μια καμπάνια για
κάλυψη ανταλλακτικών και συντήρησης "δια παντός", και θα το πάρω, να το έχουν τα παιδιά μου.
Και από εκεί και πέρα, marketing εχω, τμημα ερευνας αγοράς έχω, στην Ελβετία είμαι, θα τους έσκιζα

να βρούνε τις τάσεις, να κάνουν σχέδια και μηχανές,
όνομα έχουμε, ας βγάλουμε και κάτι αντάξιο και του ονόματος, και της ιστορίας μας, αλλά και της χώρας καταγωγής μας.
Δεν βασίζεις μια εταιρεία σε κάποιο ( τυχαίο ) γεγονός του παρελθόντος, και συνεχίζεις και στο μέλλον έτσι.
"Ποτέ δεν προετοιμάζεις το αύριο, δουλεύοντας σήμερα με μεθόδους του χθές".