Αποστολέας Θέμα: Omega  (Αναγνώστηκε 1086505 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Omega
« Απάντηση #3780 στις: Απρίλιος 09, 2017, 22:32:58 μμ »

1) αν το κάνανε για μικρό αριθμό καλεσμένων, γιατί δεν το κάνουν και για μεγαλύτερο? χωρίς να ζητήσουν ρολόγια. Και γιατί δεν καλούν και τους υπόλοιπους, αλλά αντίθετα μόνο λίγους? οι λίγοι είναι αυτοί που έχουν ψωνίσει από την μπουτίκ και μόνο ή συμπεριλαμβάνονται και άλλοι που ενώ τους έχουν καταχωρημένους, δεν τους καλούν? (μην σου πω όμως τί φαντάζομαι για το πώς ακριβώς τους έχουν καταχωρημένους). Γιατί λοιπόν δεν το ξανακάνουν? διάβασε το 2
2) για να εξασφαλίσουν σίγουρη επισκεψιμότητα και μάλιστα από τους περισσότερο πιθανούς αγοραστές, ζητήσανε τα ρολόγια τους. Σου λέει: θα μου δώσουν τα ρολόγια τους, εεεε θα έρθουν σίγουρα να δουν τα δικά τους, συνεπώς ας τους δείξουμε και τα δικά μας
3) θέλω να πω ότι ο τύπος είναι αγενέστατος. θεωρεί δεδομένο ότι μέσα θα μπεις για να αγοράσεις. και μόνο. όχι για να δεις. και όταν του λες ότι το Ω το πηρες από ένα κατάστημα λίγο πιο κάτω, σου απαντά: να πας στο παρακάτω κατάστημα να βρεις το ρολόι που σε ενδιαφέρει (μην επεκταθώ)
4) σημαντικές εκπτώσεις δεν κάνουν, αλλά στο WUS ουκ λίγες φορές έχουν ποσταριστεί νούμερα εκπτώσεων σε μπουτίκ -25% (Ω μπουτίκ) Και δυστυχώς έχουν ποσταριστεί και περιπτώσεις κλεισίματος μπουτίκ
5) δεν μπορώ να πω ότι συμπαθώ τη ρόλεξ. Αλλά η εξυπηρέτηση μέσα στη μπουτίκ είναι το κάτι άλλο
6) τα ανωτέρω από ένα φανατικό οπαδό της Ω. ελπίζοντας να βελτιωθεί

1) Eλα ντε, αυτο λεω κι εγω. Δεν θα ηταν πολυ πιο ευκολο να καλεσουν καποιους ανθρωπους, απο το να στησουν εκθεση; να αλλαξουν το μαγαζι τους, να εχουν security etc. etc ;
   Τι πιο απλο απο ενα event. Εδω εμεις τα στηνουμε για πλακα.
   Θεωρω οτι η εκθεση ικανοποιει και τους κατοχους των ρολογιων και δημιουργει φιλικο κλιμα. Αποψη μου.
2) Εαν λοιπον διοργανωναν μια εκδηλωση και καλουσαν τον κοσμο, τι πιστευεις, δεν θα πηγαιναν οι προσκεκλημενοι; Εγω πιστευω οτι θα πηγαιναν με τα χιλια.
3) Εαν μιλαμε για τον ιδιο, εχω εντελως αντιθετη αποψη.Η συμπεριφορα του απεναντι μας ηταν ιδιαιτερα ευγενικη.
4) Μπουτικ και σημαντικες εκπτωσεις ειναι εντελως αντιθετες εννοιες. Και αν δεν γινονται στην Ελλαδα, καταλαβαινουμε τι ισχυει στο εξωτερικο.Καποιες εξαιρεσεις παντα μπορει να υπαρξουν, ετσι;
5) Δεν συγκλινουμε πουθενα, προσωπικα με εκνευριζουν στη ρολεξ :D
6) Φαντασου να υπερασπιζομαι εγω την Ω!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3781 στις: Απρίλιος 10, 2017, 00:15:55 πμ »
Τώρα, να συγκρίνουμε την συμπεριφορά μιας μπουτίκ απέναντι σε ομάδα ανθρώπων (τους οποίους μάλιστα έχει η ίδια καλέσει), με αυτή που επιδεικνύει προς μεμονωμένους πελάτες, δείχνει απλά ότι η κατανόηση όσων έχουν προεκτεθεί είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε..

Κανείς δεν αμφιβάλλει για την φιλοξενία και την φιλική διάθεση που μπορεί να επιδείχθηκε από την μπουτίκ προς προσκεκλημένους της.

Τo make a long story short: η Ω, ειδικά για το πλέον ιστορικό της μοντέλο, το speedmaster, πολύ θα ήθελε να έχει κάτι αντίστοιχο των Paneristi.

To οποίο, όπως είναι γνωστό, δεν διαθέτει.

Κλείνοντας, όποιος παραβρίσκεται σε τέτοια events, δεν θα έβλαπτε να έκανε χρήση της ευκαιρίας και να αναφερόταν προς τους υπευθύνους για τα πάμπολλα και πασίγνωστα προβλήματα, κυρίως με το σέρβις.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3782 στις: Απρίλιος 10, 2017, 01:25:59 πμ »

Κλείνοντας, όποιος παραβρίσκεται σε τέτοια events, δεν θα έβλαπτε να έκανε χρήση της ευκαιρίας και να αναφερόταν προς τους υπευθύνους για τα πάμπολλα και πασίγνωστα προβλήματα, κυρίως με το σέρβις.

Για την Ω και το service της.

No business can improve unless it pays the closest possible attention to complaints and suggestions. If there is any defect in service then that must be instantly and rigorously investigated.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3783 στις: Απρίλιος 10, 2017, 01:33:06 πμ »

Για την Ω και το service της.

No business can improve unless it pays the closest possible attention to complaints and suggestions. If there is any defect in service then that must be instantly and rigorously investigated.
καλά άσε.
έχουν φάει εξώδικο για ελαττωματικό ρολόι 20 ημερών που του ξεκόλλησε η κορώνα και μόνο τότε το αντικατέστησαν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3784 στις: Απρίλιος 10, 2017, 16:05:06 μμ »
@gerogian
καλά εντάξει. εσύ έχεις βύσμα, είσαι γνωστός, έχεις άκρες ή κάτι τέτοιο τελος πάντων (δεν το κατακρίνω, καλά κάνεις)
απλά να σου πω ότι εγώ ζήτησα ένα τοοοοοοοδα ποστεράκι, να τόσο δα, και με γράψανε τοοοοοοοοοοοσο δα
να σου πω ακόμη ότι η τελευταία αγορά μου (ένα ΒΒ κόκκινο) προοριζόταν να είναι Ω, αλλά στην πορεία είδα ως καλύτερη επιλογή το ΒΒ. πολύ χαρούμενος αισθάνομαι με την απόφασή μου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3785 στις: Απρίλιος 10, 2017, 20:20:12 μμ »
Τώρα, να συγκρίνουμε την συμπεριφορά μιας μπουτίκ απέναντι σε ομάδα ανθρώπων (τους οποίους μάλιστα έχει η ίδια καλέσει), με αυτή που επιδεικνύει προς μεμονωμένους πελάτες, δείχνει απλά ότι η κατανόηση όσων έχουν προεκτεθεί είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε..

Κανείς δεν αμφιβάλλει για την φιλοξενία και την φιλική διάθεση που μπορεί να επιδείχθηκε από την μπουτίκ προς προσκεκλημένους της.
ι

Σπυρο ο καθενας μας περιγραφει και αναφερει την δικη του εμπειρια. Και η δικη μου ειναι αριστη.
Τωρα αν πρεπει ντε και καλα να πω οτι μου φερθηκαν ασχημα για να αποδειξω οτι κατανοησα τα οσα εχουν προεκτεθει, λυπαμαι.
Αυτο ξερω, αυτο καταθετω ;), για να μιλησω στη γλωσσα σου ;D

Αλλα ομως και η προηγουμενη εμπειρια μας απο τη μπουτικ, μαλιστα αν δεν κανω λαθος ησουνα και εσυ σε καποια απο τις χριστουγεννιατικες εξορμησεις μας, μονο ασχημη δεν ηταν.Μπουκαραμε τοσοι ανθρωποι για χαβαλε κλπ και με υπομονη μας ειχαν εξυπηρετησει.
 Αν θυμαμαι καλα!!

Τo make a long story short: η Ω, ειδικά για το πλέον ιστορικό της μοντέλο, το speedmaster, πολύ θα ήθελε να έχει κάτι αντίστοιχο των Paneristi.

To οποίο, όπως είναι γνωστό, δεν διαθέτει.

Εδω συμφωνουμε απολυτα, ετσι ειναι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3786 στις: Απρίλιος 10, 2017, 21:12:22 μμ »
Αλλα ομως και η προηγουμενη εμπειρια μας απο τη μπουτικ, μαλιστα αν δεν κανω λαθος ησουνα και εσυ σε καποια απο τις χριστουγεννιατικες εξορμησεις μας, μονο ασχημη δεν ηταν.Μπουκαραμε τοσοι ανθρωποι για χαβαλε κλπ και με υπομονη μας ειχαν εξυπηρετησει.
 Αν θυμαμαι καλα!!
Όχι Σπύρο, δεν ήμουν.
Σε πιστεύω όμως.

Άλλο είναι το ζήτημα και όχι, αν είναι εξυπηρετικοί ή όχι στη μπουτίκ. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3787 στις: Απρίλιος 10, 2017, 21:43:14 μμ »
 Αν θυμαμαι καλα!!
Όχι Σπύρο, δεν ήμουν.
Σε πιστεύω όμως.

Άλλο είναι το ζήτημα και όχι, αν είναι εξυπηρετικοί ή όχι στη μπουτίκ. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jb

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3788 στις: Απρίλιος 10, 2017, 23:14:50 μμ »
όταν πάει ομάδα ατόμων (πχ 5, 7, 10) μέσα στη μπουτίκ όχι μόνο δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, αλλά το εκμεταλλεύονται κιόλας. Δηλ. αν φερθούν αγενέστατα, θα τους κράξουν οι 5, 7, 10 και κράξιμο από περισσότερους του ενός είναι σημαντικό πλήγμα γιατί δεν αμφισβητείται (μάρτυρες). Από την άλλη μεριά, αν το προσεγγίσουν αλλιώς, αυτό έχει και τα θετικά του: οι 5, 7, 10 θα γράψουν σε κάνα φόρουμ θα ανεβάσουν και κάμποσες φωτογραφίες και τι καλά που είναι. Τι κάναμε εμείς στη μπουτίκ της Ω (θα λένε). αν όμως πάει κάποιος μόνος του, η αντιμετώπιση είναι πολύ διαφορετική.....η λειτουργία της μπουτίκ θα ήταν πολύ καλύτερη αν δεν υπήρχε ο ένας τύπος μέσα εκεί.

Ααααα ξεχασα να πω, ότι πρωτίστως ενδιαφέρονται για κινέζους πελάτες. αλλά βρίσκονται στην ελλάδα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Sr. Member
    • Προφίλ
Omega
« Απάντηση #3789 στις: Απρίλιος 11, 2017, 00:16:55 πμ »
@gerogian
καλά εντάξει. εσύ έχεις βύσμα, είσαι γνωστός, έχεις άκρες ή κάτι τέτοιο τελος πάντων (δεν το κατακρίνω, καλά κάνεις)
απλά να σου πω ότι εγώ ζήτησα ένα τοοοοοοοδα ποστεράκι, να τόσο δα, και με γράψανε τοοοοοοοοοοοσο δα
να σου πω ακόμη ότι η τελευταία αγορά μου (ένα ΒΒ κόκκινο) προοριζόταν να είναι Ω, αλλά στην πορεία είδα ως καλύτερη επιλογή το ΒΒ. πολύ χαρούμενος αισθάνομαι με την απόφασή μου

Ουτε βυσμα, ουτε ακρες με την εννοια που το θετεις.
Εκτος αν φτασαμε στο σημειο να ονομασουμε βυσμα και μεσο, την καλη συμπεριφορα, την ευγενεια και την καλη προαιρεση!!

Χαιρομαι ιδιαιτερα που απολαμβανεις την τελευταια αγορα σου, να τη χαιρεσαι και να την φορας παντα με υγεια!!

Υ.Γ ολα τα μεγαλα μαγαζια στην Αθηνα, στους Κινεζους αποβλεπουν για το τζιρο τους!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitrisnt

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3790 στις: Απρίλιος 12, 2017, 16:24:51 μμ »
προβληματων συνεχεια....
εχω αγορασει ενα speedmaster professional απο ελληνα επισημο πωλητη omega εδω και περιπου ενα 8 μηνο
το ρολοι παρουσιασε το εξης θεμα απο νωρις απο πληρες κουρδισμα ειτε ειχε αυτονομια πανω απο 48 ωρες που δινει επισημα η omega ειτε σταματουσε μεσα σε λιγες ωρες να δουλευει
το πηγα το καλοκαιρι στην ελληνικη αντιπροσωπια για ελεγχο το κρατησαν 15 μερες και μου ειπαν πως το ρολοι δεν εχει προβλημα (ευτυχως και γραπτως)
το σερβις ειναι απαραδεκτο απο διαδικασιες χρονους και προσωπικο
στην δευτερη εισκεψη μου εκει πουνθα εξηγησω παρακατω γιατι εγινε συνατησα κυρια η οποια εφερε αστυνομια για ενα προβλημα που ειχε με το σερβις για το ρολοι της
δεν εβρισκε ακρη δηλαδη
 το ρολοι λοιπον το παρακολουθησα πιο στενα σημεινομτας ποτε το κουρδισα πληρως και μεχρι ποτε αυτο δουλευε...το προβλημα συνεχισε να υφισταται
 ενα πρωι πλενοντας τα χερια μου και μπαινοντας στο αυτοκινητο για τη δουλεια μου ειδα υγρασια μεσα στο ρολοι
χωρις να ηταν ανοιχτη η κορωνα η οτιδηποτε τετοιο
το πηγα παλι στο σερβις το κρατησαν για λλες 15 μερεςκαι παλι μου ειπαν πως το ρολοι και για τα δυο θεματα δεν ανακαλυψαν κανενα προβλημα
αρχισα να ρωταω συγκεκριμενα τι ελεγχους εκαναν και δεν πηρα απαντηση συγκεκριμενα
ζητησα εγγραφως και παλι το αποτελεσμα των ελεγχων τους και παλι αρνηθηκαν
μιλησα με τον υπευθυνο σερβις ο οποιος μου ειπε κατι ασαφειες για το ποσες φορες πρπει να γυρισει για να θεωρηθει πληρης ενα κουρδισμα
καταλαβα οτι δεν γνωριζει καλα το ρολοι τελοςπαντων το ρολοι μου ειπαν πως το εστειλαν ελβετια μου εδωσαν ενα service id και περιμενω
απο τους 8 μηνες αγορας ειμαι χωρις ρολοι ηδη 1,5 μηνα περιπου και ακομα δεν ξερουν αν εχει προβλημα το ρολοι

Σημερα τελικα παρελαβα απο ελβετια ενα καινουργιο speedmaster professional
η εταιρεια (μητρικη) σταθηκε επαξια στο υψος των περιστασεων
νεο ρολοι νεα εγγυηση νεα χαρτια με σφραγιδα πλεον omega ελβετιας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3791 στις: Απρίλιος 12, 2017, 16:27:49 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitrisnt

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3792 στις: Απρίλιος 12, 2017, 20:42:50 μμ »
Γνωριζει καποιος εαν μπορει να επηρεαστει ενα Speedmaster professional απο ακτινολογικο μηχανημα φορητο χειρουργειου (c-arm)?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3793 στις: Απρίλιος 12, 2017, 21:34:43 μμ »
προβληματων συνεχεια....
εχω αγορασει ενα speedmaster professional απο ελληνα επισημο πωλητη omega εδω και περιπου ενα 8 μηνο
το ρολοι παρουσιασε το εξης θεμα απο νωρις απο πληρες κουρδισμα ειτε ειχε αυτονομια πανω απο 48 ωρες που δινει επισημα η omega ειτε σταματουσε μεσα σε λιγες ωρες να δουλευει
το πηγα το καλοκαιρι στην ελληνικη αντιπροσωπια για ελεγχο το κρατησαν 15 μερες και μου ειπαν πως το ρολοι δεν εχει προβλημα (ευτυχως και γραπτως)
το σερβις ειναι απαραδεκτο απο διαδικασιες χρονους και προσωπικο
στην δευτερη εισκεψη μου εκει πουνθα εξηγησω παρακατω γιατι εγινε συνατησα κυρια η οποια εφερε αστυνομια για ενα προβλημα που ειχε με το σερβις για το ρολοι της
δεν εβρισκε ακρη δηλαδη
 το ρολοι λοιπον το παρακολουθησα πιο στενα σημεινομτας ποτε το κουρδισα πληρως και μεχρι ποτε αυτο δουλευε...το προβλημα συνεχισε να υφισταται
 ενα πρωι πλενοντας τα χερια μου και μπαινοντας στο αυτοκινητο για τη δουλεια μου ειδα υγρασια μεσα στο ρολοι
χωρις να ηταν ανοιχτη η κορωνα η οτιδηποτε τετοιο
το πηγα παλι στο σερβις το κρατησαν για λλες 15 μερεςκαι παλι μου ειπαν πως το ρολοι και για τα δυο θεματα δεν ανακαλυψαν κανενα προβλημα
αρχισα να ρωταω συγκεκριμενα τι ελεγχους εκαναν και δεν πηρα απαντηση συγκεκριμενα
ζητησα εγγραφως και παλι το αποτελεσμα των ελεγχων τους και παλι αρνηθηκαν
μιλησα με τον υπευθυνο σερβις ο οποιος μου ειπε κατι ασαφειες για το ποσες φορες πρπει να γυρισει για να θεωρηθει πληρης ενα κουρδισμα
καταλαβα οτι δεν γνωριζει καλα το ρολοι τελοςπαντων το ρολοι μου ειπαν πως το εστειλαν ελβετια μου εδωσαν ενα service id και περιμενω
απο τους 8 μηνες αγορας ειμαι χωρις ρολοι ηδη 1,5 μηνα περιπου και ακομα δεν ξερουν αν εχει προβλημα το ρολοι

Σημερα τελικα παρελαβα απο ελβετια ενα καινουργιο speedmaster professional
η εταιρεια (μητρικη) σταθηκε επαξια στο υψος των περιστασεων
νεο ρολοι νεα εγγυηση νεα χαρτια με σφραγιδα πλεον omega ελβετιας

μετα από πολλά χρονια στα φορουμ πρώτη φορα διαβάζω κάτι θετικο για την επίσημη Ωμέγα .....!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3794 στις: Απρίλιος 12, 2017, 21:43:34 μμ »
είναι ευγενικοί στη μπουτίκ, όταν βλέπουν γκρουπ από φόρουμ..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions