0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικα ειναι αξιοπιστες οι μηχανες της ομεγκα ή κολοκυθια?
Απλά να αναφέρω ότι θέλω να πάρω ενα ρολόι που να μου μείνει και και όχι σαν "σκαλοπάτι" για να το πουλήσω αύριο μεθαύριο για να πάρω κάτι άλλο ακριβότερο. Σίγουρα δεν εχω την δυνατότητα να εχω περισσότερα απο ενα ρολόγια αυτής της κατηγορίας τιμήςΣίγουρα έχω μια προτίμηση στην Omega , ανέκαθεν ήθελα ενα Omega. Rolex δεν παίζει και δεν θέλω κάποια μάρκα όχι τόσο αναγνωρισμένη οπότε σε αυτά τα χρήματα δεν βλέπω κάτι καλύτερο απο τα Omega .Διορθώστε με αν κάνω λάθος....
Παράθεση από: pipin στις Ιανουάριος 07, 2017, 14:51:26 μμΑπλά να αναφέρω ότι θέλω να πάρω ενα ρολόι που να μου μείνει και και όχι σαν "σκαλοπάτι" για να το πουλήσω αύριο μεθαύριο για να πάρω κάτι άλλο ακριβότερο. Σίγουρα δεν εχω την δυνατότητα να εχω περισσότερα απο ενα ρολόγια αυτής της κατηγορίας τιμήςΣίγουρα έχω μια προτίμηση στην Omega , ανέκαθεν ήθελα ενα Omega. Rolex δεν παίζει και δεν θέλω κάποια μάρκα όχι τόσο αναγνωρισμένη οπότε σε αυτά τα χρήματα δεν βλέπω κάτι καλύτερο απο τα Omega .Διορθώστε με αν κάνω λάθος....Πολύ δίκιο έχεις.Ειδικα εμείς που δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε 5 ρολόγια των 3 χιλιάδων ευρώ, το ένα που έχουμε πρέπει να είναι από όσο το δυνατόν πιο αναγνωρίσιμη εταιρεία.
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιανουάριος 07, 2017, 16:47:15 μμΠαράθεση από: pipin στις Ιανουάριος 07, 2017, 14:51:26 μμΑπλά να αναφέρω ότι θέλω να πάρω ενα ρολόι που να μου μείνει και και όχι σαν "σκαλοπάτι" για να το πουλήσω αύριο μεθαύριο για να πάρω κάτι άλλο ακριβότερο. Σίγουρα δεν εχω την δυνατότητα να εχω περισσότερα απο ενα ρολόγια αυτής της κατηγορίας τιμήςΣίγουρα έχω μια προτίμηση στην Omega , ανέκαθεν ήθελα ενα Omega. Rolex δεν παίζει και δεν θέλω κάποια μάρκα όχι τόσο αναγνωρισμένη οπότε σε αυτά τα χρήματα δεν βλέπω κάτι καλύτερο απο τα Omega .Διορθώστε με αν κάνω λάθος....Πολύ δίκιο έχεις.Ειδικα εμείς που δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε 5 ρολόγια των 3 χιλιάδων ευρώ, το ένα που έχουμε πρέπει να είναι από όσο το δυνατόν πιο αναγνωρίσιμη εταιρεία.Τοτε,καποιο Ρολεξ ,στο μελλον
στην 8500 ακομα ειναι ψιλονωρις για να εξαχθουν ασφαλη συμπερασματα..
Το coaxial ειναι πολυπλοκος μηχανισμος, δεν το ανακαλυψε η ομεγκα απλα κανεις δεν ηθελε ν´ασχοληθει μ'αυτον και το πηρε πανω της ομεγκα..
Ισχυει,ειναι χρονια η 8500 στην αγορα,για τα Tudor,αγοραζεις τεχνολογια απο τη μαμα
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 07, 2017, 17:02:28 μμΙσχυει,ειναι χρονια η 8500 στην αγορα,για τα Tudor,αγοραζεις τεχνολογια απο τη μαμα Και τώρα με την inhouse ειναι ακόμα πιο vfm...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.