0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...για έμενα τα καλύτερα και με την μεγαλύτερη αξία ρολόγια είναι αυτά που φοράω εγώ .... για τον απλούστατο λόγο ... είναι τα δικά μου ρολόγια .... αυτά που έχω εγώ και χαίρομαι καθημερινά ....!!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 06, 2016, 14:14:09 μμ...για έμενα τα καλύτερα και με την μεγαλύτερη αξία ρολόγια είναι αυτά που φοράω εγώ .... για τον απλούστατο λόγο ... είναι τα δικά μου ρολόγια .... αυτά που έχω εγώ και χαίρομαι καθημερινά ....!!!! Κάπταιν, μ@μώ τις φωτό, λέμε!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κάπτεν, όλα ένα παραμύθι είναι, απλά κάποια πιο επιτυχημένα, αν όμως θες ψάξε να δεις την ιστορία του μοντέλου, που τόσο εύκολα απορρίπτεις, αν θες φυσικά
Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 06, 2016, 13:51:13 μμπολυ λιγοτερα.... το συγκεκριμένο να μου το χάριζαν δεν θα το φόραγα ποτέ ....για τον απλούστατο λόγο το ότι δεν είναι ρολόι .....!!!! όποτε μου είναι αδιάφορο ποιος το φόραγε και ποιος το βούταγε τι αξία έχει ... και λοιπές μ@λ@κιες για να παραμυθιάζουν τον κόσμο .... για έμενα τα καλύτερα και με την μεγαλύτερη αξία ρολόγια είναι αυτά που φοράω εγώ .... για τον απλούστατο λόγο ... είναι τα δικά μου ρολόγια .... αυτά που έχω εγώ και χαίρομαι καθημερινά ....!!!!
πολυ λιγοτερα
Θα ηταν του κουστω
Παράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 06, 2016, 12:51:57 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 05, 2016, 23:13:44 μμΘα ηταν του κουστω Αγράμαται, αίτσυ κλήναιτε,ο κουστώτου κουστούτον κουστώκουστέ Ρολόι δύτη πούλαγαν,που ήταν και γδαρμένο,δικιολογία είχανε,ήταν χρησιμοποιημένο !Γιατί καλέ τέτοια τιμήπολλά δεν τα ζητάτε ?μα του Κουστού ήταν αυτό,κι εσείς θα το φοράτε.Αυτά μάλλον τους έλειπανμαλλιά της κεφαλής τους,και πέρασαν αέρηδες,πέταξ' η λογική τους.Σου χω φτιάξει νήμα για πάρτη σου...Γιατί δε τα βάζεις εκεί...?
Παράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 05, 2016, 23:13:44 μμΘα ηταν του κουστω Αγράμαται, αίτσυ κλήναιτε,ο κουστώτου κουστούτον κουστώκουστέ Ρολόι δύτη πούλαγαν,που ήταν και γδαρμένο,δικιολογία είχανε,ήταν χρησιμοποιημένο !Γιατί καλέ τέτοια τιμήπολλά δεν τα ζητάτε ?μα του Κουστού ήταν αυτό,κι εσείς θα το φοράτε.Αυτά μάλλον τους έλειπανμαλλιά της κεφαλής τους,και πέρασαν αέρηδες,πέταξ' η λογική τους.
Δεν εχει αδικο ο captain, απλα θα πρεπε τοτε η σιτιζεν να χει κλεισει αν επρεπε να πουλαει μονο σε δυτες...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ref. 2806.52.37
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.