Πολύ ωραία φωτό !!
Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά (οσον αφορά την επιλογή) έχω σκοπό να αγοράσω το Omega Seamaster pro 300m προς το τέλος της χρονιάς αρχή της άλλης καθότι το planet ocean αν και μου αρέσει πολύ είναι βαρύ , παχύ και μεγάλο….. . Καθότι γνωρίζω ότι το συγκεκριμένο SMP έχει αντιανακλαστική επίστρωση (ΑΕ) και στις δυο πλευρές του κρυστάλλου διάβασα σε φόρουμ του εξωτερικού ότι η εξωτερική επίστρωση μπορεί υπο συνθήκες να γρατζουνιστεί , δεν έχει δηλαδή την ανθεκτικότητα του να ηταν σκέτο ζαφείρι χωρίς εξωτερική επίστρωση. Απλά δεν ξέρω πόσο εύκολα ή δύσκολα μπορεί να γρατζουνιστεί. Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο περί τούτου ?
Επίσης διάβασα ότι σε περίπτωση που γρατζουνιστεί με κάποια ειδικά προϊόντα μπορεί να αφαιρεθεί η εξωτερική επίστρωση έτσι ώστε να μείνει καθαρή η επιφάνεια του κρύσταλλου ζαφειρίου .
Δεν ξέρω βέβαια αν είναι ασφαλές να κάνει κάτι τέτοιο κάποιος μόνος του ή θα πρέπει να απευθυνθεί στο σέρβις της εταιρείας……
Τώρα μπορεί να είναι λίγο τραβηγμένοι οι προβληματισμοί μου αλλά απο την στιγμή που δεν είναι φθηνό το ρολόι καλό θα είναι να έχω ξεκαθαρισμένα κάποια πράγματα.
Ωραία επιλογή!
Η αντιανακλαστική επίστρωση, πράγματι, φεύγει.
Και εγώ έχω διαβάσει ότι κάποιοι την αφαιρούν σκόπιμα, γιατί εξαρχής δεν τους αρέσει (πράγμα που φαίνεται ανόητο..).
Θα έλεγα όμως να μην ανησυχείς, γιατί η ΑΕ από απροσεξίες και γρατσουνίσματα φεύγει ΠΑΡΑ πολύ δύσκολα.
Εδώ, δεν έχει φύγει από το δικό μου, παρότι η γυναίκα μου του έχει "καρφώσει" γερό χτύπημα με δακτυλίδι, όπως φαίνεται αριστερά της ημερομηνίας (δεν είναι σκουπιδάκι, κομμάτι από το ζαφείρι λείπει...

).
free upload