Δοκίμασα σε κοσμηματοπωλείο στο Ρέθυμνο το παρακάτω.
Είναι το Omega SeaMaster Aqua Terra 18K red gold.
Η τιμή του ήταν 10.300 ευρώ και μου το άφηνε 9.300.
41.5mm διάμετρο, διπλό κούμπωμα στο μπρασελέ (φοβερά διακριτικό), φοράει την μηχανή της Omega 8500 και έχει power reserve ως 60 ώρες, 150Μ αδιάβροχο.
Το σχόλιο μου: Ένα από τα πιο καλαίσθητα ρολόγια-κόσμημα που μπορεί κάποιος να αγοράσει. Αδικείται από τις φωτογραφίες, όποιος το έχει δει, καταλαβαίνει. Τρομερά κομψό, σικάτο και κλασάτο και πάνω από όλα διαχρονικό. Εντυπωσιάστηκα ομολογώ διότι φορώντας ένιωσα ότι δεν φοράω απλά ένα ρολόι, αλλά σαφώς και τα 18Κ του red gold (που ουσιαστικά είναι ροζ, απλά έτσι το ονομάζει η Omega) δίνουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ρολόι-κόσμημα.
Επίσης επιβεβαιώθηκα προσωπικώς, όσον αφορά τα προσωπικά μου γούστα, ότι το απλό design είναι και το ωραίο. Δεν είμαι φαν των ρολογιών με μεγάλη κάσα, αλλά ούτε και των φορτωμένων. Το pattern του καντράν είναι έργο τέχνης. Στο σκοτάδι έχει σιέλ φωσφορισμό.
Είναι εύκολο να φορεθεί είτε με casual ντύσιμο, είτε με επίσημο. Δεν είναι αμιγώς καταδυτικό, είναι πιο λίγο από όσο πρέπει, αλλά κερδίζει points για dress watch. Το προτιμώ από οποιοδήποτε Rolex που παίζει στα 10Κ euros αν θέλετε να κάνω μια σύγκριση.
Είναι στην προσωπική μου wish list.
Στα + ότι μου αρέσει να βλέπω το ελληνικό Ω επάνω του.