0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
caliber 9300
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 08, 2011, 18:16:04 μμcaliber 9300Στο συγκεκριμένο ρολόι; Μπααα..Η αλήθεια είναι μία, και ο μπακλαβάς γωνία:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κι όμως το συγκεκριμένο μέτράει! Άξιος διάδοχος τόσο από πλευράς αισθητικής όσο και από πλευράς μηχανικής!ΦιλικάΝίκος
Παράθεση από: ennea στις Δεκέμβριος 08, 2011, 20:09:22 μμΠαράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 08, 2011, 18:16:04 μμcaliber 9300Στο συγκεκριμένο ρολόι; Μπααα..Η αλήθεια είναι μία, και ο μπακλαβάς γωνία:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωραια και μοναδικα κομματια,αλλα ποσοι μπορουν να τα βρουν σε καλη κατασταση,ποια τα εξοδα συντηρησης?Εχω καλο ρολογα ,εχει προσβαση σε ανταλλακτικα?Ολα αυτα τα λεω απο προσωπικη εμπειρια
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 08, 2011, 21:21:02 μμΩραια και μοναδικα κομματια,αλλα ποσοι μπορουν να τα βρουν σε καλη κατασταση,ποια τα εξοδα συντηρησης?Εχω καλο ρολογα ,εχει προσβαση σε ανταλλακτικα?Ολα αυτα τα λεω απο προσωπικη εμπειριαΑν έχεις κάτι τέτοιο το στέλνεις Ελβετία, όχι σε "καλό" ρολογά
Παράθεση από: Sol Invictus στις Δεκέμβριος 08, 2011, 21:22:37 μμΠαράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 08, 2011, 21:21:02 μμΩραια και μοναδικα κομματια,αλλα ποσοι μπορουν να τα βρουν σε καλη κατασταση,ποια τα εξοδα συντηρησης?Εχω καλο ρολογα ,εχει προσβαση σε ανταλλακτικα?Ολα αυτα τα λεω απο προσωπικη εμπειριαΑν έχεις κάτι τέτοιο το στέλνεις Ελβετία, όχι σε "καλό" ρολογά Οχι,γιατι υπαρχει απο αρκετους αρνητικη εμπειρια....να δεις το vintage σου, να ειναι σαν καινουριο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.