0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταλαβα.κοκκαλαρα.Οχι δεν θελω να βγαλω κιολας,ημαρτον.Αλλα αν δεν αξιζει θα το κρατησω σαν ενθυμιο
Here is a Memomatic, the first and unique alarm watch made by Omega.The main difference between the Memomatic and the others alarm watch is the fact that it uses the same power barrel to the watch and the alarm.
Παράθεση από: Vagelis στις Ιούνιος 03, 2015, 23:35:25 μμHere is a Memomatic, the first and unique alarm watch made by Omega.The main difference between the Memomatic and the others alarm watch is the fact that it uses the same power barrel to the watch and the alarm.Ωραίο! Άντε να το βγάλει σε 34 επανεκδόσεις και παραλλαγές να το χαρούμε και από κοντά.
Αρχοντιά...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Ελλάς στις Ιούνιος 03, 2015, 21:36:03 μμΑρχοντιά...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)\ρολογάρα ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 04, 2015, 13:40:35 μμΠαράθεση από: Ελλάς στις Ιούνιος 03, 2015, 21:36:03 μμΑρχοντιά...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)\ρολογάρα ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανεμορφο! Μεγαλη κλαση!
Παράθεση από: DimitrisA στις Ιούνιος 04, 2015, 13:53:10 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 04, 2015, 13:40:35 μμΠαράθεση από: Ελλάς στις Ιούνιος 03, 2015, 21:36:03 μμΑρχοντιά...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)\ρολογάρα ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανεμορφο! Μεγαλη κλαση!''Θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη ''... για να δούμε θα τα καταφέρει στο μέλλον ...!!!
Εγώ έχω το ένα πόδι στον ρομαντισμό και το πιστεύω Χάρη! Απόλαυση...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.