0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως σου βρίσκω τόνο με 250€ άμα θες.
ωραιο ρολοι!ιστορικο κομματι!Νικολα, θα τον παρω εγω αυτο τον τονο αν τον δινεις
Παράθεση από: Stratos στις Ιανουάριος 18, 2015, 23:48:29 μμωραιο ρολοι!ιστορικο κομματι!Νικολα, θα τον παρω εγω αυτο τον τονο αν τον δινειςτοσο καλο παιδι και σε συμπαθω αυτο το ploprof γιατι σου αρεσει
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 19, 2015, 00:36:23 πμΠαράθεση από: Stratos στις Ιανουάριος 18, 2015, 23:48:29 μμωραιο ρολοι!ιστορικο κομματι!Νικολα, θα τον παρω εγω αυτο τον τονο αν τον δινειςτοσο καλο παιδι και σε συμπαθω αυτο το ploprof γιατι σου αρεσει Αν το φορέσεις θα αλλάξεις γνώμη...
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 19, 2015, 00:39:40 πμΠαράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 19, 2015, 00:36:23 πμΠαράθεση από: Stratos στις Ιανουάριος 18, 2015, 23:48:29 μμωραιο ρολοι!ιστορικο κομματι!Νικολα, θα τον παρω εγω αυτο τον τονο αν τον δινειςτοσο καλο παιδι και σε συμπαθω αυτο το ploprof γιατι σου αρεσει Αν το φορέσεις θα αλλάξεις γνώμη... ειχε φτιαχτει ειδικα ,για καταδυσεις
αμα κανεις καταδυσεις να το παρεις (οπως και ολα τα καταδυτικα-ξερω εριστικη αποψη )
Παράθεση από: stelakos στις Ιανουάριος 19, 2015, 00:50:10 πμαμα κανεις καταδυσεις να το παρεις (οπως και ολα τα καταδυτικα-ξερω εριστικη αποψη )για την ιστορια του ρολογιου
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.