Είναι ενα μοναδικό ρολόι για πολλούς λόγους..Κατασκευαστικα φοβερό και πολύ εντυπωσιακό στον καρπό..!
Το μόνο κακό ότι με την νέα μηχανή έχει ξεφύγει η τιμή του αλλά και τα σέρβις του..!
Δεν ξέρω ποια είναι τώρα η τιμή του. Το είχα αγοράσει καινούριο το 2019 - 2020, ακριβώς ίδιο με αυτό της φωτό, κάτω από τις 4,000 ευρώ και όταν αποφάσισα να το δώσω, έφυγε πολύ εύκολα και σε υψηλότερη τιμή από αυτή που το είχα αγοράσει. Το έδωσα λόγω του μεγέθους του. Ήταν η εποχή που μου άρεσαν τα μικρότερα ρολόγια. Πλέον τα γούστα μου έχουν αλλάξει και θέλω το ρολόι να μην χάνεται στον μεγάλο καρπό μου και στον συνολικό μου όγκο. Αυτός είναι και ο λόγος που μου λείπει και μπορεί κάποια στιγμή να το αποκτήσω ξανά αλλά σε κάποια άλλη έκδοση (χρώμα και παραγωγή).
Θρυλικό ρολόι, εντυπωσιακό στον καρπό, αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού, γίνεται θέμα συζήτησης και έχει καταπληκτική χρονομετρία. Τουλάχιστον το δικό μου με είχε εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματα (ήταν το καλύτερό μου) στο timegrapher. Δεν ξέρω τιμή service αλλά λένε πως είναι πολύ αξιόπιστος ο μηχανισμός.