0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το Aquaracer
Το 300ρι?!
Σαν το δικό σου ακριβώς και συγκεκριμένα του είπαν ότι αρχίζει να ρολεξιζει η Tag, ψάχνουν να βρουν μοντέλα, ειδικά το πράσινο, αρχίζουν λίστες..
Τις προάλλες που μιλούσα με τον έμπορο που τα φέρνει εδώ Γλυφάδα μου έλεγε ότι το πράσινο δεν το προλαβαίνουν..!
το τιτάνιο; τι λέει;
Σαν πρώτη εντύπωση το τιτάνιο της citizen φαίνεται κάπως πιο ελαφρύ. Αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. Η citizen απότι ξέρω έχει ένα κράμα το οποίο γρατζουνιεται πιο δύσκολα... super titanium... καπως έτσι το λέει. Το dial και το σχήμα της κάσας φανταστικά. Το open back δεν έχει να δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Γενικά στην citizen παίρνεις "πολύ ρολόι" για τα λεφτά που δίνεις..!
...............Γενικά στην citizen παίρνεις "πολύ ρολόι" για τα λεφτά που δίνεις..!
Φάνη μήπως γνωρίζεις σε τί τιμή είναι αυτό;Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν θυμάμαι καλά 540 μετά την έκπτωση.
Lange Zeitwerk Date σε pink gold, grey dial.Release 25.07.2025.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.