Η δεσποινίς δεν με άφηνε να φύγω.
Πάρετε και ένα καφέ, πάρετε και ένα νερό, κουβέντα από 'δω, κουβέντα από 'κει.
Μου βγάζει (πάλι από μέσα, από το safe) ένα ακόμη σπέσιαλ, τούτη 'δω τη φορά Bovet με salmon dial:

Πολύ μου αρέσουν αυτά τα ρολόγια αλλά πήραν πριν 2 μήνες αύξηση 20% (!!!) οπότε δεν υπάρχει κέρδος πλέον, γίνεται μία έκπτωση 10% όπως πάντα σε αυτά αλλά ό,τι και να κάνεις με τέτοια αύξηση το τρένο για να πάρεις κάτι το έχεις χάσει.
Έχει η δεσποινίς ένα πελάτη (Διπλωμάτης, όπως μου είπε) που ξοδεύει κάθε μήνα €50,000 για να κτίσει purchase history και μετά να μπορεί να παίρνει συγκεκριμένα μοντέλα (Rolex κυρίως)...
Πάμε παρακάτω. Φεύγω προβληματισμένος (ευχάριστα) διότι τώρα που πήρα την απόφαση να δώσω 2-3 κομμάτια και να τραβήξω συγκεκριμένη γραμμή, το Laureato είναι ένα μοντέλο που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι το daily driver μου.
Με σκέψεις και στρατηγικές στο μυαλό λοιπόν, αναχώρησα πίσω για το Dubai.
Κοντεύοντας στην πόλη, λέω ξανά (και διαβολικά) "...
Βρε δεν πας πάλι από τον AD να τσεκάρεις τί στοκ υπάρχει από κομμάτια rose gold..."
Ήδη τους έχω ειδοποιήσει πως την Τετάρτη το απόγευμα θα κάνουμε επίσκεψη με άλλο ένα μέλος του GWF, ο οποίος θα δει και θα δοκιμάσει ό,τι θέλει, αλλά ήθελα να δω πού πατάμε σε θέμα στοκ διαφόρων κομματιών.
Έμελλε να είναι αυτή η επίσκεψή μου από τις πιό μακροσκελείς που έχω κάνει ποτέ σε AD.