Αποστολέας Θέμα: Ρολογότσαρκες  (Αναγνώστηκε 649680 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
Απ: Ρολογότσαρκες
« Απάντηση #6255 στις: Αύγουστος 23, 2023, 01:27:13 πμ »
^^ Η τιμή είναι (αν θυμάμαι καλά) κάπου πάνω από τα €21,000 πριν την έκπτωση 15% που γίνεται σε όλα τα GP ανεξαιρέτως.
Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με, κυρίως σημειώνω τα κομμάτια που με ενδιαφέρουν και τούτο 'δω δεν είναι ένα από αυτά...

Περνάμε τώρα στα Moser...

40mm stainless steel Pioneer πληρωμένο που μου έβγαλαν να δω και να δοκιμάσω.

Άραβας (νέος σχετικά σε ηλικία) ο ιδιοκτήτης, πέρασε νωρίτερα να παραλάβει και την ώρα που ήταν στη μπουτίκ κτύπησε μήνυμα στο κινητό του από τη μπουτίκ της Α.Ρ. στον από πάνω όροφο (!!!!!), να περάσει να παραλάβει άλλο κομμάτι που είχε δηλώσει εκεί...

Φεύγει, πάει στην Α.Ρ., και την ώρα που ήμουν εγώ μέσα στο multi-brand store του Sediqqi κι έβαζα τα άλλα Moser, σκάει μύτη ο τύπος να πάρει τούτο 'δω...

Βρέχει ρολόγια ρε παιδί μου, τι στο καλό γίνεται...

friendly
2
funny
0
like
3
wow
0
Members reacted friendly:
Georgefosk,Beastaras,
No reactions
Members reacted like:
Dimitris Real,chris70,Beastaras,
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #6256 στις: Αύγουστος 23, 2023, 01:34:50 πμ »
Συνεχίζουμε, δεν εγκαταλείπουμε, δεν το βάζουμε κάτω, δεν υποχωρούμε.

Μου φέρνει και τρία Moser - δύο ατσάλινα κι ένα (χρυσό) το οποίο είχα ήδη δοκιμάσει πριν 3 μήνες που τότε επέλεξα το άλλο (RG).

friendly
0
funny
0
like
2
wow
1
No reactions
No reactions
Members reacted like:
chris70,Georgefosk,
Members reacted wow:
Dimitris Real,

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #6257 στις: Αύγουστος 23, 2023, 01:48:26 πμ »
^^ Pioneer 42mm με υπέροχο red wine dial, 120m WR, screw-down crown, stainless steel, σούπερ τιμή και δώρο sailcloth strap...

Το ίδιο και για το Black DLC blue fume dial που έδειξα σε post νωρίτερα, εκείνο είναι ελάχιστα πιό ακριβό (€300) λόγω της επίστρωσης DLC που λέει η εταιρεία ότι δεν φεύγει με τίποτε. Απίθανα κομμάτια και τα δύο, σε πολύ καλή τιμή...

Το άλλο, το χρυσό, είναι LE 1/10 pieces... Κουρδιστό, άπιαστο στο κούρδισμα, σκέτη γλύκα, 38.8mm κάσα. Το λουρί είναι distressed ελάχιστα διότι το ρολόϊ είναι εκεί 3-4 μήνες και δεν φεύγει, του λέω 4 χιλιάδες Dirhams κάτω και το παίρνω, μου λέει πες μου όταν είσαι έτοιμος να κάνω το τηλεφώνημα (να πάρουμε το ΟΚ).

Μου βγάζει ένα σπέσιαλ Bulgari που είχε κλειστεί, ήρθε το ρολόϊ και ο υποψήφιος έκανε πίσω...
Hour numerals στα Αραβικά - LE 100pcs... - Titanium - 67,000 Dirhams ακατέβατο.

"Θα πάει πίσω και θα το πάρει ο επόμενος που το έχει δηλώσει στη λίστα, οπουδήποτε στο GCC..."

"Αλλά δες το, είναι ξεχωριστό και σπάνιο, έχε το υπ'όψιν σου, θα το έχουμε εδώ λίγες μέρες ως ότου επιστρέψει ο προϊστάμενος από διακοπές..."

Platinum micro rotor.

Επόμενη στάση: UN με ατσάλινο diver στα €11,000 μετά την έκπτωση (? ? ? ? ?)

friendly
1
funny
0
like
3
wow
0
Beastaras,
No reactions
Members reacted like:
chris70,Georgefosk,Beastaras,
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #6258 στις: Αύγουστος 23, 2023, 01:55:02 πμ »
Εδώ λοιπόν βλέπουμε εξωτικά πράγματα - κομμάτια που στις πολιτισμένες, δίκαιες και ασφαλείς χώρες τα αγοράζει και τα φοράει ο κόσμος.

Λίγο UN λοιπόν πριν περάσουμε σε ονειρικά κομμάτια (πραγματικά δηλαδή) από την GP...

Το ρολόϊ καθεαυτό δεν λέει τίποτα, αναγνωρίσιμο βάρος της ατσάλινης κάσας λες και φοράς ...Tudor και τιμή 11 χιλιάρικα μετά την έκπτωση.

Ποιός θα πάει να το πάρει;

Καταπληκτική μπουτίκ, όχι μεγάλη αλλά αρτιότατα και ζεστά στημένη.

friendly
0
funny
0
like
4
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
chris70,Dimitris Real,Wolf-,Beastaras,
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #6259 στις: Αύγουστος 23, 2023, 01:59:24 πμ »
Εμπρός δυναμικά, να δούμε τις περίφημες 'γέφυρες' της GP σε τρεις διαφορετικές κάσες...

Πολύ δυνατό ρολόϊ στο χέρι.

Δύο κομμάτια σε τιτάνιο (το μαύρο είναι special edition) συν την έκδοση σε χρυσή κάσα που ήταν φυσικά και η πρώτη στην οποία το concept των γεφυρών έγινε πραγματικότητα.

friendly
1
funny
0
like
3
wow
2
Beastaras,
No reactions
Members reacted like:
chris70,Wolf-,Beastaras,
Members reacted wow:
Dimitris Real,Georgefosk,

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #6260 στις: Αύγουστος 23, 2023, 02:04:12 πμ »
To black Ti (Special Edition) στα €29,000 πριν την έκπτωση.

Το 'κανονικό' (ως έκδοση) τιτάνιο είναι λίγο φθηνότερο, απίθανα και τα δύο στον καρπό, φανταστικό το λουρί.

Το χρυσό στα €44,000 πριν την έκπτωση, αίσθηση Patek στον καρπό χωρίς δεύτερη σκέψη.

Κούρδισμα της κορώνας εντελώς (μα εντελώς) αθόρυβο, τα κούρδισα και τα τρία...

friendly
1
funny
0
like
4
wow
1
Beastaras,
No reactions
Members reacted like:
chris70,Wolf-,Georgefosk,Beastaras,
Members reacted wow:
Dimitris Real,

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #6261 στις: Αύγουστος 23, 2023, 02:18:47 πμ »
Λίγες φωτό ακόμη από τα συγκεκριμένα και αξιοθαύμαστα GP...

Kαι κλείνουμε με το κλασικό Laureato 42mm το οποίο (όπως βλέπετε στην παλάμη μου αλλά και στη βιτρίνα από κάτω) υπήρχε διαθέσιμο σε 4 διαφορετικά dials [white, black, blue, green] συν βέβαια δύο skeleton 42mm (ένα full RG κι ένα ατσάλινο) όπως κι ένα full RG 42mm με onyx dial...

H εικονιζόμενη τιμή στο calculator ισούται με €11,370 μετά την έκπτωση...

Στη συζήτηση που είχα με τον sales associate που με εξυπηρετεί, άκουσα επίσης ότι η Bovet πριν μερικές εβδομάδες έκανε αύξηση τιμών.

Ε, του λέω, εντάξει.

"Τί εντάξει;" μου λέει. "Είκοσι τοις εκατό ανέβασαν τις τιμές με τη μία, κάθετα, σε όλα τα μοντέλα..." (!!!!!)

Αποχώρησα για να φάω ένα ramen και να συσκεφθώ, έχοντας πιθανότατα να διαλέξω ένα εκ των τριών Moser ως επόμενη επιλογή.

Τα Glashuette τα ξεχνάμε, έχουμε ήδη ένα.

Γνώρισα και μία Ρωσίδα στο εστιατόριο (εκεί στο Ιαπωνέζικο πάγκο-μπαρ της τιμωρίας), μπλε μάτια και μεσίτρια, παντρεμένη-χωρισμένη. Όλα τά'χει ο μπαξές...

Συνεχίζουμε δυνατά...

friendly
1
funny
0
like
5
wow
0
Beastaras,
No reactions
Members reacted like:
chris70,Wolf-,Georgefosk,Beastaras,Adeto,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #6262 στις: Αύγουστος 23, 2023, 02:43:35 πμ »
Κωσταντίνε και πάλι να είσαι καλά να μας μεταφέρεις εμπειρίες.

Το GP Neo το μαύρο είναι στη λίστα μου, εκπληκτικό κομμάτι. Αυτό το micro-rotor στο dial δεν παίζεται.

Για πες πως σου φάνηκε η καινούρια κάσα του Pioneer, η μικρή; Πρέπει να είναι πολύ καλή στο χέρι. Το 43αρι είναι μπαμπατσικο, το 40αρι πρέπει να είναι ιδανικό μέγεθος για το σχέδιο.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6263 στις: Αύγουστος 23, 2023, 07:43:32 πμ »
Πολύ ωραία ρολογοτσαρκα αυτή Κωνσταντίνε.
Ρολογάρες δοκίμασες. Υπέροχα τα Moser.
Τα GP bridges πανέμορφα. Δεν έτυχε ποτέ να τα δοκιμάσω αλλά από τις φωτογραφίες τα specs και τα reviews φαίνονται καταπληκτικά … και το rose gold με onyx dial πρέπει να είναι κουκλί αλλά πανάκριβο.

Περιμένω με ενδιαφέρον να απαντήσεις στον @blah για την 40αρα κάσα Moser.

Ποιο Glashuette αγόρασες; Αυτό μου έχει ξεφύγει.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #6264 στις: Αύγουστος 23, 2023, 07:49:43 πμ »
Tα μεγάλα Moser είναι ρε γαμώτο 'μεγάλα', δηλαδή έχουν και πλάτος αλλά και ικανό lug-to-lug που δεν κρύβεται.

Η ίδια κατάσταση κι όταν είχα δοκιμάσει το turquoise με το sailcloth.

Ακόμη και στον ευμέγεθη καρπό του Χρήστου (chris70) που τα έχει δοκιμάσει όλα αυτά, δείχνουν 'σωματώδη', δηλαδή έχουν όγκο.
Δεν είναι όπως λ.χ. ένα Longines που το βλέπεις ότι είναι ένα μακρύ πράγμα από πάνω ως κάτω (δηλαδή έχει long lug-to-lug) αλλά τουλάχιστον αριστερά-δεξιά είναι μαζεμένο.

Όμως...

Το rubber strap των Moser είναι άλλο πράγμα...
Τα ρολόγια φοριούνται πολύ, πολύ άνετα.
Με το που τα βάζεις στον καρπό σου δεν τα καταλαβαίνεις, τα ξεχνάς.

Κι έχουν μία απλότητα που είναι διαχρονική, μόνο ώρα στο dial μαζί με το logo της Μoser - συν τα πανέμορφα hour markers.

Τα dials, τι να πει κανείς.
Αυτό το μαθυστικό κόκκινο, έντονο και ταυτόχρονα ζεστό.
Το άλλο στο μαύρο DLC μοντέλο, μπλε σαν φουμέ, ακόμη καλύτερο αν και λίγο πιό under the radar.

Όμως έχοντας ζήσει τη χρυσή κάσα (RG) της Moser, δεν μου κάθεται προσωπικά καλά το ατσάλι σε αυτά.
Όταν κακομάθεις...

Τώρα για το 40-άρι που έβαλα στα γρήγορα στην αρχή: Το συγκεκριμένο dial το έχω δοκιμάσει σε tourbillon, αν δεν κάνω λάθος.
Είναι ελαφρύ και δροσιστικό, άλλα dials της εταιρείας είναι πιό έντονα, σου ξυπνάνε πιό δυνατά συναισθήματα.

Νομίζω, που σημαίνει πως συμφωνώ μαζί σου, ότι η 42-άρα κάσα είναι μεγάλη.
Η 40-άρα είναι η χρυσή τομή.
Το άλλο το χρυσό που έβαλα είναι στα 38.8mm και είναι κάπως μικρό (έχω καρπό 7 1/4" κατ'ελάχιστον).
Του βγαίνει και το λουρί κάπως κοντό, θα το ήθελα προσωπικά δηλαδή πιό μακρύ.

Οι τιμές συγκριτικά είναι 2-3 χιλιάρικα (U.S.) πιό κάτω από όσο τα βρήκε ο Χρήστος στην Αμερική, μιλώ για τα δύο ατσάλινα 42-άρια (το DLC και το άλλο με το red wine dial), ενδεικτικά στα AU$18,300 για το δεύτερο, μετά την έκπτωση, και με δώρο sailcloth strap... Δηλαδή είναι μιά χαρά τιμολογιακά, και για εμάς εδώ κάνεις και 6-12 άτοκες με αρκετές κάρτες. Απροβλημάτιστες αγορές.

Τα λουριά τους είναι curved κοντά στην κάσα, θέλει καμπυλωτά spring bars αν πας να βάλεις άλλο λουρί, οπότε αυτό θέλει λίγο προσοχή αν και τα AU$720 (€425) για ένα κροκό λουρί της εταιρείας δεν τα λυπάσαι όταν φοράς τέτοιο κομμάτι, είναι ευχαρίστηση.

Είχε και το Vanta Βlack μέσα, με την ατσάλινη κάσα, πρέπει να είναι το ίδιο που είχαν πριν 3 μήνες και για το οποίο με είχες ρωτήσει, αν θυμάμαι καλά μου είπε πάλι εχθές €21,000 ακριβώς μετά την έκπτωση.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
chris70,
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #6265 στις: Αύγουστος 23, 2023, 07:55:53 πμ »
Πολύ ωραία ρολογοτσαρκα αυτή Κωνσταντίνε.
Ρολογάρες δοκίμασες. Υπέροχα τα Moser.
Τα GP bridges πανέμορφα. Δεν έτυχε ποτέ να τα δοκιμάσω αλλά από τις φωτογραφίες τα specs και τα reviews φαίνονται καταπληκτικά … και το rose gold με onyx dial πρέπει να είναι κουκλί αλλά πανάκριβο.

Περιμένω με ενδιαφέρον να απαντήσεις στον @blah για την 40αρα κάσα Moser.

Ποιο Glashuette αγόρασες; Αυτό μου έχει ξεφύγει.

Δημήτρη ευχαριστώ.

Έχω πάρει τούτο εδώ:

Το έχω δείξει αλλά δεν το φορώ με ζέστη και ιδρώτες, στην αρχή το έβαζα μόνο το βράδυ σπίτι με τη δροσιά του a/c...

Τα GO έχουν δουλειά και σκέψη μηχανική επάνω που αν ασχοληθείς και διαβάσεις τί εφαρμόζουν στους μηχανισμούς και κάσες τους, θα πάθεις πλάκα.

Οι κάσες έχουν από πίσω κόψιμο πάνω και κάτω (βόρεια και νότια δηλαδή) για να μην πιάνει το λουρί, δηλαδή τί να λέμε τώρα.

Το άλλο (δεύτερο) μοντέλο που ήθελα να πάρω είναι με moon phase κι έχει την τελευταία καλίμπρα της εταιρείας με ένα κάρο (μη κραυγαλέες) καινοτομίες, γι'αυτό το λόγο και η εταιρεία το λέει 'Excellence' στον τίτλο του μοντέλου... 100 ώρες power reserve, το οποίο δεν πέφτει η απόδοσή του όταν φτάνει προς το τέλος η διαθέσιμη ενέργεια. Τέτοια κομμάτια ολοκαίνουργια λίγο (€100-200) πάνω ή κάτω από τα 7 χιλιάρικα αναλόγως το μοντέλο, όταν οι λιανικές είναι κοντά στα 12 χιλιάρικα, δεν είναι άσχημες λύσεις.

Αλλά το Moser βγάζει περιέργως πολύ συναίσθημα.
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,Beastaras,chris70,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6266 στις: Αύγουστος 23, 2023, 08:08:43 πμ »
Δημήτρη ευχαριστώ.

Έχω πάρει τούτο εδώ:

Το έχω δείξει αλλά δεν το φορώ με ζέστη και ιδρώτες, στην αρχή το έβαζα μόνο το βράδυ σπίτι με τη δροσιά του a/c...

Τα GO έχουν δουλειά και σκέψη μηχανική επάνω που αν ασχοληθείς και διαβάσεις τί εφαρμόζουν στους μηχανισμούς και κάσες τους, θα πάθεις πλάκα.

Αλλά το Moser βγάζει περιέργως πολύ συναίσθημα.

Πολύ ωραίο το GO Κωνσταντίνε. Καλοφόρετο να είναι.
Έχεις δίκιο για την διαφορά που έχουν τα GO, και τα περισσότερα Γερμανικά ρολόγια θα έλεγα, από τα Moser και όχι μόνο.
Τα Γερμανικά είναι τόσο άρτια και αυστηρά που δεν αφήνουν περιθώριο για συναίσθημα. Το ζω με το Lange Saxonia Moonphase. Ακόμα και το moon phase, που θεωρείται "ρομαντικό" complication, χάνει την χάρη του μέσα στην απολυτη συμμετρία, κάτω από το αυστηρό Big Date και την βαριά κλασική γραμματοσειρά. Πόσο ρομαντισμό να βγάλουν οι Γερμανοί άλλωστε, δεν το έχουν.
Τα Moser όμως, ας έχουν Γερμανικό dna, είναι παιχνιδιάρικα, βγάζουν τρέλα, χαβαλέ, πρωτοτυπία και φυσικά συναίσθημα.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #6267 στις: Αύγουστος 23, 2023, 08:14:56 πμ »
Tα μεγάλα Moser είναι ρε γαμώτο 'μεγάλα', δηλαδή έχουν και πλάτος αλλά και ικανό lug-to-lug που δεν κρύβεται.

Η ίδια κατάσταση κι όταν είχα δοκιμάσει το turquoise με το sailcloth.

Ακόμη και στον ευμέγεθη καρπό του Χρήστου (chris70) που τα έχει δοκιμάσει όλα αυτά, δείχνουν 'σωματώδη', δηλαδή έχουν όγκο.
Δεν είναι όπως λ.χ. ένα Longines που το βλέπεις ότι είναι ένα μακρύ πράγμα από πάνω ως κάτω (δηλαδή έχει long lug-to-lug) αλλά τουλάχιστον αριστερά-δεξιά είναι μαζεμένο.

Όμως...

Το rubber strap των Moser είναι άλλο πράγμα...
Τα ρολόγια φοριούνται πολύ, πολύ άνετα.
Με το που τα βάζεις στον καρπό σου δεν τα καταλαβαίνεις, τα ξεχνάς.

Κι έχουν μία απλότητα που είναι διαχρονική, μόνο ώρα και το logo της Μoser - μαζί με τα πανέμορφα hour markers.

Τα dials, τι να πει κανείς.
Αυτό το μαθυστικό κόκκινο, έντονο και ταυτόχρονα ζεστό.
Το άλλο, το μπλε σαν φουμέ, ακόμη καλύτερο αν και λίγο πιό under the radar.

Όμως έχοντας ζήσει τη χρυσή κάσα (RG) της Moser, δεν μου κάθεται προσωπικά καλά το ατσάλι σε αυτά.
Όταν κακομάθεις...

Τώρα για το 40-άρι που έβαλα στα γρήγορα στην αρχή: Το συγκεκριμένο dial το έχω δοκιμάσει σε tourbillon, αν δεν κάνω λάθος.
Είναι ελαφρύ και δροσιστικό, άλλα dials της εταιρείας είναι πιό έντονα, σου ξυπνάνε πιό δυνατά συναισθήματα.

Νομίζω, που σημαίνει πως συμφωνώ μαζί σου, ότι η 42-άρα κάσα είναι μεγάλη.
Η 40-άρα είναι η χρυσή τομή.
Το άλλο το χρυσό που έβαλα είναι στα 38.8mm και είναι κάπως μικρό (έχω καρπό 7 1/4" κατ'ελάχιστον).
Του βγαίνει και το λουρί κάπως κοντό, θα το ήθελα προσωπικά δηλαδή πιό μακρύ.

Οι τιμές συγκριτικά είναι 2-3 χιλιάρικα (U.S.) πιό κάτω από όσο τα βρήκε ο Χρήστος στην Αμερική, μιλώ για τα δύο ατσάλινα 42-άρια (το DLC και το άλλο με το red wine dial), ενδεικτικά στα AU$18,300 για το δεύτερο, μετά την έκπτωση, και με δώρο sailcloth strap... Δηλαδή είναι μιά χαρά τιμολογιακά, και για εμάς εδώ κάνεις και 6-12 άτοκες με αρκετές κάρτες. Απροβλημάτιστες αγορές.

Τα λουριά τους είναι curved κοντά στην κάσα, θέλει καμπυλωτά spring bars αν πας να βάλεις άλλο λουρί, οπότε αυτό θέλει λίγο προσοχή αν και τα AU$720 (€425) για ένα κροκό λουρί της εταιρείας δεν τα λυπάσαι όταν φοράς τέτοιο κομμάτι, είναι ευχαρίστηση.

Είχε και το Vanta Βlack μέσα, με την ατσάλινη κάσα, πρέπει να είναι το ίδιο που είχαν πριν 3 μήνες και για το οποίο με είχες ρωτήσει, αν θυμάμαι καλά μου είπε πάλι εχθές €21,000 ακριβώς μετά την έκπτωση.
Ευχαριστώ για την λεπτομερή απάντηση.

Προτιμώ γενικά τα Pioneer καθότι πιο σπορ, αλλά δοκίμασα πρόσφατα 3 διαφορετικά κομμάτια και αποφάσισα να περιμένω για το 40αρι. Ήταν αρκετά μεγάλα και φοβήθηκα να μην κουράσουν στο μέλλον. Ίσως περιμένω για πιθανή έκδοση Vantablack ή κάποιο special dial.

είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις αλλά η εταιρία δίνει και μπρασελέ για τα Pioneer, σε ατσάλι σίγουρα, δεν ξέρω για pm. Και είναι εξαιρετικά ποιοτικό και άνετο.

Τα endeavour είναι αρκετά dressy για μένα, αν έπαιρνα θα έπαιρνα μονο το PC από τανταλο ή το Lime Green Concept με το διπλό hairspring.

With that said, δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις λάθος με κάποιο κομμάτι της εταιρίας. Έχω γίνει μεγάλος fan και γι'αυτό σκέφτομαι πολύ έντονα το δεύτερο μου κομμάτι και δοκιμάζω ότι μπορεί να πέσει στα χέρια μου εδώ.

Και κατι ανεξαρτήτου εταιρίας. Αυτό με τις δόσεις σε τέτοιες αγορές πραγματικά με αφήνει άφωνο. Δεν έχω ρωτήσει η αλήθεια είναι ποτέ εδώ αλλά πολύ δύσκολο το βλέπω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #6268 στις: Αύγουστος 23, 2023, 08:29:35 πμ »
Δεν γνώριζα πως η εταιρεία δίνει μπρασελέ στα ατσάλινα Pioneer, ειλικρινά.
Θα πρέπει να το πω του sales associate που έχω, διότι απορώ πώς και δεν μου το ανέφερε.

Στο θέμα των δόσεων, ναι, στη συγκεκριμένη αλυσίδα (AD) έχουν σύστημα με ένα κάρο κάρτες συγκεκριμένων (των 5-6 πιό γνωστών) τραπεζών που κάνουν από 6-12 μήνες με 0% απλά χρεώνοντάς σου ένα one-time processing fee of €12... Το ίδιο και στον άλλο μεγάλο AD που έχει το Swatch Group και το Outlet μαγαζί με τα κομμάτια στο 40% off.

Είναι απλό, μία ή δύο τέτοιες κάρτες να έχεις (τα όρια είναι πολύ υψηλά διότι έχουν στο χέρι βεβαίωση με το μισθό μας) βγάζεις President, ROO chrono ή Moser Tourbillon μπαμ μπαμ και το πληρώνεις σε 12 μήνες χωρίς τοκογλυφία επιτοκίου και επίσης χωρίς να πάρεις χαμπάρι.

friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
blah,chris70,
No reactions

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #6269 στις: Αύγουστος 23, 2023, 09:10:50 πμ »

Αυτό το μπλε dial και κάσα/pin buckle DLC της Moser πάντως είναι πολύ αεροπλανικό κομμάτι....

friendly
1
funny
0
like
1
wow
2
Beastaras,
No reactions
Members reacted like: