To κουτί βέβαια στις φωτό παραπάνω είναι από το Ultra Chron.
Αναφορικά με το
Spirit titanium, είναι πανάλαφρο, έχει αυτό το χρώμα γραφίτη (κάπως σκούρο γκρι) που έχουν όλα σχεδόν τα ρολόγια από τιτάνιο. Δεν ξέρω τί τιτάνιο είναι (grade 4, 5 ή 15 - με ρώτησε ο μαγιουδάκιας-κορδονάκιας κομάντο αλλά εγώ είπαμε είμαι απλώς πολεμικός ανταποκριτής που εργάζομαι σκληρά για όλες και όλους εσάς εκεί στον Ευρωπαϊκό παράδεισο που λέγεται Ελλάς).
Κάνω κράτει για να μη δώσω τα χρήματα, παρορμητική αγορά, κλπ.
Τραβιέμαι πίσω.
Του λέω προτιμώ το 40-άρι, που είναι αλήθεια δηλαδή.
"
Ωπ, μισό λεπτό..." μου λέει, "...
να δω πού έχουμε για να σας το φέρω αύριο - α, μάλιστα, στο Abu Dhabi, στο Yas Island..." (εκεί που γίνεται το GP F1)
Όχι, του λέω, υπομονή, να δω και το salmon dial 38.5mm πρώτα, όταν το φέρετε.
Προσπαθώντας να γλιτώσω χρόνο και να μην παρασυρθώ, λέω ας πάω να φάω κάτι, και το βλέπουμε.
Πάω πάνω που έχει ανοίξει ένα ωραίο με Ramen, είχε λέει Μισλέν αστέρι αυτός, δεν ξέρω αλλά το φαγητό καλό είναι.
Τιμωρία βέβαια εκεί στο μπαρ Ιαπωνικού τύπου να κάθεσαι μόνος και να τρως, αλλά έχω περάσει και χειρότερα - στην Κορέα το 2019 έκανα το λάθος δυό φορές και πήγα σε Ιαπωνικό που είσαι σε κουτί μόνος (σαν cubicle αριστερά και δεξιά) και μπροστά σου ξύλινο συρταρωτό που ανοίγει και κλείνει για να δώσεις την παραγγελία. Αυτό εδώ:

Tέλος πάντων τρώω το ράμεν, κατεβαίνω κάτω να δω αν μπορεί να κάνει 35% στο Ultra Chron.
Μπαίνω μέσα, μιά οικογένεια Ινδών, από τον παππού και τη γιαγιά ως την εγγονή. Πήραν στην εγγονή ένα Dolce Vita, και ορίστε το voucher δώρο για φακούς ή γυαλιά, εδώ είναι το manual του ρολογιού σας, κλπ.
Κάνω βόλτα μέσα στη boutique όσο τους ξεμπέρδευε, βλέπω τα νέα Conquest (green dial) όπως και το χρονογράφο. Λέω, ωπ, αυτά θα τα δοκιμάσω.