0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι να σου πω,εσύ πιο σου έκανε κλικ?
Hamilton psr αλλά το κανονικό, το ορθόδοξο…
Εμένα μ' αρέσουν το Hamilton Murph και το Oris. Γνώμη μου είναι ότι το μεν Hamilton μπορεί να φορεθεί και ως dress και ως sport, παίζοντας με λουριά, το δε Oris μάλλον ως sport. Αλλά κρίνω από τις φωτογραφίες, κανένα τους δεν έχω δει από κοντά.
Πολύ καλημέρα σας!Χθεσινή σύντομη βόλτα χαλάρωσης... έτσι για να ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα. Hamilton Murph - Oris Big Crown X Cervo Volante Hamilton PSR - Seiko Presage SPB311J1
To μεγάλο μου θέμα με το Murph είναι στο κρύσταλλο. Όχι τόσο στο AR coating - το οποίο εντάξει δεν είναι και πολύ αποτελεσματικό – όσο στην ομιχλώδη εικόνα που δίνει στο καντράν. Κάτι σαν θολούρα, σαν να μην είναι πολύ καθαρό το κρύσταλλο.Κατά τα άλλα και σε μένα αρέσει αρκετά.
Δεν έχω δει κανένα τους από κοντά και δεν ήξερα για την θαμπάδα του Murph. Μην το σκέφτεσαι λοιπόν, ORIS!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.