Είπα πριν δώσω την προκαταβολή εδώ για το επόμενο κομμάτι, να στείλω ένα μήνυμα σε φίλο συλλέκτη κάτω στην Ινδονησία, μπας και πουλάει τίποτα.
Ο συγκεκριμένος είναι κομμάτι της παρέας που είχαμε φτιάξει το 2012 στη Σιγκαπούρη και βγαίναμε για καφέ ή φαγητό, συζητώντας πάντοτε για ρολόγια.
Έκτοτε έκτισε μία απίθανη συλλογή, με 5711 χρυσό, ΑΡ RO skeleton, Duometre WG LE, δύο-τρεις χρονογράφους Patek, κλπ.
Μου έγραψε λοιπόν καμμιά ώρα πριν "...Ναι, είναι πολλά αυτά που δεν φορώ καθόλου και θέλω να δώσω μερικά. Ενδιαφέρεσαι για ΑΡ, Ζε-Ζε, κλπ.?"
Του λέω κατ'ευθείαν Ναι
Μου στέλνει 2-3 φωτό, τρία Royal Oak για αρχή (ένα 'κανονικό' 15400, ένα Jumbo κι ένα 38-άρι chrono) - έχει κι ένα Reverso για το οποίο δεν έχω λάβει φωτό ακόμη
Μου γράφει "...μπαίνω σ'ένα meeting, μόλις βγω θα σου στείλω 'φιλικές' τιμές για σένα..."
Το παιχνίδι χόντρυνε
Έχω φωτό αλλά δεν ποστάρω ακόμη, ας περιμένουμε λίγο
Αρχές Φεβρουαρίου έχω ταξίδι Σιγκαπούρη, τον συναντώ εκεί αν όλα πάνε καλά και η δουλειά έκλεισε
Εξαρτάται βέβαια από τί τιμές θα ζητήσει, τον γνωρίζω όμως από τότε που τα έπαιρνε όλα αυτά σε full retail το πολύ (δέκα χρόνια πριν για δύο από αυτά τα τρία)
Είδωμεν