Δηλώνω γοητευμένος. Μήπως να πάρεις ένα πρασινάκι που δεν έχεις;
Γοητευμένος είμαι κι εγώ, από πολλά πράγματα.
Αλλά ένα ρολόϊ εδώ, ένα εκεί, έχουμε ήδη ξεπεράσει τα όρια και ουσιώδες κομμάτι που να αντέχει πραγματικά στο χρόνο δεν έχουμε.
Τώρα θα μου πεις ποιός φταίει - κανείς.
Θα το είχα ήδη παραγγείλει από απόψε αλλά θέλω να είμαι όσο πιο σίγουρος γίνεται. Όσο αυτό είναι δυνατό. Φρέσκος και στην εταιρεία αλλά πήρα και μπόνους το οποίο θα πληρωθεί τη Δευτέρα, όλα είναι ακόμη πιο εύκολα.... Κι αν σε 6 μήνες μου τλφ ο άλλος και μου πει ότι έχει ένα Sky-Dweller ατσάλινο ή μισό μισό έτοιμο, τί κάνω;
Γι'αυτό λοιπόν ένα πράσινο εδώ, ένα κόκκινο εκεί, ένα με διαμάντια πιο δίπλα, ένα GS που το βρήκες με 40% off - γεμίζεις με στοκ που δεν είναι απαραίτητο στον καρπό σου. Και την ίδια ώρα τα δυνατά μοντέλα της Rolex ή της Patek να τα φοράνε άλλοι.
H απόφαση είναι ένα πράγμα μόνο - ρολόγια δεν υπάρχουν σε κανονικές τιμές. Άρα μην βρίσκοντας Rolex, πας σε Ω ή περιμένεις κι αν βρεις κάτι σε βάθος χρόνου (Rolex πάντα, που φοριέται 24/7); Αυτός που έχει ξεκάθαρη απάντηση μέσα του σε αυτή την ερώτηση, πάει και παίρνει το Ω ή περιμένει ένα Rolex. Ούτε άγχος ούτε συνεχείς αγορές εδώ κι εκεί.