Και πάλι συμφωνώ με τον Γρηγόρη.
Εμένα προσωπικά διχρωμία και μάλιστα σε τέτοια αναλογία με κούρασε και μόνο όση ώρα ήμουν στην μπουτίκ.
Το μόνο που ίσως θα σκεφτόμουν θα ήταν το τυρκουάζ το οποίο βγαίνει μόνο 44 αλλά φοριέται άνετα και από πιο μικρό καρπό και αυτό με την σιγουριά μεγάλης συλλογής.
Για μοναδικό ρολόι ή περιορισμένης συλλογής (1-3) κομμάτια εγώ δεν θα έπαιρνα κανένα για τους λόγους που προανέφερα.
Το παλιό είναι τόσο σπορτίφ ώστε να το φορούσα αν ήθελα κάτι τέτοιο.
Το νέο δεν είναι ούτε τόσο σπορτίφ ούτε τόσο "καλό" όσο ίσως είναι το heritage που έχει η Β στην γκάμα της ώστε να το βάλω σε μια αντίστοιχη περίσταση ή να το φοράω 24/7.
Γενικά πιστεύω (στα πάντα) ότι έκαστος στο είδος του. Αυτό που κάνουν και προσπαθούν να κάνουν κάτι να ανήκει σε δύο κόσμους τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να μην ανήκει πουθενά.

Μετά από επίσκεψη στην Τούντορ πάντως δεν θα κοίταζα τα συγκεκριμένα ούτε με κυάλια. Υπερβολικά τα χρήματα που ζητάνε για κάτι που από μέτρια απόσταση μοιάζει με citizen ή microbrand.
Κρίμα γιατί μέχρι αυτό το μοντέλο η Β έδινε ρέστα (βέβαια με παλαβές τιμές είναι αλήθεια)
Λύκε πες μου τώρα εσύ ότι δικαιολογείται αυτό το ρολόι να είναι ακριβότερο πο το πέλαγος.