0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι άλλο; πω! πω! Άντε να κοιμηθούμε σήμερα. Αυτό έχει και αλάρμ, σωστά;
Πολύ θα ήθελα στο μέλλον ένα zrc. Σου κάθεται μεγάλο ή ξεγελά η φωτογραφία;Πάντως αν το σκέφτεσαι το Speedtimer... Έπρεπε κιόλας να το έχεις πάρει. Πάρα πολύ καλό.
Το chrono Seiko καλύτερο στον καρπό απ'όλα.Το Zenith πολύ μεγάλο (lug to lug).To ZRC τολμηρό αλλά το σχήμα κάσας όχι για το δικό σου καρπό.
Οντως μου κάθονται μεγάλα όλα τα ZRC. Μακάρι να είχα μεγαλύτερο καρπό,θα είχα σίγουρα ένα! Μου μπήκε η σκέψη του Zenith σήμερα στο μυαλό Παναγιώτη.
Ξεγελάστηκα big time τότε!
Εδώ είναι που λέμε "Ω να σου... "...!!!
Το ζενιθ σου είναι μεγάλο, και διαφωνώ με την αναλογία των διαστάσεων του γενικά. Το jlc, δεν έχω λόγια, είναι τόσο άρτιο ρολόι που δεν αφήνει περιθώρια για οποιοδήποτε σχόλιο.
Το 40-άρι μωρέ έπρεπε να βάλεις:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κάνε λίγο υπομονή όμως, είναι στα σκαριά και ένα 38-άρι απ´ όσο λένε τα Γαλλάκια Sent from my iPhone using Tapatalk
Σιγά που ξεγελάστηκες με τα γελοία LtL που έχει η εταιρεία. Άθλια αναλογία.
Πραγματικά βλέποντας τις φωτό το ρολόι δείχνει μεγάλο στο χέρι μου,αλλά δεν είναι.Έχουν τραβηχτεί από κοντινή απόσταση για να φανεί περισσότερο το ρολόι και εκεί είναι που ξεγελάνε.
Κοίτα, το 38αρι έχει 47 LtL, και το 42αρι 50LtL. Οπότε για μένα γενικά οι αναλογίες που επιλέγει είναι άθλιες. Μπορεί στον καρπό σου όντως οι φωτό να είναι παραπλανητικές, αλλά αυτό δεν αναιρεί την άποψη που έχω για τις σχεδιαστικές επιλογές της στην κάσα.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.