...................
Στην περίπτωση της Hermes, αν καταλαβαίνω καλά "ουσιαστικά" μπαίνεις στο μαγαζί και ζητάς να σου κάνουν δώρο κανα χιλιάρικο++ αν ζητήσεις συγκεκριμένο μοντέλο τσάντα. Λογικό να φας πόρτα ή να περάσεις κωλοβυθόμετρο για να μην τους βγεις flipper/scalper. 
Οταν έχουν συγκεκριμένες τιμολογήσεις, και σαν πελάτης τις πληρώνεις, ( ....και είναι πολλάαααααααααααα, αν θυμάμαι καλά, ένα μοντελάκι που κατ' εντολήν είχα ρωτήσει, είχε 5.000 ), το τι θα κάνεις σύ μετά, είναι προσωπικό θέμα. Ετσι λέει η νομική επιστήμη, μεταβιβάζεται η ιδιοκτησία-χρήση.
Κάποτε, τα ίδια έκαναν και με τις Rolls Royce, είχαν επιλογή πελατών, έππεπε να είσαο λόρδος, ή πρόεδρος, δεν μπόραγε ο μέσος λαϊκός μάγκας να αποκτήσει, μέχρι που βγήκαν κάτι καλλιτέχνες, και τα έκαναν .............λουλουδάτα.

Μετά, ακολούθησαν και κάτι ...........πιο μελαψοί, και οι περιορισμοί, ..............πήγαν περίπατο. Πλέον, πας, ψωνίζεις, και φεύγεις, είτε από δευτερογενή, είτε,..........
Και έφτασαν, ακόμα και "αγροτικά" να τα κάνουν.

Τι λέει τώρα η παραγωγός ?

ή, για συνεργεία.

Ακόμα και εδώ πωλούνται Μπεντλευ, και μία, ήταν και αντικείμενο "κλοπής" εξαρτημάτων. Πανέξυπνοι ! Εκλεβαν τα δικά τους, λες και ύπαρχαν πολλά σε κυκλοφορία.

Και εγώ θέλω μια Hermes,, δερμάτινη, να βάζω τα εργαλεία για τον καυστήρα.

Αυτοί θα μου αρνηθούν ?